Pagina 1 din 1
Dumnezeu vs. Stiinta
Scris 08 January 2012 - 10:12 PM
In toate topicurile cu teme religioase sunt prezente si argumentari stiintifice....mai bine intitulai topicul "Einstein in relatie cu religia". 
Cam asta stiam eu despre aceste subiect:
"A fost desigur o minciună ceea ce ați citit despre convingerile mele religioase, o minciună care este repetată sistematic. Nu cred īntr-un Dumnezeu personal, și niciodată nu am negat asta, dar am afirmat-o clar. Dacă există ceva religios īn mine, aceasta este admirația fără limite față de structura lumii atāt cāt ne-o poate dezvălui știința."
El il admira pe creatorul universului, nu pe acel mos cu barba cum ni-l inchipuim noi pe Dumnezeu....cu atat mai mult cu cat, tot studiind legile fizicii si-a dat seama cat echilibru, cata complexitate si cata perfectiune caracterizeaza Universul.
Cam asta stiam eu despre aceste subiect:
"A fost desigur o minciună ceea ce ați citit despre convingerile mele religioase, o minciună care este repetată sistematic. Nu cred īntr-un Dumnezeu personal, și niciodată nu am negat asta, dar am afirmat-o clar. Dacă există ceva religios īn mine, aceasta este admirația fără limite față de structura lumii atāt cāt ne-o poate dezvălui știința."
El il admira pe creatorul universului, nu pe acel mos cu barba cum ni-l inchipuim noi pe Dumnezeu....cu atat mai mult cu cat, tot studiind legile fizicii si-a dat seama cat echilibru, cata complexitate si cata perfectiune caracterizeaza Universul.
Scris 08 January 2012 - 10:58 PM
Intre stiinta si religie nu e nicio confruntare, decat cei care nu le inteleg pe ambele vad asta.
Scris 09 January 2012 - 11:14 AM
Iocupaul, la 08 January 2012 - 09:05 PM, a spus:
Dumnezeu vs. Stiinta
Linkul nu se deschide sau e o gluma.
Eu nu am observat niciodata un dumnezeu versus stiinta, mereu am observat oameni contra oameni, si, sincer, nu inteleg ce au unii cu altii, de ce se monteaza singuri in joaca de-a Dumnezeu contra Stiinta, sau viceversa.
Aceasta postare a fost editata de i0an: 09 January 2012 - 11:15 AM
Scris 09 January 2012 - 02:12 PM
i0an, la 09 January 2012 - 11:14 AM, a spus:
Linkul nu se deschide sau e o gluma.
Eu nu am observat niciodata un dumnezeu versus stiinta, mereu am observat oameni contra oameni, si, sincer, nu inteleg ce au unii cu altii, de ce se monteaza singuri in joaca de-a Dumnezeu contra Stiinta, sau viceversa.
Pai de cand se lasa Dumnezeu observat ?
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
black-mamba | 308 | 12.846 |
|
Inchinaciunea este menita cui ?
Domnului sau Idoliilor ? |