sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Va rugam din suflet! Nu costa nimic. Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   BlueSugar 

• Nevermind...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 25-March 06

Scris 24 January 2012 - 02:34 AM

Eu,Loreda impreuna cu userul Nu Vreau de pe acest forum,nu mai stim ce sa facem.Incercam sa ajutam un om sa primeasca ceva ce isi doreste foarte mult si are de asemenea mare nevoie.Ajutorul nu costa nimic.Avem nevoie doar de cineva din Bucuresti,care ne poate da numele intreg si adresa pentru ca un pachet sa fie trimis la el/ea.Pachet ce poate fi apoi ridicat de acest om,sau stabilita o ora si zi in alta locatie pentru ca pachetul sa fie predat.Va rog din suflet,toate datele vor fi confidentiale.Nu pot sa scriu mai multe aici,voluntarii sunt rugati sa scrie PM la mine sau Nu Vreau.
Va multumesc din suflet si va rog,nu ramaneti indiferenti.

PS:Pachetul respectiv nu va ramane prea mult timp in depozitul din Bucuresti inainte de a fi trimis inapoi la expeditor.Deci va rog!

Imi cer scuze moderatorilor,am postat intai intr-o arie ce trebuie aprobata de voi.Nu am timp sa astept aprobare,asa ca va rog sa stergeti acel mesaj,sau doua cate am scris.Si va multumesc.
1

#2 Utilizator offline   i0an 

• .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-April 10

Scris 24 January 2012 - 10:29 AM

Ai rezolvat?
0

#3 Utilizator offline   Equilibrium Girl 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 07-April 08

Scris 24 January 2012 - 10:42 AM

Eu m-as oferi, singura problema este insa ca sunt la munca pana la ora 17 si nu stiu exact cum este cu firma de curierat...sau vine prin posta?
0

#4 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 24 January 2012 - 10:46 AM

Vezi postareaBlueSugar, la 24 January 2012 - 02:34 AM, a spus:

Pachetul respectiv nu va ramane prea mult timp in depozitul din Bucuresti inainte de a fi trimis inapoi la expeditor.

Nu inteleg nimic, ce mai inseamna si fraza asta??? daca e vorba de ajutor, de ce ar ramane in depozit ... sau de ce s-ar trimite inapoi :crazy:
1

#5 Utilizator offline   nu vreau 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-September 11

Scris 24 January 2012 - 10:48 AM

Prin bunavointa mai multor persoane, lucrurile par sa o fi luat pe un fagas prielnic, dar daca nu o sa mai avem nevoie de ajutor, vom mai scrie aici. Va multumim. :)
0

#6 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 14-April 07

Scris 24 January 2012 - 10:49 AM

Vezi postareaBlueSugar, la 24 January 2012 - 02:34 AM, a spus:

Eu,Loreda impreuna cu userul Nu Vreau de pe acest forum,nu mai stim ce sa facem.Incercam sa ajutam un om sa primeasca ceva ce isi doreste foarte mult si are de asemenea mare nevoie.Ajutorul nu costa nimic.Avem nevoie doar de cineva din Bucuresti,care ne poate da numele intreg si adresa pentru ca un pachet sa fie trimis la el/ea.Pachet ce poate fi apoi ridicat de acest om,sau stabilita o ora si zi in alta locatie pentru ca pachetul sa fie predat.Va rog din suflet,toate datele vor fi confidentiale.Nu pot sa scriu mai multe aici,voluntarii sunt rugati sa scrie PM la mine sau Nu Vreau.
Va multumesc din suflet si va rog,nu ramaneti indiferenti.

PS:Pachetul respectiv nu va ramane prea mult timp in depozitul din Bucuresti inainte de a fi trimis inapoi la expeditor.Deci va rog!

Omul acela care tre sa primeasca pachetul nu are adresa?
0

#7 Utilizator offline   nu vreau 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 24 January 2012 - 10:59 AM

Din pacate situatia e asa, ca numai daca cunosti unele detalii, ce a scris Sugar are sens. E complicat si delicat, dar cineva de pe forum s-a oferit si a luat problema in mana, si astfel, speram ca se va rezolva totul! :)
0

#8 Utilizator offline   Diela 

• mititica deductivă şi noninvazivă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 20-July 07

Scris 24 January 2012 - 11:02 AM

Vezi postareaThe Unknown, la 24 January 2012 - 10:46 AM, a spus:

Nu inteleg nimic, ce mai inseamna si fraza asta??? daca e vorba de ajutor, de ce ar ramane in depozit ... sau de ce s-ar trimite inapoi :crazy:

pt că poşta nu păstrează un colet decāt timp de maxim o săptămānă (parcă) şi dacă primitorul nu se prezintă să-l ia ... return to sender

oricum, de vreme ce nu suntem din Bucureşti, nu-i un topic pt noi
1

#9 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 24 January 2012 - 11:14 AM

Vezi postareaDiela, la 24 January 2012 - 11:02 AM, a spus:

oricum, de vreme ce nu suntem din Bucureşti, nu-i un topic pt noi

Pentru mine este informatie pretioasa ce ai scris ca nu stiam aceste detalii si pe langa ca nu sint din Bucuresti, e bine daca stiu ce se intimpla la posta.
0

#10 Utilizator offline   nu vreau 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 24 January 2012 - 11:39 AM

Vezi postareaThe Unknown, la 24 January 2012 - 11:14 AM, a spus:

Daca ai nevoie de ajutor sau informatii cu posta ma poti intreba pe PM, te ajut cat pot sau stiu.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis