Cosmeticele romanesti vs. cosmeticele straine creme de fata si altele
Scris 19 January 2012 - 08:00 PM
N-am folosit creme pana la 24-25 de ani, iar machiaj nici vorba. Pt ca eu stiam ca am ten gras si n-am nevoie, insa tenul se schimba cu varsta. Cand m-am dus la stomatolog, m-a trimis la dermatolog fiindca era iarna si aveam fruntea exfoliata cred. Pe mine nu ma preocupa pe vremea aceea, insa am inceput asa usor sa experimentez.
Si acum mi se usuca tenul vizibil daca o saptamana, chiar si vara, nu folosesc creme. Nici apa nu prea beau si se cunoaste. La un moment dat mi se uscasera si buzele pt ca nu bausem decat in jur de 1.5 l suc in 5 zile.
Bioten are un gel bun de curatat tenul dimineata, cu miere si arnica, miroase si se simte ca mierea. Inainte foloseam un gel de la Farmec, dar asta e mai bun, mai natural.
Si acum mi se usuca tenul vizibil daca o saptamana, chiar si vara, nu folosesc creme. Nici apa nu prea beau si se cunoaste. La un moment dat mi se uscasera si buzele pt ca nu bausem decat in jur de 1.5 l suc in 5 zile.
Bioten are un gel bun de curatat tenul dimineata, cu miere si arnica, miroase si se simte ca mierea. Inainte foloseam un gel de la Farmec, dar asta e mai bun, mai natural.
Scris 19 January 2012 - 08:07 PM
Am gasit lista de ingrediente din crema Apidermin : ulei de parafina, aqua, ceara de albine, lanolina, alcool cetilic, unt de cacao, tetraborat de sodiu, colesterol, laptisor de matca si parfum.
Am auzit ca uleiul de parafina e toxic. E adevarat ?
In alta ordine de idei, am cumparat odata un toner de fata de la Marcelle si m-a iritat groaznic.
Am auzit ca uleiul de parafina e toxic. E adevarat ?
In alta ordine de idei, am cumparat odata un toner de fata de la Marcelle si m-a iritat groaznic.
Aceasta postare a fost editata de Naeema: 19 January 2012 - 08:09 PM
Scris 28 February 2012 - 04:17 PM
Naeema, la 17 January 2012 - 05:53 PM, a spus:
Acum catva timp o prietena mi-a adus din Romania o crema de fata Apidermin Lux cu laptisor de matca si jura ca e cea mai buna crema pe care a folosit-o vreodata. M-a surprins chestia, deoarece ea dadea bani grei inainte pe cele mai scumpe si fandosite cosmetice de fata de la firme costisitoare. Acum zice ca s-a reprofilat pe toata gama de la Apidermin.
Stie cineva ceva despre aceasta firma si crema ? E buna, e facuta fara parabeni, etc ?
Daca nu se pune problema costului, ce preferati, cosmeticele made in Romania sau de import ? Argumentati.
Stie cineva ceva despre aceasta firma si crema ? E buna, e facuta fara parabeni, etc ?
Daca nu se pune problema costului, ce preferati, cosmeticele made in Romania sau de import ? Argumentati.
Cele mai bune sunt clar cele romanesti. Eu am incercat si produse straine scumpe, dar nu erau cu nimic superioare celor romanesti. Am vazut ca spunea cineva de Vivanatura. Intr-adevar sunt extraordnare produsele lor, 97% naturale si pe deasupra si f ieftine. Le gasiti la plafar, merita incercat
Scris 28 February 2012 - 05:01 PM
Cu parafina e inca controversata treaba.
Rodica nu am mai luat Doina avea 3 parabeni si am renuntat pana la urma.
Rodica nu am mai luat Doina avea 3 parabeni si am renuntat pana la urma.
Scris 29 February 2012 - 05:02 PM
Gerovital tocmai mi-am cumparat acum doua saptamani - nu-mi place , nu mai este ce era.
La fel ca tine Naeema , iarna am tenul uscat .Am cumparat o crema nutritiva de la Gerovital care parca mai rau imi usuca fata .Doar parfumul ce-i de ea , am sa incerc si eu Apidermin si daca tot nu-mi place renunt la patriotism
La fel ca tine Naeema , iarna am tenul uscat .Am cumparat o crema nutritiva de la Gerovital care parca mai rau imi usuca fata .Doar parfumul ce-i de ea , am sa incerc si eu Apidermin si daca tot nu-mi place renunt la patriotism
Scris 29 February 2012 - 05:33 PM
Daca stii ce tip de ten ai,nu e dificil. Mie nu mi s-a intamplat sa iau o crema care sa nu corespunda tipului de ten pt care e facuta. Chiar imi pare foarte bine structurat si poti alege exact ce ai nevoie.
Scris 29 February 2012 - 05:34 PM
Problema mea e ca tenul meu este cate putinn din fiecare
Sexy nu? Deci nu a mers cu nici o crema, toate mi- l imbacsesc.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Lentile colorate | I'mSoFuckingBored | 6 | 5.790 |
|
|
THIOM | 76 | 51.454 |
|
Ce stiti despre Nu Skin? | peter bahuczki | 8 | 6.917 |
|