buna seara tuturor.as dori sa stiu daca imi poate spune cineva ce presupune convertirea la islam pentru ca provin dintr-o familie cu mama ortodoxa care m-a botezat in copilarie si consider ca pentru a fi un musulman complet conform convingerilor mele dintotdeauna trebuie sa fac si convertirea officiala va multumesc in avans si va rog sa nu imi trimiteti mesaje jignitoare.Haideti sa ne respectam reciproc
Pagina 1 din 1
Convertirea la Islam
Scris 12 January 2012 - 08:46 PM
Dupa cum spui si tu, in primul rand trebuie sa ai credinta respectiva (in dogma islamica) dupa care mergi la un imam si spui ca vrei sa te convertesti. In Islam partea tehnica a convertirii nu presupune decat rostirea Shahadei. Presupun ca stii ce este. Deci atat. Mergi la imam, el o sa inceapa sa recite Shahada iar tu rostesti cuvintele dupa el si gata. Chestie de cateva minute.
Scris 12 January 2012 - 08:53 PM
Naeema, la 12 January 2012 - 08:46 PM, a spus:
Dupa cum spui si tu, in primul rand trebuie sa ai credinta respectiva (in dogma islamica) dupa care mergi la un imam si spui ca vrei sa te convertesti. In Islam partea tehnica a convertirii nu presupune decat rostirea Shahadei. Presupun ca stii ce este. Deci atat. Mergi la imam, el o sa inceapa sa recite Shahada iar tu rostesti cuvintele dupa el si gata. Chestie de cateva minute.
merci frumos
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Intrebari si raspunsuri
referitoare la crestinism |
Sikaryan | 155 | 4.037 |
|
Care credeti ca este rolul Credintei in Secolul XXI?
Credinta si Convingere |
CavalerulJedi | 201 | 6.724 |
|
Lumea de apoi
Vis sau realitate ?! |
Andrei Vlinder | 584 | 39.164 |
|
Gnoza | Isis_27 | 5 | 2.875 |
|
Daca nu ar exista religia
Ar mai exista spiritualitate ? |
Andrei Vlinder | 34 | 4.728 |