Pagina 1 din 1
Somnifer puternic, Rohypnol, unde gasesc?
Scris 17 January 2012 - 01:19 PM
Caut Rohypnol, e un fel de somnifer puternic, eu nu am gasit in farmacii. Cine-mi face rost il platesc bine!
Scris 17 January 2012 - 02:33 PM
Am luat (Flunitrazepam)din 1999 pana in 2000, am ajuns sa iau o cutie intreaga, fara sa mai aibe efect. Apoi am intrerupt gradual. Degeaba, sevrajul tot a aparut si a tinut 2 luni, timp in care am zacut la pat. Noroc ca eram casatorit si a avut grija sotia de mine, am avut ceva suport. Daca eram si singur era mult mai rau.
Nu stiu daca e bun sa te sinucizi. Oricum nu mai ai de unde sa-l iei. Actualmente psihiatrii prescriu Stylnox/Sanval (zolpidem). E puternic la inceput, dar cu timpul isi pierde eficacitatea. Avantajul e ca sevrajul dureaza doar 24 ore. Deasemenea nu te poti sinucide cu Stylnox, indiferent de doza, nici blocaj renal nu cauzeaza.
Nu stiu daca e bun sa te sinucizi. Oricum nu mai ai de unde sa-l iei. Actualmente psihiatrii prescriu Stylnox/Sanval (zolpidem). E puternic la inceput, dar cu timpul isi pierde eficacitatea. Avantajul e ca sevrajul dureaza doar 24 ore. Deasemenea nu te poti sinucide cu Stylnox, indiferent de doza, nici blocaj renal nu cauzeaza.
Aceasta postare a fost editata de _Undying_: 17 January 2012 - 02:35 PM
Scris 17 January 2012 - 02:38 PM
Forumul Roportal nu incurajeaza consumul de medicamente fara prescriptie medicala si nici comercializarea comercializarea acestora. Topic inchis.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
ajutor
sant bolnava de 5 ani de hepatita b cu antigen pozitiv si nimeni nu ma |
m ancuta | 1 | 3.026 |
|
regim
informatii si intrebari |