sau Inregistrare

• 12 Pagini +
  • « Prima
  • 10
  • 11
  • 12
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Sarcina si hepatita B topic combinat Evaluare topic: - - - - -

#111 Utilizator offline   4est 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 27-June 11

Scris 23 April 2012 - 07:59 AM

Din cite stiu eu, daca copilul va fi vacinat in primele ore si daca va primii si o injectie cu imunoglobulina va fi protejat impotriva virusului B, deasemenea in cazul tau (virus inactiv) presupun ca viremia este foarte mica si AgHbe negativ, astfel incit sansele de trasmisie catre coil sunt reduse iar aplicind si schema clasica vaccin + inmoglobulina nu va fi nici o problema.

Oricum vb cu medicul tau si nu uita sa precizezi medicului cu care vei naste ca esti purtatoare de virus B (vaccinul este in procedura standard pt orice nou nascut dar imunoglobulina nu)
0

#112 Utilizator offline   Cristinick 

• Aistringas
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Super Moderator
  • Inregistrat: 21-April 08

Scris 30 April 2012 - 04:14 PM

Combinat topicul: sanatate
0

#113 Utilizator offline   Costache livia 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 20-May 12

Scris 20 May 2012 - 09:37 AM

Vezi postarealady_D, la 15 October 2006 - 06:00 PM, a spus:

buna, sunt noua pe acest forum! am intrat intr-o mare belea, dar m-am mai calmat dupa ce am citit aproape toate post-iturile de pe acest forum! eu si sotul lucram in domeniu medical, sunt insarcinata in luna 4 si la un control de rutina, am decis sa fac si testele pt virusii hepatitei b si c si hiv .Rezultatul analizelor : Ag -HBs prezent ( Rezultat 5490 <0,9 absent, >1,1 prezent - daca ma poate lamuri careva ce inseamna aceste cifre, pentru ca dupa ce am vazut analizele mi s-a facut rau si n-am mai intrebat pe nimeni ce inseamna) HiV(1/2) absent , anti-HCV-absent. TGP/ ALS - 15, Creatinina 0,62 (normal intre 0,66-1,09).
Hemoleucograma avea si ea ceva modificari : leucocite 11,2 , granulocite 7,8, Volum trombocitar mediu 6,7.
Problema e ca imi doresc foarte mult acest copil si nici in ruptul capului nu renunt la el!

Mi s-au recomandat si efectuarea anticorpilor anti HBe, Ag HDV, Ag HBe ...iau rezultatele la sfarsitul saptamanii!

Va rog tare mult sa-mi spuneti parerea voastra! am o frica de nu va pot explica si nu mai pot dormi bine nici noaptea! Nu stiu cum si cand am contactat virusul, sotul meu si-a facut analizele prin luna martie 2006 si nu avea nimic! Acum nu are curajul sa faca testul din nou! Eu vreau sa fac absolut orice pentru a scapa sau ameliora situatia, indiferent de costuri!

PS: nu fumez, nu beau alcool nici cafea, mananc absolut orice nu-mi face rau, dorm foarte mult (de fapt dormeam foarte mult pana sa aflu rezultatul)!

Astept cu nerabdare raspunsurile de la voi!!!!

buna cred ca nu e cazul sa ti faci griji eu sunt purtator virus b activ de cativa ani am o fetita de 2 ani care a fost vaccinata dupa nastere si e bn..nu am urmat inca nici un fel de tratament imi fac analizele periodic si ma gandesc sa mai am un bebe ..va doresc sanatate
0

#114 Utilizator offline   Costache livia 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 20-May 12

Scris 20 May 2012 - 02:29 PM

Vezi postarealady_D, la 25 October 2006 - 02:36 PM, a spus:

AS MAI DORI SA AFLU DACA POT NASTE NATURAL , AVAND ACEST VIRUS! DACA CINEVA DE PE ACEST FORUM A NASCUT NATURAL, VA ROG TARE MULT SA-MI RASPUNDETI! VA MULTUMESC! SI VA DORESC MULTA SANATATE![size=2] :evil:

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 12 Pagini +
  • « Prima
  • 10
  • 11
  • 12
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari