Ma refer la artisti consacrati ai vreunui gen muzical anume, sau in general, la dive, superstaruri datorita talentului lor vocal sau/si componistic, nu a propagandei mass media si isteriei publice.
Sa nu va prind cu de alde Britney Spears, Ina, Justin Bieber sau mai stiu eu ce artisti comerciali care au capatat faima pentru orice altceva decat pentru profunzime artistica, ca va dau afara cu scamatori din astia.
Nota pentru adolescenti si purandei: Stiu ca gusturile, inclusiv cele muzicale nu se discuta, dar va rog eu, nu faceti topicul terci cu trupe si artisti ciuperca. Senc iu. Daca doriti reper, genurile muzicale din acest topic sunt enumerate in descrierea topicului. Simplifica lucrurile.
Nu conteaza decada muzicala.
Incep eu cu un talent fenomenal, care sa stins mult prea repede de pe scena muzicii, intrand in faimosul "Club 27" prin decesul ei la 27 de ani. Amy Winehouse. RIP.
O melodie mai veche de rhythm & blues de pe la inceputul carierei ei, poate mai putin cunoscuta in comparatie cu mega hit-urile Rehab si Back to Black si una mai cunoscuta. Imi aminteste de Billie Holiday si Dinah Washington.
Aceasta postare a fost editata de Naeema: 07 January 2012 - 06:29 AM
Contact
Facebook
Twitter
RSS