sau Inregistrare

• 22 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Oare asa mult conteaza partea financiara? ...... Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   samsara 

• Daca
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 31-January 07

Scris 25 January 2012 - 12:43 PM

Vezi postareaMircea112, la 25 January 2012 - 10:17 AM, a spus:

Buna la toata lumea.

Adica sa inteleg ca tu ti-ai zis sa intemeiezi o familie pe baza minciunilor?
0

#22 Utilizator offline   Diela 

• mititica deductivă şi noninvazivă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-July 07

Scris 25 January 2012 - 01:21 PM

şi totuşi ... pe lumea asta se căsătoresc şi săracii, şi hoţii, chiar şi proxeneţii

ori nu se mai grăbesc fetele la măritiş că le sperie ideea īn sine, ori le sperii tu cu altceva (cu minciunile? cu fixismul?)
0

#23 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 25 January 2012 - 01:38 PM

E greu sa gasesti ce cauti. Nici nu stiu daca este corect sa abordezi astfel problema. Deoarece majoritatea oamenilor gandesc in tipare sociale (prejudecati), considerand binele si raul in functie de modelul social implantat, si nu cu propria lor judecata. Au fost invatati sa fie egoisti, nu se gandeasca ce ar putea face ei pt ceilalti, ci ce ar putea face pt ei insisi.

Abordarea corecta ar fi sa patruzi directia de dezvoltare a persoanei, si nu imperfectiunea ei de moment. Calitatea consta in directia de orientare (daca este deschisa, rabdatoare si se autoperfectioneaza pe sine atunci cand intelege greselile, care isi da silinta sa se autodepaseasca).

Femeia ar putea fi de calitate, cu o directie corecta de orientare, dar care sa se gaseasca sub orice critica de indoctrinare, indreptare care necesita timp. Deci ar fi o greseala sa o judeci in functie de tiparul mental de moment si nu in functie de orientarea corecta sau gresita, orientarea - directiile corecte spre care tinde, reprezentand calitatile omului, si nu situatia mentala (tiparele mentale) de moment.

E greu sa gasesti oameni (femei si barbati) scapati din jugul tiparelor de gandire sociale, oameni care sa gandeasca cu capul lor si nu cu capul mentalitatii de grup care spune ce e bine si ce e rau pt individ.

Aceasta postare a fost editata de Pippo: 25 January 2012 - 01:39 PM

2

#24 Utilizator offline   nu vreau 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-September 11

Scris 25 January 2012 - 01:47 PM

Vezi postareaMircea112, la 25 January 2012 - 10:17 AM, a spus:

Doua lucruri am de spus aici: Odata ca nu e bine, intr-adevar sa iti bazezi o relatie pe o minciuna; iti zadarniceste orice sansa de relatie serioasa. Eu as putea accepta pe cineva sarac si fara studii langa mine, dar un mincinos, nu!

A doua treaba: e foarte foarte interesant ce scrii. Micul tau experiment (care pe tine te-a costat ceva zbucium interior) a scos la iveala rezultate foarte interesante, care valoreaza mai mult ca orice studiu statistic sau discutie seaca pe forum! Se pare ca e asa, lumea e materialista! Nu ne intreba tu pe noi, te intrebam noi, mai bine, pe tine? Oare chiar in asa mare masura, materialista??? :doh:

In cazul tau, ai avut noroc si nu ai avut nimic de pierdut. Dar ar fi putut fi altfel, puteai sa fi intalnit pe cineva intr-adevar deosebit, care sa nu te paraseasca pentru situatia ta financiara, ci pentru minciuna ta. Si atunci chiar ca ti-ar fi venit sa te dai cu capul de... las asta la latitudinea ta.

Si ca sfat: vezi, nu sunt bune siturile de matrimoniale si feisbucul, ca nu iti dau sansa unei apropieri firesti de oameni. Incearca sa gasesti femei din anturajul tau, si totul poate decurge bine, pana la urma.
2

#25 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 25 January 2012 - 01:51 PM

Vezi postareanu vreau, la 25 January 2012 - 01:47 PM, a spus:

... puteai sa fi intalnit pe cineva intr-adevar deosebit, care sa nu te paraseasca pentru situatia ta financiara, ci pentru minciuna ta. ...

Cineva intr-adevar deosebit nu l-ar fi parasit pt minciuna asta. Si nici pt eventuale alte minciuni. Cineva cu adevarat deosebit nu gandeste in tipare sau extreme.
1

#26 Utilizator offline   crystyann 

• Donator de orgasme....
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-November 04

Scris 25 January 2012 - 02:05 PM

Mircea, eu cred ca totusi problema este la tine...de ce te chinui sa pari ceea ce nu esti? Crezi ca mintind afli adevarul? Crezi ca paranoia te va ajuta sa obtii o relatie stabila..? Sincer, eu cred ca te minti pe tine - si in momentul cand vei reusi sa fii sincer cu tine atunci vei putea gasi pe cineva care sa te placa .
0

#27 Utilizator offline   Diela 

• mititica deductivă şi noninvazivă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 20-July 07

Scris 25 January 2012 - 02:11 PM

Vezi postareaPippo, la 25 January 2012 - 01:51 PM, a spus:

Cineva intr-adevar deosebit nu l-ar fi parasit pt minciuna asta. Si nici pt eventuale alte minciuni. Cineva cu adevarat deosebit nu gandeste in tipare sau extreme.

Adică cineva care doreşte sinceritate din partea partenerului e tipicar sau extremist? :blink:
Iar cei care acceptă minciunile cum or fi ??
1

#28 Utilizator offline   Renaissance'91 

• Sarpe si Zombie
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-July 07

Scris 25 January 2012 - 02:14 PM

Mai Mircea, nu stiu de ce ai avut nevoie de 4 relatii ca sa afli acest adevar simplu. E logic ca idile ca in basme nu exista. Vrei dragoste, trebuie sa dai ceva la schimb. Cine crezi tu ca te iubeste asa ? Macar sa fie o femeie ok sa nu abuzeze de tine, in rest, toate sunt bune.
0

#29 Utilizator offline   nu vreau 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-September 11

Scris 25 January 2012 - 02:17 PM

Sunt multe de spus pe topicul asta, dar mie nu imi iese din cap rezultatul actiunii lui. Foarte interesant!
0

#30 Utilizator offline   Renaissance'91 

• Sarpe si Zombie
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-July 07

Scris 25 January 2012 - 02:22 PM

Ele au aflat vreodata ca le-ai mintit ? Ca daca nu au aflat, atunci clar de ce te-au parasit. Erau materialiste.
0

Impartaseste acest subiect:

• 22 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Am nevoie de niste pareri
...
Alyn gionny  30 3.616
Hot Topic (New) Iubesc un barbat cu familie. Rheanne  82 9.152
Hot Topic (New) Vreau sa o recuceresc
am nevoie de ajutorul vostru
Stefan211  29 3.857
Hot Topic (New) Necazuri in dragoste... Merry_28  79 5.685
Hot Topic (New) Vreau sa ma razbun
Nu imi vine sa cred ca mi sa intamplat si mie ..
MySweetRevenge  44 6.332