sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Luatul de la capat Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Abc2009ro 

• ◕‿◕Sempiternal cuteness◕‿◕
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-April 10

Scris 15 January 2012 - 12:49 AM

Nu stiu daca merita deschis un topic pentru ce vreau sa intreb, dar nici nu stiu unde altundeva s-ar fi potrivit.

Cum o puteti lua de la capat dupa ce terminati o relatie cu cineva ? Ceea ce ma intereseaza in mod special e urmatorul aspect: cu persoana respectiva imparti cele mai importante ganduri, amintiri, secrete ale tale. Ce faci apoi cand relatia se termina ? Cum mai poti imparti aceste lucruri si cu altcineva ? Pentru ca eu simt ca odata ce am impartasit aceste lucruri e ca si cum as fi daruit o parte din mine respectivei persoane. Practic ele nu mai imi apartin doar mie, nu as mai avea de unde sa le daruiesc si altcuiva.

Deci voi cum faceti ?
2

#2 Utilizator offline   Ea. 

• Muză
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 23-January 08

Scris 15 January 2012 - 12:53 AM

Pai nu toti primesc acelasi lucru
0

#3 Utilizator offline   BlueSugar 

• Nevermind...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 25-March 06

Scris 15 January 2012 - 01:05 AM

Incearca sa-ti impartasesti doar gandurile de moment.Unele amintiri si secrete nu sunt de impartit chiar cu oricine.
Pe de alta parte,aceste trairi ce le daruiesti,sunt ale tale.Deci le poti darui oricui,oricand.
1

#4 Utilizator offline   Abc2009ro 

• ◕‿◕Sempiternal cuteness◕‿◕
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-April 10

Scris 15 January 2012 - 01:08 AM

Vezi postareaBlueSugar, la 15 January 2012 - 01:05 AM, a spus:

Unele amintiri si secrete nu sunt de impartit chiar cu oricine.

Sa zicem ca relatia tine 1 an. Nici atunci nu ajungi sa imparti mai totul ?
1

#5 Utilizator offline   BlueSugar 

• Nevermind...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 25-March 06

Scris 15 January 2012 - 01:24 AM

Imparti doar ceea ce vrei tu sa imparti.Nu te apuci acum sa-ti expui toate experientele,amintirile,secretele pe tava.Unele experiente din trecut dauneaza foarte mult relatiilor prezente.Pentru ca ai relatii cu persoane diverse,unele mai deschise la minte,altele mai putin.
O relatie in sine evolueaza cu voi doi,cei de acum.De ce m-ar interesa(si mi-as face probleme aiurea)despre trecutul unei persoane,atata timp cat eu nu am facut parte din trecutul ei/lui?
Cat despre a merge mai departe,eu am avut mereu o vorba(chiar daca atunci pe moment a durut ca dracu):fac parte din trecutul lui,dar sigur voi face parte din viitorul altcuiva.Si asa a fost,la fiecare relatie inceputa :)
0

#6 Utilizator offline   Athmy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-December 10

Scris 15 January 2012 - 08:38 AM

Pai nu e greu. Intreaba-te ce a inteles persoana respectiva din ce i-ai impartasit.
Mai greu e sa te desobisnuiesti de ea si sa admiti ca nu este ce cautai (daca asa si e).

Luatul de la capat face parte din procesul de reinviere a naturii. Faci asta cand esti pregatit.
1

#7 Utilizator offline   Salvie 

• toxi-infect
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 04-April 10

Scris 15 January 2012 - 08:45 AM

luatul de la capat este de fapt continuitate...sentimentele , gsndurile impartasite si traite sunt deja trecut, ele vor fi inlocuite de cele prezente si viitoare care desi le numesti la fel vor fi cu totul diferite...e ca si cum iti spui ca ziua de azi nu se merita s-o traiesti pentru ca ai trait-o pe cea de ieri....aceeasi zori, acelasi apus dar niciodata aceleasi clipe...
0

#8 Utilizator offline   Athmy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 15 January 2012 - 09:05 AM

nu e atat de simplu cand e vorba de sentimente, ca si cum noaptea urmeaza zilei

necesita ceva timp pentru revenire si integrare a relatiei sau esecului in firescul vietii. daca esti orgolios sau putin experimentat in a trage concluzii si invataminte, procesul este greoi si te poate costa mult timp, lacrimi, nervi, poti ramane cu imagini false si resentimente. Iti poti crea o imagine gresita dintr-o singura experienta nefasta, care sa isi puna amprenta si pe viitoarele relatii.
1

#9 Utilizator offline   Salvie 

• toxi-infect
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 04-April 10

Scris 15 January 2012 - 09:08 AM

*dar niciodata aceleasi clipe... asta trebuia sa se inteleaga ca fiind timpul dintre cele doua, felul cum le traim si sensul pe care-l dam timpului si noua.....in fine...fiecare va intelege prin propriile experiente...sau intelege...
0

#10 Utilizator offline   Athmy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 15 January 2012 - 09:37 AM

Da, nu poti trai acelasi lucru de doua ori. Mai ales ca uitarea are rolul ei.

Dar poti sa iti dezvolti anumite extra-capacitati: neincredere, inchidere in sine, respingere. Am observat la baieti ca ei au tendinta sa se victimizeze, ca investesc si nu primesc pe masura. Apoi ii auzi cum pe viitor vor intoarce foaia si se fac nesimtiti. E un exemplu ca ei nu isi pot accepta propriile esecuri si raman cramponati de relatii pasagere dar neintelese.
1

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Amor cu zavor Sicilia  50 1.938
Poll (No New) Chestionar:    Nu mai am incredere in barbati Roxana@ Elena  52 6.240
Replici noi Nu deveni o victima! Uomu_om 142084  2 1.296
Hot Topic (New) Tarfe sau timide? sado  583 31.332
Hot Topic (New) A ierta!vrei si nu poti sau nu vrei, nu poti.... Just-A-Girl  31 4.246