sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Viata de burlac pro si contra Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   ALBERT SENIOR 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 21-January 12

Scris 21 January 2012 - 04:37 PM

Am 41 de ani am avut 5 neveste una legitima si patru nu,de ceva vreme sunt singur,o perioada am dus-o greu mi-am pierdut slujba,a trebuit sa vand casa si sa ma mut in chirie m-am imbolnavit si pensionat medical,toate acestea s-au intamplat dupa ce m-am despartit de ultima sotie sau concubina cum vreti sa-i ziceti.De cand sunt in situatia asta adica chirias si pensionar parca sunt scos din circuit nu reusesc sa ma mai cuplez,nu am nici unde sa intalnesc pe cineva fiind mai retras,nu am nici cunostinte comune,ca sa cunosc prin cineva,iar pe siteurile de matrimoniale am incercat dar e concurenta mare si nu am reusit.Intr-un fel ma gandesc ca ar trebui sa fiu multumit cu situatia actuala si sa nu ma mai preocupe treaba asta dar parca nu mi se pare in regula asa o viata.Ce parere aveti puteti sa imi dati niste sugestii sa imi impartasiti parerile voastre,din afara lucrurile se vad altfel mai obiectiv,mai realist.Poate ca,chiar nu prea mai sunt oportunitati in situatia mea de a gasi pe cineva,bine nu chiar pe oricine ca nu sunt chiar asa disperat,am si eu unele criterii.Astept parerile voastre.
0

#2 Utilizator offline   Salvie 

• toxi-infect
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 04-April 10

Scris 21 January 2012 - 05:33 PM

de ce vrei neaparat o nevasta?...de ce ai avut atatea si au plecat toate?..astea sunt doua intrebari logice ale unei femei singure si probabil asa se intreaba si celelalte...acum ce sa zic....daca ti-ai raspunde tie la aceste intrebari poate vei reusi s-o pastrezi pe a 6-a. :roll:
5

#3 Utilizator offline   fast_motion 

• let me put my poems in you
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-February 08

Scris 21 January 2012 - 05:43 PM

nu stiu ce sa iti zic... ori esti afemeiat ori dupa o perioada de locuit impreuna femeile te considera nesuferit dintr-un motiv sau altul.
1

#4 Utilizator offline   Lucast 

• crowded and cold
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 13-November 09

Scris 21 January 2012 - 05:58 PM

Imi pare rau, dar societatea actuala nu incurajeaza pensionarii chiriasi.
In conditiile in care multe femei cauta stabilitate materiala in primul rand. Acum depinde si unde tintesti.
4

#5 Utilizator offline   Al Micu' 

• Enciclopedist
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 05-January 10

Scris 21 January 2012 - 07:13 PM

Vezi ca sunt cluburi pentru persoanele singure trecute de prima tinerete.
Cauta pe net.
1

#6 Utilizator offline   Rodica` 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 25-May 06

Scris 21 January 2012 - 08:54 PM

In situatia ta cred ca as incerca sa ma reangajez, sa prestez o munca pentru venituri suplimentare, sigur, in masura in care sanatatea mi-ar permite.
Un loc de munca poate aduce bani in plus, cunostinte in plus, si, o realatie la un moment dat.
Nu cunosc legslatia si nu stiu daca in acest fel ti-ai pierde pensia de boala si daca asta ti-ar merita... nu cunosc. Dar o viata activa, un seviciu, chiar si la negru, cred ca ti-ar prinde bine.
Multa bafta.

1

#7 Utilizator offline   romania inedit 

• Contabilizez vorbe
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 11-January 07

Scris 21 January 2012 - 10:14 PM

Eu cand citii imi inchipuii ca este o dezbatere sau ceva asemanator, dar in cazul dumneavoastra cred ca problema este ca sunteti pensionat medical si pensionarii pe caz de boala nu pot sa ia credit, plus ca mai sunteti si chirias .

Daca ati munci pe undeva sau chiar ati face o activitate de voluntariat v-ati largi cercul de prieteni .
1

#8 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 21 January 2012 - 11:58 PM

Vezi postareaALBERT SENIOR, la 21 January 2012 - 04:37 PM, a spus:

Am 41 de ani am avut 5 neveste una legitima si patru nu,de ceva vreme sunt singur,o perioada am dus-o greu mi-am pierdut slujba,a trebuit sa vand casa si sa ma mut in chirie m-am imbolnavit si pensionat medical,toate acestea s-au intamplat dupa ce m-am despartit de ultima sotie sau concubina cum vreti sa-i ziceti.De cand sunt in situatia asta adica chirias si pensionar parca sunt scos din circuit nu reusesc sa ma mai cuplez,nu am nici unde sa intalnesc pe cineva fiind mai retras,nu am nici cunostinte comune,ca sa cunosc prin cineva,iar pe siteurile de matrimoniale am incercat dar e concurenta mare si nu am reusit.Intr-un fel ma gandesc ca ar trebui sa fiu multumit cu situatia actuala si sa nu ma mai preocupe treaba asta dar parca nu mi se pare in regula asa o viata.Ce parere aveti puteti sa imi dati niste sugestii sa imi impartasiti parerile voastre,din afara lucrurile se vad altfel mai obiectiv,mai realist.Poate ca,chiar nu prea mai sunt oportunitati in situatia mea de a gasi pe cineva,bine nu chiar pe oricine ca nu sunt chiar asa disperat,am si eu unele criterii.Astept parerile voastre.

De ce ti-ai pierdut serviciul? In ce domeniu lucrai? De ce ti-ai vandut casa? De ce boala suferi? Ce ai de oferit? Esti alcoolic? De ce te-ai despartit de ultima partenera? Ce intelegi tu prin 'a te cupla' cu cineva? Cum ai vrea sa fie noua ta partenera? Ce varsta [ minim - maxim] sa aiba? Ce ti-ai dori sa aiba ea de oferit?

Te intreb toate astea, pt ca numai stiind aceste detalii oamenii te pot indruma spre ceea ce [ eventual] ti s-ar si potrivi.
0

#9 Utilizator offline   romania inedit 

• Contabilizez vorbe
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 11-January 07

Scris 22 January 2012 - 12:05 AM

Vezi postareamița, la 21 January 2012 - 11:58 PM, a spus:

De ce ti-ai pierdut serviciul? In ce domeniu lucrai? De ce ti-ai vandut casa? De ce boala suferi? Ce ai de oferit? Esti alcoolic? De ce te-ai despartit de ultima partenera? Ce intelegi tu prin 'a te cupla' cu cineva? Cum ai vrea sa fie noua ta partenera? Ce varsta [ minim - maxim] sa aiba? Ce ti-ai dori sa aiba ea de oferit?

Te intreb toate astea, pt ca numai stiind aceste detalii oamenii te pot indruma spre ceea ce [ eventual] ti s-ar si potrivi.

Uitasi sa intrebi ce venit lunar are !
1

#10 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 22 January 2012 - 12:31 AM

ce te face sa crezi ca uitai? nu vrusei. alte clestii sunt relevante in acest context, iar din ele poti deduce multe. inclusiv venitul lunar.
0

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Ce sa fac? Angel.aly  24 1.842
Hot Topic (New) Atasamente Cat de rau e sa fii un om sensibil si sufletist? Loneheart  236 9.005
Hot Topic (New) Iubitul meu mi-e văr de-al 2-lea
Ştiu că e tabu dar nu-mi pasă
Andra-Otilia  48 5.676
Replici noi Este normal? Un sfat va rog Capsunamihai  11 2.155
Hot Topic (New) Ma minte sau nu?
Nu stiu ce sa mai cred...
cocky12  100 9.591