Icbiuliana, la 25 January 2012 - 09:43 PM, a spus:
Cumva ma regasesc in cuvintele scrise de tine.Asa eram si eu cu cativa ani in urma.Am cazut.M-am ridicat.Am cazut.M-am ridicat.Vreau doar sa-ti spun ca D-zeu da la toti in mod egal, si suferinta si bucurie.Sa nu te simti neindreptatit.Ci dimpotriva.Suferinta, obstacolele pe care le intalnesti in viata ta au un sens.Te invata mult mai multe decat crezi.Dar asta le vei descoperi pe parcurs, tu singurel.Asa cum am facut si eu...
Da eu cred in Dumnezeu dar nu cred ca da la toti lafel si nu spun asta ca pe ceva rau....Dumnezeu stie cel mai bine de ce altu e mai nefericit si altul mai fericit poate face asta pentru a diferentia oameni rai de oameni buni...nu-mi prea vine sa cred ca da la toti lafel deoarece sunt oameni care nu au ce manca in casa care sunt bolnavi si pe deasupra umiliti de oameni din jurul lor care ar trebui sa le dea o mana de ajutor....nu prea imi vine sa cred ca un om cum am mentionat are aceeasi fericire cu un om care are palate care nu se gandeste niciodata "eu ce pun pe masa" iar celalalt abia are ce manca? dar eu cred ca Dumnezeu ii incearca pe cei buni poate spun asta ca sa ma intaresc eu pe mine.....sa nu inteleaga cineva ca eu ma consider un om fara greseli am facut multe greseli in viata dar sunt un om mult mai bun decat alti....si mult mai sufletist.....
Contact
Facebook
Twitter
RSS