sau Inregistrare

• 12 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Sarcina si hepatita B topic combinat Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   lady_D 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 15-October 06

Scris 05 December 2006 - 03:53 PM

am uitat sa va intreb! la nastere imi trebuiesc 2 fiole de imunoglobulina anti hep B , adica una pt bebe si alta pt mine? sau numai una pt bb? ca medicul meu mi-a zis sa fac rost de 2 fiole! si o a doua intrebare: pot alapta copilasul, dupa ce i-am facut imunoglobulina si vaccinul anti hep B?
Mersi din nou!
:spiteful:
0

#12 Utilizator offline   romparkin 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 06-December 06

Scris 06 December 2006 - 03:45 PM

Vezi postarealady_D, la Dec 5 2006, 03:53 PM, a spus:

am uitat sa va intreb! la nastere imi trebuiesc 2 fiole de imunoglobulina anti hep B , adica una pt bebe si alta pt mine? sau numai una pt bb? ca medicul meu mi-a zis sa fac rost de 2 fiole! si o a doua intrebare: pot alapta copilasul, dupa ce i-am facut imunoglobulina si vaccinul anti hep B?
Mersi din nou!
:friends:

sal D.
de unde faci rost de imunoglobulina?
am aceeasi problema ,doar ca nasc in 2 sapt.
mersi
0

#13 Utilizator offline   lady_D 

• Boboc
  • Pip

Scris 07 December 2006 - 09:57 AM

Vezi postarearomparkin, la Dec 6 2006, 05:45 PM, a spus:

sal D.
de unde faci rost de imunoglobulina?
am aceeasi problema ,doar ca nasc in 2 sapt.
mersi

Buna! eu inca n-am facut rost de ea! am o prietena in canada si mi-a zis ca se gaseste la farmacie acolo, doar ca trebuie prescriptie medicala! am mai vb si la cateva farmacii din tara care aduc din afara pe baza de comanda si ma duc azi sau maine sa vad daca ma rezolva! sun-o pe D-na doctor Constantinescu de la spitalul Fundeni...am vazut ca cineva de pe forum o recomanda...eu am de gand s-o contactez daca nu rezolv pe alta cale!
SANATATE MULTA SI NASTERE USOARA!
0

#14 Utilizator offline   juliana 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 18-October 05

Scris 07 December 2006 - 12:18 PM

Vezi postarealady_D, la Dec 7 2006, 11:57 AM, a spus:

Buna! eu inca n-am facut rost de ea! am o prietena in canada si mi-a zis ca se gaseste la farmacie acolo, doar ca trebuie prescriptie medicala! am mai vb si la cateva farmacii din tara care aduc din afara pe baza de comanda si ma duc azi sau maine sa vad daca ma rezolva! sun-o pe D-na doctor Constantinescu de la spitalul Fundeni...am vazut ca cineva de pe forum o recomanda...eu am de gand s-o contactez daca nu rezolv pe alta cale!
SANATATE MULTA SI NASTERE USOARA!

Hallo la toate viitoarele mămici!
am căutat informaţii despre imunizarea la bebe si ca sa nu las impresia că fac reclama la un product sau altul le-am scris pe forumul Hepatitei B. Puteti citi aici http://hepatita-b.my...-vp121.html#121
Numai bine!
0

#15 Utilizator offline   lady_D 

• Boboc
  • Pip

Scris 09 December 2006 - 12:37 PM

Vezi postareajuliana, la Dec 7 2006, 02:18 PM, a spus:

Hallo la toate viitoarele mămici!
am căutat informaţii despre imunizarea la bebe si ca sa nu las impresia că fac reclama la un product sau altul le-am scris pe forumul Hepatitei B. Puteti citi aici http://hepatita-b.my...-vp121.html#121
Numai bine!

Am sa sun sapt asta si la institutul cantacuzino din bucuresti! poate se face si in romania acest medicament! doar intram in UE- am toata increderea ca se gaseste si la noi!SANATATE
0

#16 Utilizator offline   Doina77 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 10-September 06

Scris 09 December 2006 - 06:48 PM

Buna viitoare mamici,cu virus B.
Sunt si eu purtatoare de virus B,si vreau sa am un al doilea copil,asa ca m-am interesat asupra tuturor aspectelor ce le poate implica virusul asupra mea,al copilului,al familiei etc.

Nici un institut din tara nu produce imunoglobulina(pe intrebate la farmacii,institute,spitale).Acum vreo 10 ani s-au produs la Cantacuzino.
Este importata de unele firme de medicamente.Transportul si toate formalitatile necesare dureaza cam 1 luna.
Romparkin,succes si nastere usoara,sper sa gasesti la timp imunoglobulina! :flowers:

Lady d.
Numarul de fiole de imunoglobulina,il stabileste neonatologul cu care o sa nasti.Este in functie de viremia viitoarei mame,cat de rebel e virusul.Daca e cazul,se administreaza Lamivudina,din luna 7,ptr a stopa replicarea virusului.
Se naste prin cezariana si nu il alaptezi.

Tot ce v-am spus aici am aflat de la :internist,gastroenterolog,pediatru,ginecolog.Medici sub a caror indrumare sunt.

MULTA SANATATE!!! :tease:
0

#17 Utilizator offline   romparkin 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 06-December 06

Scris 10 December 2006 - 02:11 AM

Vezi postareaDoina77, la Dec 9 2006, 06:48 PM, a spus:

Sunt si eu purtatoare de virus B,si vreau sa am un al doilea copil,asa ca m-am interesat asupra tuturor aspectelor ce le poate implica virusul asupra mea,al copilului,al familiei etc.

Nici un institut din tara nu produce imunoglobulina(pe intrebate la farmacii,institute,spitale).Acum vreo 10 ani s-au produs la Cantacuzino.
Este importata de unele firme de medicamente.Transportul si toate formalitatile necesare dureaza cam 1 luna.
Romparkin,succes si nastere usoara,sper sa gasesti la timp imunoglobulina! :roll:

Lady d.
Numarul de fiole de imunoglobulina,il stabileste neonatologul cu care o sa nasti.Este in functie de viremia viitoarei mame,cat de rebel e virusul.Daca e cazul,se administreaza Lamivudina,din luna 7,ptr a stopa replicarea virusului.

Tot ce v-am spus aici am aflat de la :internist,gastroenterolog,pediatru,ginecolog.Medici sub a caror indrumare sunt.

MULTA SANATATE!!! :stars:

mersi ,dar din pacate nu mai am o luna ca sa gasesc imunoglobulina asta pacatoasa.
speram sa gasesc sa o cumpar de undeva din romania.
dar asta e! sper sa fie bine
:tease:
0

#18 Utilizator offline   lady_D 

• Boboc
  • Pip

Scris 14 December 2006 - 10:57 AM

Vezi postareaDoina77, la Dec 9 2006, 08:48 PM, a spus:

Romparkin,succes si nastere usoara,sper sa gasesti la timp imunoglobulina! :cheer:

Lady d.

MULTA SANATATE!!! :ok:

te rog spune-mi care sunt acele firme de medicamente cu care pot lua legatura pentru imunoglobulina! si mersi mult de informatii!sarbatori fericite
0

#19 Utilizator offline   lady_D 

• Boboc
  • Pip

Scris 20 December 2006 - 09:19 AM

Vezi postarealady_D, la Dec 14 2006, 12:57 PM, a spus:

te rog spune-mi care sunt acele firme de medicamente cu care pot lua legatura pentru imunoglobulina! si mersi mult de informatii!sarbatori fericite

Romparkin e firma de medicamente care ma poate ajuta sa achizitionez imunoglobulina? am cautat pe net romparkin si apare ca este un medicament :o: :D
Astept raspunsul tau!
SARBATORI FERICITE LA TOATA LUMEA! :cry:
0

#20 Utilizator offline   Doina77 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 10-September 06

Scris 21 December 2006 - 10:03 PM

Buna!
Scuze de intarziere,dar am avut ceva probleme netul .Asa cum am mai scris,d-na doctor Constantinescu,spitalul Fundeni,et 7.
Este medic pediatru gastroenterolog,si dansa te pune in legatura cu firma respectiva.Are program de pe la 7 la 14(cu excepatia zilelor de garda).Este o doamna foarte cumsecade,si te va ajuta.
Mai multe detalii ,decat cele de mai sus,nu am de unde sa-ti dau.
Multa sanatate si succes! :haha:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 12 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic