Ce ati face daca ati afla ca sunteti singurul om din univers ?!
Scris 28 March 2012 - 02:24 PM
Mi-as crea o societate de roboti. ..unii umanoizi altii doar pt munca...iar eu as fi imparatul lor :-P
Scris 08 April 2012 - 11:44 AM
Renuuu, la 14 January 2012 - 10:23 PM, a spus:
Daca vati trezii dimineata si ati iesi s-a cumparati paine ...
Toate magazinele inchis si un ecran mare in fata unuia cu un om care spune :
"Acest mesaj este pentru "alesul" care a ramas sa traiasca singur in univers o vesnicie ...
: Atentie aproape toti oamenii vor murii maine ( maine fiind dimineta asta ) ... Numai tu vei ramane succes !" l-a care si omuletul din imagine moare...
Adica daca doti ar murii asa simplu , absolut orice creatura din univers in mod inexplicabil ... Voi ce ati face !
Sinuciderea nefiind o posibilitate
Deoarece erai "alesul" sa ramana singur pentru a traii pentru totdeaunu pe pamant ...
Toate magazinele inchis si un ecran mare in fata unuia cu un om care spune :
"Acest mesaj este pentru "alesul" care a ramas sa traiasca singur in univers o vesnicie ...
Adica daca doti ar murii asa simplu , absolut orice creatura din univers in mod inexplicabil ... Voi ce ati face !
Sinuciderea nefiind o posibilitate
fuc! iar trebuie s-o iau cu masturbarea.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ai vrea sa traiesti ca cel mai bogat om din europa? :) | ActorGrabit | 45 | 7.435 |
|
Exista lucruri care sa fie imposibile in teorie dar in practica sa fie posibile?
Titlul spune tot |
Liviu_Rebreanu | 11 | 1.852 |
|
Scenarii propuse: ai puterea să afirmi ce ai face īn aceste situații | Mona6662 | 10 | 2.310 |
|
ultimul lucru | tanatos | 51 | 12.642 |
|
ce ati face cu ei? |
cjsonix | 84 | 16.648 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS