Imi zici la ce doctor te-ai dus?
Delirul grandorii sexuale la femei!
Scris 23 January 2012 - 04:25 AM
_Undying_, la 18 January 2012 - 09:47 PM, a spus:
"Nu ma merita, nu m-a meritat, ani pierduti!"
Aici e locul unde sa va expuneti ranile, unde sa va marturistiti asteptarile inselate! Femei din toata tara, uniti-va! Protestati impotriva celor care v-au amagit cu promisiuni desarte! Demascati-le planurile si strategiile marsave prin care au ajuns sa va posede trupul sfant! Ati meritat tot ce e mai bun pe lume prin simplul fapt ca v-ati nascut femei dar ei v-au inselat! Nu mai asteptati, spuneti-va durerea, ca alte virgine ca voi sa nu mai pateasca la fel!
GO FOR IT!
Aici e locul unde sa va expuneti ranile, unde sa va marturistiti asteptarile inselate! Femei din toata tara, uniti-va! Protestati impotriva celor care v-au amagit cu promisiuni desarte! Demascati-le planurile si strategiile marsave prin care au ajuns sa va posede trupul sfant! Ati meritat tot ce e mai bun pe lume prin simplul fapt ca v-ati nascut femei dar ei v-au inselat! Nu mai asteptati, spuneti-va durerea, ca alte virgine ca voi sa nu mai pateasca la fel!
GO FOR IT!
well, well, well.....adevaru e ca tipele cu fitzuri din astea sunt la duzina, la promotie.
eu una dau papucii inainte de.....marsaviile lui.
_Undying_, la 18 January 2012 - 10:14 PM, a spus:
Prin 2009, am ramas cu gura cascata sa cunosc o slujitoare a Domnului (baptista ferventa),
inseamna ca te-a marcat atat de profund, daca au trecut 3 ani si episodul asta iti ocupa un spatiu asa mare pe disc, incat ai deschis si topic.
dar subiectu-n sine e foarte interesant.
_Undying_, la 18 January 2012 - 10:28 PM, a spus:
Asa ca am dat cu barda, terapie de soc. I-am spus adevarul in fata.
n-ai dat deloc cu barda. ai aplicat cea mai corecta metoda. exact, da exact asa procedez si eu.
indiferent ca omu pricepe sau nu, nu te va putea acuza vreodata ca l-ai mintit, hranindu-i balaurii din cap si suflet.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
.. |
caty_sweet | 563 | 48.850 |
|
Chestionar:
Orientare sexuala
|
catherinedeneuve | 287 | 22.871 |