i0an, la 24 January 2012 - 10:29 AM, a spus:
Ai rezolvat?
Un om de pe acest forum ne-a oferit numele si adresa,pentru ca acel pachet sa ajunga la el.Nu ii dezvalui nickul,nu vreau sa ii moara reputatia de ''Rau''pe aici.Se pare ca pachetul va ajunge maine la el,urmand ca apoi sa ajunga la destinatarul de drept.
Equilibrium Girl, la 24 January 2012 - 10:42 AM, a spus:
Eu m-as oferi, singura problema este insa ca sunt la munca pana la ora 17 si nu stiu exact cum este cu firma de curierat...sau vine prin posta?
Iti multumesc pentru intentie,fata.Este curierat.
The Unknown, la 24 January 2012 - 10:46 AM, a spus:
Nu inteleg nimic, ce mai inseamna si fraza asta??? daca e vorba de ajutor, de ce ar ramane in depozit ... sau de ce s-ar trimite inapoi 
Pachetul a ajuns in Romania pe data de 10 ianuarie,dar nimeni nu stia ce s-a intamplat cu el.Prin bunavointa omului Nu Vreau de pe acest forum,am aflat ce s-a intamplat cu pachetul.Normal ar fi trebuit sa se intoarca la expeditor dupa o saptamana daca nu era livrat la destinatar,dar nu s-a intamplat asa si nu cunosc motivele.
LikeThisPoppy, la 24 January 2012 - 10:49 AM, a spus:
Omul acela care tre sa primeasca pachetul nu are adresa?
Are adresa desigur.Dar din nefericire nu a primit pachetul.Nu este dreptul meu sa dau mai multe amanunte.
Acum cateva amanunte despre pachet.Este trimis din data de 4 ianuarie la destinatar.Nu a ajuns,dar din fericire putem urmari pe net cu track and trace unde este pachetul respectiv.Pe data de 10 ianuarie se spunea ca pachetul nu a ajuns la destinatie pentru ca adresa este incorecta.Cu toate reclamatiile facute si dupa multe telefoane date,nu s-a dat de urma acelui pachet.Dar omul NU Vreau a reusit sa dea de urma pachetului.Pachet care se trimitea ianpoi la expeditor daca nu gaseam pe cineva din Bucuresti sa ne ajute.De asta am deschis topicul.Se pare ca userul care ne-a dat adresa o sa primeasca maine pachetul.Sper din suflet sa fie asa,am obosit sincer.
Si pe aceasta cale vreau sa ii si multumesc lui Nu Vreau pentru implicare la fel cum ii multumesc si Omului Rosu,pentru ca a raspuns promt si ne-a ajutat.
Cand vom sti sigur ca pachetul a ajuns la destinatie,vom cere inchiderea topicului.Pana atunci sa ramana asa.
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis