Cred ca Sam vorbeste despre o latura exagerata , care da in paranoia si nu are legatura cu igiena .Am trecut si eu prin asa ceva cu 17 ani in urma , cand era cea mica bebel , umblam cu servetele si cu spirtul dupa mine .Cum punea mana pe ceva cum top eu cu dezinfectatul , pana ce o doctorita a observat asta si mi-a atras atentia ca exagerez .
Pentru mine igiena este notiune de bun simt , inteleg pe cineva daca nu se imbraca dupa ultima moda . O zdreanta sa aibe pe el dar aia sa fie curata , parul spalat , dintii si desigur si alte parti anatomice - sau mai ales acele parti.
Nu suport mirosul de transpiratie

cu ceva ani in urma am urcat pentru doua statii intr-un microbus , asa de tare mirosea cineva incat in secunda doi m-am ingalbenit la fata , pur si simplu lesinam in secunda doi .Noroc ca eram cu o colega pe care m-am sprijinit pana mi-a cedat cineva de la geam locul.
Slava domnului ca nu sunt nevoita sa mai circul cu asa ceva , daca calcam in ceva ,,norocos" cred ca nu-mi era asa de rau.
Aaaaaa, si ce ma mai oripileaza , parul in zona axilei - si la femei si la barbati.
bine asta-i unul dintre multele mele ,,fixuri "