Sikaryan, la 15 January 2012 - 02:41 PM, a spus:
Sistemul acesta asa zis democratic este asa zis democratic de cand s-a nascut , deci nu sunt "transformari globale" ci doar amenintari globale la care sistemul se adapteaza pentru a se autoproteja!
Faptul ca tu nu ai stiut ce se intampla in lumea democratica si probabil nu stii sau nu intlegi nici acum, nu este o scuza pentru pseudodemocratia autoritarist-securista din Romania lui basescu,ca doar voi l-ati votat pe basescu de atitea ori!
Toti am visat sau dorit mereu democratia asta, si mai buna ca aceasta inca nu exista,(ma refer la cea occidentala) oricat de imperfecta este ea, eu personal sunt foarte multumit de sistemul democratic din jurul meu, adica din Germania.
Faptul ca tu nu ai stiut ce se intampla in lumea democratica si probabil nu stii sau nu intlegi nici acum, nu este o scuza pentru pseudodemocratia autoritarist-securista din Romania lui basescu,ca doar voi l-ati votat pe basescu de atitea ori!
Toti am visat sau dorit mereu democratia asta, si mai buna ca aceasta inca nu exista,(ma refer la cea occidentala) oricat de imperfecta este ea, eu personal sunt foarte multumit de sistemul democratic din jurul meu, adica din Germania.
Sikaryan, esti si tu dus in eroare impreuna cu majoritatea masonilor. Sunteti doar un instrument al celor din spatele vostru. Care si ei la randul lor sunt un instrument. Asa cum Ionel simplu muncitor din popor este in toata mascarada asta un simplu instrument al manipularii populare, asa Sikaryan este un simplu instrument al fortelor unui alt nivel de manipulare.
Sistemul democratic este un sistem aproximativ bun in teorie, care poate duce la un alt sistem mai bun. Dar doar in teorie. In realitate se aplica doar numele.
Te cred ca esti cu adevarat infocat si crezi sincer. Am cunoscut si alti masoni care credeau sincer. Dar gresiti cu totii. Si veti fi si voi sacrificati la randul vostru cand va veni vremea. Deoarece singurul lucru pe care il urmaresc fortele oculte care va coordoneaza si pe voi (deoarece asa-zisa democratie si masoneria sunt doar instrumente temporare), este acela de totalitarism absolut.
----------------------------------------
Din spatele masoneriei se pregateste acum al treilea razboi mondial. Mai corect spus, se regizeaza, la fel cum s-a regizat "razboiul impotriva terorii". Acest razboi va fi motivul impunerii ("de buna voie") a statului totalitarist global.
Impounerea totalitarismului global este unicul interes al fortelor din spate care se folosesc de inconstienta voastra si a tuturor. Pe tine te mint cu iluzia democratiei, poporul este mintit cu iluzia libertatii, intreaga lume este un teatru, o mascarada.
Contact
Facebook
Twitter
RSS