sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Viata de burlac pro si contra Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   YasmiSL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 13-January 11

Scris 23 January 2012 - 12:35 PM

Vezi postareaALBERT SENIOR, la 21 January 2012 - 04:37 PM, a spus:

Am 41 de ani am avut 5 neveste una legitima si patru nu,de ceva vreme sunt singur,o perioada am dus-o greu mi-am pierdut slujba,a trebuit sa vand casa si sa ma mut in chirie m-am imbolnavit si pensionat medical,toate acestea s-au intamplat dupa ce m-am despartit de ultima sotie sau concubina cum vreti sa-i ziceti.De cand sunt in situatia asta adica chirias si pensionar parca sunt scos din circuit nu reusesc sa ma mai cuplez,nu am nici unde sa intalnesc pe cineva fiind mai retras,nu am nici cunostinte comune,ca sa cunosc prin cineva,iar pe siteurile de matrimoniale am incercat dar e concurenta mare si nu am reusit.Intr-un fel ma gandesc ca ar trebui sa fiu multumit cu situatia actuala si sa nu ma mai preocupe treaba asta dar parca nu mi se pare in regula asa o viata.Ce parere aveti puteti sa imi dati niste sugestii sa imi impartasiti parerile voastre,din afara lucrurile se vad altfel mai obiectiv,mai realist.Poate ca,chiar nu prea mai sunt oportunitati in situatia mea de a gasi pe cineva,bine nu chiar pe oricine ca nu sunt chiar asa disperat,am si eu unele criterii.Astept parerile voastre.

ce parere sa am ?
cine a divortat de atitea ori si tot nu e multumit, nu-si merita libertatea.
pai daca nu-ti place singur de ce n-ai ramas in cuplu.
daca nu poti fi ok linga o femeie, de ce nu esti fericit asa ??

spune-ne tu de ce te mai preocupa sa ai iar viata de la care ai fugit ??
0

#12 Utilizator offline   InPing 

• ocupat
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 08-September 11

Scris 23 January 2012 - 01:00 PM

Am 41 de ani am avut 5 neveste una legitima si patru nu,de ceva vreme sunt singur,o perioada am dus-o greu mi-am pierdut slujba,a trebuit sa vand casa si sa ma mut in chirie m-am imbolnavit si pensionat medical,toate acestea s-au intamplat dupa ce m-am despartit de ultima sotie sau concubina cum vreti sa-i ziceti.De cand sunt in situatia asta adica chirias si pensionar parca sunt scos din circuit nu reusesc sa ma mai cuplez,nu am nici unde sa intalnesc pe cineva fiind mai retras,nu am nici cunostinte comune,ca sa cunosc prin cineva,iar pe siteurile de matrimoniale am incercat dar e concurenta mare si nu am reusit.Intr-un fel ma gandesc ca ar trebui sa fiu multumit cu situatia actuala si sa nu ma mai preocupe treaba asta dar parca nu mi se pare in regula asa o viata.Ce parere aveti puteti sa imi dati niste sugestii sa imi impartasiti parerile voastre,din afara lucrurile se vad altfel mai obiectiv,mai realist.Poate ca,chiar nu prea mai sunt oportunitati in situatia mea de a gasi pe cineva,bine nu chiar pe oricine ca nu sunt chiar asa disperat,am si eu unele criterii.Astept parerile voastre.

Incepi facandu-ti autoevaluarea.Ce poti, ce ai, si ce esti dispus sa oferi.Aia cu "ce doresti sa primesti" las-o pe mai tarziu.
Daca poti, si nu ai, nu-i bai...cu vointa se rezolva.
Daca ai si nu poti, e bai, dar si aici se gasesc oferte,numai sa ai suficient.
P-aia cu "nu ai si nu poti", n-ai vrea s-o afli...sunt convins.
La 41 de ani nu esti batran, si daca-ti plangi de mila, e mai crunt decat ti-ai dori sa fie.Fii optimist si incaleca orice cal (iapa,musai), iti iese pe carare, ca sa stii care e nazdravan si care are doar eticheta ca ar fi. (la varsta ta ar trebui sa stii povestea cu martoaga lui Fat Frumos...cea care dupa ce manca jaratec...)Succes.Imagine amplasata
0

#13 Utilizator offline   Ildiko3 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 01-February 12

Scris 01 February 2012 - 11:49 PM

Ai grija de sanatatea ta. Sunt multe lucruri de care te poti bucura.Relatii??????????? 6 7 8 ........te crezi intro cursa? ma faci sa rid!
0

#14 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 02 February 2012 - 08:42 AM

Am 41 de ani ...

La varsta asta multi celibatari inca n-au inceput viata in lumea emancipata. Tu cam fredonezi melodia "Nici cu tine, dar nici fara tine nu pot sa traiesc" ... Vicii, naravuri de care nu te poti debarasa ca de restul posesiunilor ai scapat deja cu usurinta.
Se cheama un nou inceput, daca te vindeci, daca ramai pensionat la fel va merge spre o noua viata, dar tu trebuie sa iei carma-n mana. Cine a zis ca-i usoara viata???
0

#15 Utilizator offline   Salvie 

• toxi-infect
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 04-April 10

Scris 02 February 2012 - 08:55 AM

cred ca albert al nostru s-a recasatorit intre timp...shhhh....poate ne povesteste :roll:
1

#16 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 02 February 2012 - 10:31 AM

Vezi postareaSalvie, la 02 February 2012 - 08:55 AM, a spus:

cred ca albert al nostru s-a recasatorit intre timp...shhhh....poate ne povesteste :roll:

sau exploreaza marketul de joburi, alearga sa arete mai atletic, e multe de facut cand vrei sa cuceresti femei :stars:
0

#17 Utilizator offline   YasmiSL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-January 11

Scris 03 February 2012 - 10:37 AM

Vezi postareaSalvie, la 02 February 2012 - 08:55 AM, a spus:

nu , a deschis acelas topic pe softpedia, tot fara succes si alte comentarii.
anunta si pleaca, un gen de matrimoniale.
0

#18 Utilizator online   Indigo 1 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 21-January 12

Scris 03 February 2012 - 12:43 PM

probabil ca a vrut sa vada daca gaseste a 6-a nevasta si cum spunea cineva mai sus si eu ma asteptam sa gasesc aici o dezbatere despre burlacie si poate ca ar merita sa vedem niste puncte de vedere pentru ca e tot mai des vehiculata ideea de burlacie - cica ai mai multa libertate, ca e mai usor sa fii burlac decat sa iti asumi responsabilitatea unei familii, ca de ce sa suporti mofturile nevestei/iubitei cand poti foarte bine sa stai sa te uiti la meciuri de fotbal :dwarf: , sa bei bere :drinks: si sa frunzaresti ziare in loc de a duce gunoiul, sa mergi la cumparaturi ca sa aiba cine sa impinga cosul si altele de felul asta :think:
1

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Simte nevoia sa se culce si cu alte femei
am nevoie de un sfat
Larit  215 14.496