sau Inregistrare

• 30 Pagini +
  • « Prima
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Ce salariu aveti? sinceritatea este apreciata.... Evaluare topic: * * * * *

#151 Utilizator offline   Naeema 

• Dionaea
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 15 January 2012 - 08:59 PM

Vezi postareaAmarena, la 15 January 2012 - 08:42 PM, a spus:

:lol: napoletanii isi scot parleala cu romanii, ca ei in nord sunt vazuti la fel de prost ca strainii si sunt luati peste picior 24/24.

Cam asa ceva. Pai mi-a povestit prietena unuia dintre verisori de aventura lor de munca in Italia. Spuneau ca italienii au tupeul sa ne numeasca pe noi zingari, pe cand la ei in Napoli dospea mizeria si crima si necivilizatia. Spuneau ca stateau muntii de gunoi la colturi de strada, rufe atarnate de balcoane, blocuri infecte si mucegaite si mereu auzeau certuri, batai, tipete, ba chiar si impuscaturi. Patronul pizzeriei unde lucra fata era un nenorocit libidinos care vorbea cu angajatele lui ca cu niste curve, si spunea ca romancele sunt putane. Seara cand terminau fetele lucru si de curatat bucataria, nu le lasa sa pleca acasa ci le tinea acolo, ca-i veneau lui prietenii dupa program ca sa joace carti si le tinea pe fetele alea fara plata, in caz ca vroia vreunul ceva de baut sau de mancat si cand mai intra patronul in bucatarie o mai apuca de fund pe cate una, sau pipaia pe alta. Prietena varului si-a dat demisia si nu a vrut sa o plateasca italianul. Norocul ei ca fratele ei mai mare care e cat un munte si lucreaza la mascati in Romania se afla in vizita la ea si i-a recuperat salariu de la macaronar. Cand a dat ala cu pumnul in masa si a zis ca da cu Pasqualino de pamant o data de-i sare untul din el, s-a facut chitit spaghetarul. Nu numai ca i-a platit fetei salariu, ba i-a mai dat si un bonus numai sa-si ia fratele si sa plece. :rot:

Aceasta postare a fost editata de Naeema: 15 January 2012 - 09:04 PM

0

#152 Utilizator offline   Equilibrium Girl 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 07-April 08

Scris 15 January 2012 - 11:47 PM

haha!...si-o merita macaronarul :D
0

#153 Utilizator offline   BlueSugar 

• Nevermind...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 25-March 06

Scris 16 January 2012 - 01:00 AM

Vezi postareaalex_cadu, la 15 January 2012 - 03:40 PM, a spus:

Chiria 500, ap. cu 2 camere, 150/200 intrezinerea (gaze, curent, apa)o data la doua luni, 150 anual numai gunoiul. Abonamentul tv obligatoriu 127 de euro anual. Telefonul fix 100 la 2 luni, asigurarea masinii 800 anual (RCA baza fara optionale). Benzina 200 lunar, mancarea 400 lunar. Tigarile 4,90 un pachet.
Taxa de drum 110 eur anual.

:soc:
Ma socheaza pretul chiriei cat este de mare pentru un apartament cu doua camere,iar restul ma socheaza cat de putin platiti pe luna,sau pe an la celelalte facilitati.
400 euro mancare lunar?Chiar vis :)
Iar tigarile au sarit de 6,50 euro de mult :(
0

#154 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 16 January 2012 - 01:30 AM

Vezi postareaalex_cadu, la 15 January 2012 - 03:40 PM, a spus:

Chiria 500, 200 intrezinerea, 150 anual gunoi, Abonamentul tv 127 de euro anual, . Telefonul fix 100 la 2 luni, asigurarea masinii 800 anual, Benzina 200 lunar, mancarea 400 lunar. Tigari 4,90/pachet, Taxa de drum 110 eur anual, 1 bere la bar 3/5 eur.

Curios ca intretinere nu se plateste lunar sau gunoi si altele :crazy: insa cu benzina de 200 Euro nu stiu cat de departe se ajunge??? precis este o localitate mai mica si drumuri scurte zilnice, altfel nu imaginez. Mancarea se poate intinde pana unde vrei!!! Ai uitat de haine si cheltuielei medicale plus vacante.
Pan'aici, pe an, era nevoie de cel putin 19.900 de EURO net castig, am pus la socoteala 1 bere si 1 pachet de tigari pe zi.
0

#155 Utilizator offline   Naeema 

• Dionaea
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 16 January 2012 - 01:43 AM

Vezi postareaBlueSugar, la 16 January 2012 - 01:00 AM, a spus:

:soc:
Ma socheaza pretul chiriei cat este de mare pentru un apartament cu doua camere,iar restul ma socheaza cat de putin platiti pe luna,sau pe an la celelalte facilitati.
Iar tigarile au sarit de 6,50 euro de mult

Daca 500 de euro pe luna pentru apartament cu doua camere te socheaza, plus restul cheltuielilor, atunci ar trebui sa te bage in coma suma de aprox, 1800 $ pe luna pentru apartament cu doua camere, plus intretinere intre 200 si 350 pe luna, plus abonament TV de minim 50 $ pe luna (bineinteles nu obligatoriu, dar daca vrei sa te uiti la TV trebie sa-ti iei abonament) plus abonament internet high-speed de vreo 70 $ pe luna, plus telefon linie fixa 40 $ pe luna, plus abonament telefon mobil minim 35 $ pe luna, plus asigurare auto de la 200 $ lunar, plus benzina actualmente 1.22 $ litrul si distante infernale (poti parcurge zilnic 100-200 de kilometri deplasandu-te doar prin metropola daca ai de mers dintr-un capat in altul si inapoi), plus mancare (140 $ o data si iesi cu vreo 3 pungi de nimica toata) plus tigari daca esti fumator, la aprox 10 $ pachetul.

Ia sa facem socoteala aproximativa...luand in calcul si benzina daca faci plinul cam de doua ori pe saptamana cate 80 $ si sa spunem ca faci cumparaturi cam de 300 $ pe luna la mancare, e nevoie cam de vreo 2800 $ lunar = 2159 euro la schimbul valutar actual.
Impozitele pe salariu in Ontario fiind de 5.05% la salarii de pana la $39,020/anual sau 9.15% la salarii mai mari decat suma precedenta sau 11.16% la salarii de peste $78,043/anual. In alte provincii impozitele sunt si mai mari.
Welcome to Toronto. :lol: Nu am mai pus la socoteala, eventuale reparatii la masina, cumparat de haine, cheltuieli de viata sociala (film, restaurant, zile de nastere, sarbatori), cheltuieli medicale neacoperite de sistemul de sanatate universal, economii la banca si copii daca-i ai.
Daca mai ai si credite la banca sau facturi la carti de credit, esti de comanda. :rot:

Aceasta postare a fost editata de Naeema: 16 January 2012 - 01:55 AM

0

#156 Utilizator offline   BlueSugar 

• Nevermind...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-March 06

Scris 16 January 2012 - 02:06 AM

@Naeema
Fata,m-a socat chiria pentru ca eu am casoi cu living de 30 m patrati,bucatarie si baie jos,iar sus 3 dormitoare plus baie.Pod pe toata suprafata casei,plus gradina si o tentativa de casa de depozit in gradina si platesc chirie 519 euro pe luna si 44 euro pe luna garajul care este oleaca mai departe de casa.Restul preturilor m-au socat pentru ca sunt asa ieftine in Italia.Benzina este ieftina la voi vad,acilea este 1,75 euro si deja e prea nesimtit de scumpa(ajungem uneori si la 800 euro pe luna,cu doua masini.Ok a mea sta mai mult parcata,e betiva tare).Despre asigurari nu mai vorbim,ca alea ne seaca de cei mai multi bani.Mancare,pai 200 euro cam saptamanal(exceptie facand cand cumparam din Germania,e oleaca mai ieftin).Preturi la telefon si internet,tot cam pe acolo cu Toronto sunt,la fel ca si gaz,curent,apa.Cat despre tigari,am facut un compromis(pentru ca fumez tare mult):mi-am cumparat masina de facut tigari si imi cumpar tutun la cutie si filtre.Io-te asa imi fabric singura tigarile,pai o cutie de tutun e 13 euro,pe cand un pachet de tigari costa aproape 7.Un pachet il fumez intr-o zi,dintr-o cutie de tutun fumez 2 saptamani.Este o diferenta uriasa.
Noroace pe mine ca nu am credite si nici carti de credit :)
0

#157 Utilizator offline   Naeema 

• Dionaea
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 16 January 2012 - 02:35 AM

Vezi postareaBlueSugar, la 16 January 2012 - 02:06 AM, a spus:

@Naeema
Fata,m-a socat chiria pentru ca eu am casoi cu living de 30 m patrati,bucatarie si baie jos,iar sus 3 dormitoare plus baie.Pod pe toata suprafata casei,plus gradina si o tentativa de casa de depozit in gradina si platesc chirie 519 euro pe luna si 44 euro pe luna garajul care este oleaca mai departe de casa.

Dar stai in oras mare ? Ca de obicei in orase mari proprietatile si chiriile sunt mari indiferent in ce tara locuiesti. Si aici la vreo 2-3 ore de oras sunt mici si chiriie si costurile celelalte.

Citeaza

Benzina este ieftina la voi vad,acilea este 1,75 euro si deja e prea nesimtit de scumpa

In Europa nu are omul distante enorme de parcurs zilnic decat daca face naveta lunga dintr-un oras in altul. In rest distantele sunt mici la voi.

Aici numai zona metropolitana este de vreo 7000 km2. Cred ca incap 4 orase mari Europene in toata dihania asta de Toronto. De unde locuiesc eu pana in centru la servici, fac aprox 45 de km dus si 45 intors. Si asta zilnic numai pentru servici. Medicul de familie are clinica in celalalt capat al orasului, prietenii locuiesc imprastiati peste tot. Saptamanal conduc de mi-e greatza. Bineinteles mult depinde si de cat consuma masina fiecaruia. Nu te pune nimeni sa ai tanc. :rot:

Considera asa, fac plinul la vreo 100 $ si merg in vizita pana la o prietena care sta in zona de vest a orasului, iar eu in zona de nord. Cand ma intorc acasa e rezervorul la 3 sferturi plin. Vad acul cum coboara in timp ce conduc. :lol:

Aceasta postare a fost editata de Naeema: 16 January 2012 - 02:42 AM

0

#158 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 16 January 2012 - 12:00 PM

Vezi postareaBlueSugar, la 16 January 2012 - 02:06 AM, a spus:

Cat despre tigari, am facut un compromis (pentru ca fumez tare mult): mi-am cumparat masina de facut tigari si imi cumpar tutun la cutie si filtre. Io-te asa imi fabric singura tigarile, pai o cutie de tutun e 13 euro, pe cand un pachet de tigari costa aproape 7.
Un pachet il fumez intr-o zi, dintr-o cutie de tutun fumez 2 saptamani. Este o diferenta uriasa. :)

N-ar fi o solutie mai ... lichida :crazy: sa te lasi de fumat??? Asta ar face o mare diferenta in viata ta!!!
0

#159 Utilizator offline   sweet_florentia 

• ...stercus accidit
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 18-March 06

Scris 26 February 2012 - 10:53 AM

stiti ca exista un site special creat, unde poti scrie pt ce firma lucrezi, ce functie ai si cel mai important ce salariu ai (poti fi user anonim, sau inregistrat) este f interesant realizat...asa iti poti face o parere ce salariu ia lumea pe functia care o ai in alte tari si la alte firme... :crazy:
pt munca prestata de mine, salariul meu este mizerabil :(
0

#160 Utilizator online   samsara 

• Daca
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 31-January 07

Scris 26 February 2012 - 11:01 AM

eu momentan ies pe minus :soc: asta e culmea saraciei sa lucrezi si sa iesi cu gaura in buget ...
2

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 30 Pagini +
  • « Prima
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou