Ce e de facut atunci cand nu (mai) ai incredere in nimeni?
Scris 11 January 2012 - 09:57 PM
Ioi, trebe si on topic?
Pentru lipsa de incredere exista contractele. Cu clauze in care sa se specifice penalizari pentru cei ce nu le respecta.
Scris 11 January 2012 - 10:27 PM
Olivier Dzidzi, la 11 January 2012 - 05:24 PM, a spus:
Poti sa ai multa lume in jurul tau in care n-ai incredere insa fac parte din anturajul tau si le accepti asa cum sint!!! Chiar ai nevoie de incredere??? Gandeste-te!!!
Athmy, la 11 January 2012 - 09:48 PM, a spus:
Am citit undeva ca "atunci cand ai nevoie de cineva!!! realizezi ca doar pe tine contezi"
Aceasta postare a fost editata de The Unknown: 11 January 2012 - 10:26 PM
Scris 11 January 2012 - 10:32 PM
Olivier Dzidzi, la 11 January 2012 - 05:24 PM, a spus:
Probabil ca nu ai inteles inca cum ca omul nu este perfect, si asta pentru ca nu are de ales in acest caz. Greseste, regreta, uneori insa raneste inconstient, si atunci, daca nu-i atragi atentia - nu simte regretul..
Pana nu te lupti cu ignoranta ta, nu ai cum sa intelegi si sa lucrezi la ignoranta altora. Pana nu ai curaj sa iti deschizi inima, nu ai cum sa-i faci pe altii sa te cunoasca, sa te inteleaga si sa fie atenti la sensibilitatile tale.
Nu ajunge ca prietenul la nevoie sa se cunoasca..prietenul are nevoie sa fie chemat la nevoie, de asemenea.
Ti-e teama sa daruiesti, poate pentru ca daruind risti sa fii dezamagit. Privesti totul tehnic pesemne, omul in egoismul sau intrinsec. Pana la urma insa, si tu esti om. Si chiar daca nu esti perfect, in mare, ai putea deveni un prieten adevarat.
Un prieten care ar gresi si el din cand in cand. Un prieten care si-ar regreta greselile cand le-ar intelege si care le-ar ignora cand nu ar fi constient de efectul lor asupra altor oameni.
Nu daruiesti doar o floare, un cadou, o companie...ca si om, este esential sa ai curaj sa daruiesti din tine. Indiferent de cati oameni te-au dezamagit, sa fii mereu deschis spre a oferi si primi increderea..ca poti fi mai bun, ca poti fi mai putin ignorant.
Scris 11 January 2012 - 10:38 PM
The Unknown, la 11 January 2012 - 10:27 PM, a spus:
Am citit undeva ca "atunci cand ai nevoie de cineva!!! realizezi ca doar pe tine contezi"
La mine s-a intamplat ca numai cand mi-am pierdut increderea in toti am inceput sa imi recapat increderea in mine. Apoi am realizat ca nu de increderea mea aveau ei nevoie. Au nevoie de fapte.
Scris 11 January 2012 - 10:56 PM
...mai ales pentru ca...teoretic, suntem foarte sinceri altfel ne-am pierde timpul stand pe forum, right?!
(si eu cred ca increderea in tine e cea mai importanta....ceilalti vin si pleaca din viata noastra, au fete schimbatoare, au tendinta sa te foloseasca....ramai tu cu tine- cum bine zicea cineva: "singura relatie care dureaza toata viata")
Aceasta postare a fost editata de Equilibrium Girl: 11 January 2012 - 10:58 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Invidia-sentimentul cel mai puternic al romanului | Gregory1992 | 11 | 1.498 |
|
Roșia Montana-despre pâine si cum se procura ea. | -------------- | 46 | 5.204 |
|
Sa ne bucuram ochii cu frumusete! |
no-mind no-thought | 28 | 2.392 |
|
"prostioare" din copilarie
vi le mai amintiti? |
spider | 64 | 14.785 |
|
La persoana a III-a | Fiero | 28 | 1.131 |
Contact
Facebook
Twitter