Maia, pisica nocturna.. Nu doarme noaptea
Scris 29 February 2012 - 08:40 AM
Nici eu nu-i tai unghiile, dar e cumintica nu am treaba.
Maia insanatosire grabnica.
Maia insanatosire grabnica.
Scris 29 February 2012 - 09:17 PM
BlueSugar, la 29 February 2012 - 01:43 AM, a spus:
Ultima oara cand am fost la vet cu fostul motan,am lesinat
Si era doar un control de rutina..
Pai si eu era sa cad pe jos cand am vazut pisica operata pe burta. Noroc am avut cu prietena ca a ramas cu medicul, ca eu am tuns-o afara sa iau o gura de aer.
Scris 04 March 2012 - 08:06 PM
URGENT... Maia a mancat un plasture !!! Este bine sa ii dau multa mancare umeda si lapte pentru a da afara mai repede plasturele ?! Sau este necesara interventia medicului ???
Scris 04 March 2012 - 10:31 PM
Da-i ca si pana acum si urmareste-i maine scaunele. Daca nu il elimina, mergi la medic cu ea.
Al meu a mancat o parte dintr-o punga de plastic intr-o zi. Nici nu mi-as fi dat seama, daca nu ar fi eliminat-o a doua zi.
Al meu a mancat o parte dintr-o punga de plastic intr-o zi. Nici nu mi-as fi dat seama, daca nu ar fi eliminat-o a doua zi.
Scris 05 March 2012 - 09:55 PM
Darianna, la 04 March 2012 - 10:31 PM, a spus:
Da-i ca si pana acum si urmareste-i maine scaunele. Daca nu il elimina, mergi la medic cu ea.
Am gasit plasturele. Dimineata... nu il inghitise Maia, doar s-a jucat cu el. Eroarea mea ca am lasat plasturele aruncat pe noptiera fara sa il arunc imediat. Credam ca l-a mancat pisica, a tusit de cateva ori aseara dupa care mi-am adus aminte ca am uitat sa arunc acel plasture la gunoi imediat dupa ce l-am scos si de aici grija... laptele si mancarea umeda au avut efecte laxative repetate.
Scris 17 March 2012 - 10:54 PM
pisicile sunt niste animalute foarte scumpe
intr-adevar preiau comportamentul stapanului dar sunt independente fata de caini de exemplu si sunt extrem de iubitoare:X
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Terapii complementare pentru animale
Reiki |
D-na Clara | 0 | 928 |
|
pisica mea este agresiva cu musafirii!!!!! |
Victor Apostu | 16 | 5.236 |
|