Pagina 1 din 1
Spalaturi interne si chist
Scris 23 January 2012 - 10:07 PM
buna ziua.ma numesc Maria si am 19 ani.in urma cu 5 luni mi-a fost diagnosticat un chist ovarian cam de marimea unei masline.mi sa dat tratament cu anticonceptionale.insa am facut recent niste spalaturi interne cu ceai de musetel,si iesea ceva alb,pastos..scuzati expresia..dar ca branza era,ca sa pot fi inteleasa.inainte sa ma duc la medic as vrea sa ma linistesc,pentru ca simteam ca se desprinde ceva cum bagam degetul sa ma curat.si mi-e foarte frica sa nu fie ceva legat de chist.va multumesc anticipat.
Scris 23 January 2012 - 10:14 PM
Nu este nimic legat de chist,te-as sfatui sa mergi la medic,e foarte propabil sa ai candida.
Scris 24 January 2012 - 12:38 AM
Aceasta postare a fost editata de Naeema: 24 January 2012 - 12:39 AM
Scris 24 January 2012 - 05:50 PM
Ce ai tu acolo albicios pare mai degraba candida sau asa stau treburile pe la tine pe acolo si e mai consitenta secretia normala.
Scris 24 January 2012 - 06:13 PM
indiferent cand te vei duce la medic, ia de la farmacie un medicament numit SEPTOVAG. nu altceva. e un praf alb, ambalat in pliculete verzi. fa cum scrie pe ambalaj, adica un plic la 1 litru de apa fierbinte. fa-ti spalaturi interne, vaginale si externe cu apa aceea. si vezi efectul.
mie mi l-a recomandat o doctorita, in prima perioada a casniciei. e atat de bun, ca nu mai lipseste din casa.
mie mi l-a recomandat o doctorita, in prima perioada a casniciei. e atat de bun, ca nu mai lipseste din casa.
Scris 09 April 2012 - 12:34 PM
si mie mi s-a prescris acel Septovag,insa nu stiu daca ar fi indicat sa iti faci infuzii intravaginale,daca nu sunt prescrise de medic..Rau nu ar avea ce sa-ti faca,la urma urmei,doar curata..dar mai bine te duci la un control la ginecolog,pentru a-ti spune exact ce iti trebuie tie. :*
si acele spalaturi in exces,pot face mai mult rau decat bine,deoarece pot distruge flora ta naturala a vaginului,e indicat sa nu faci mai mult de doua ori pe saptamana..Repet: vizita la medic este cea mai buna!!
si acele spalaturi in exces,pot face mai mult rau decat bine,deoarece pot distruge flora ta naturala a vaginului,e indicat sa nu faci mai mult de doua ori pe saptamana..Repet: vizita la medic este cea mai buna!!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Lipsa ovare | Mariasimonapope | 1 | 1.382 |
|
Cistita | micutzadeanutza | 4 | 22.186 |
|
Ce naiba ma fac? | MiRa | 229 | 24.927 |
|