sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Prima chakra Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Fluturel 

• Kwisatz Haderach
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 01-February 06

Scris 09 January 2012 - 10:15 AM

Vezi postareaNaeema, la 07 January 2012 - 04:12 AM, a spus:

Atunci priveste yoga prin perspectiva unui exercitiu fizic si doar atat. Ce nu se poate ? Ca sa nu intri in conflict cu Pretinul Imaginar. Si eu practicam yoga inainte, dar strict ca exercitiu fizic.

poate gresesc... dar ceva imi spune ca acele exercitii fizice (strict) activeaza /dezactiveaza anumite energii subtile.

cat despre prima chakra cred ca ne-am departat de subiect. Oare de ce omul vrea sa activeze doar prima chakra si nu pe ultima...
De ce in yoga prima chakra e cea de jos (mai aproape de pamanat) iar in biserica duhul sfant se coboara (deci prima ar fi cea din crestetul capului...)
0

#22 Utilizator online   samsara 

• Daca
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 31-January 07

Scris 09 January 2012 - 10:26 AM

Poate pentru simplul fapt ca se incepe cu inceputul, cu ce e mai aproape de noi, ca sa zic asa, si apoi sa urcam la crestet si la duh sfant? :)
0

#23 Utilizator offline   Fluturel 

• Kwisatz Haderach
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 09 January 2012 - 11:09 AM

omul cand se naste iese cu capul inainte... deci capul e primul care ia contact cu mediul exterior :tease:
0

#24 Utilizator online   samsara 

• Daca
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 31-January 07

Scris 09 January 2012 - 11:16 AM

da o fi, dar mai greu sa ajungi sa fii cu .. cap si atunci o iei mai pe ocolite pana ajungi la esenta :P
desi stai ... eu eram intoarsa pe o parte mai spre cu fundul inainte, asa ca ... :lol:

Aceasta postare a fost editata de samsara: 09 January 2012 - 11:17 AM

0

#25 Utilizator offline   Fluturel 

• Kwisatz Haderach
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 09 January 2012 - 11:26 AM

pana la urma cate chakre are omul ?
7 ? 9 ??
0

#26 Utilizator offline   i0an 

• .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-April 10

Scris 09 January 2012 - 12:33 PM

Sa fii tu sanatos, a aparut pe piata deja varianta cu 12. :yes:
0

#27 Utilizator offline   Dantallion 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-January 12

Scris 09 January 2012 - 12:56 PM

Vezi postareaFluturel, la 09 January 2012 - 11:26 AM, a spus:

pana la urma cate chakre are omul ?
7 ? 9 ??

Omul are sute de chakre numai ca 7 sunt principale
0

#28 Utilizator offline   Fluturel 

• Kwisatz Haderach
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 09 January 2012 - 01:59 PM

Pai atunci e logic ca o chakra sa functioneze 100% trebuie si celelalte mai mici sa functioneze 100%
0

#29 Utilizator offline   Delush 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 16-February 12

Scris 16 February 2012 - 04:02 PM

Pfoai da ce ati capiat saracul om...a intrebat si el o intrebare simpla...zic eu: care-i treaba cu prima chakra...
Si ati sarit pe el ca rechinii sa il invatati cum sa isi schimbe viata prin viziuni despre Dumnezeu si cum asa si pe dincolo ...
Ajung sa cred ca lumea in ziua de azi a uitat ca poate fi totul simplu in viata noastra.
Si sa ma intorc la topicul mult discutat in care defapt nu i-ati raspuns decat poate 10% la ce si-ar fi dorit defapt sa afle:
Intradevar prima chakra este deschisa pentru toate vietatile deoarece fara ea nu exista viata; este chakra care se mai numeste si chakra radacina.
Aceasta chakra este foatre legata de locul in care ne-am nascut, astfel ca multi se intorc in orasul in care s-au nascut pentru a-si revitaliza chakra muladhara.
Cel mai bun filmulet care iti explica cu ce se mananca chakrele dar si ajuta la energizarea si echilibrarea lor este: Iluminated Chakras a lui Anodea Judith -
Mai bun zic eu decat orice carte despre subiectul acesta.
Si pentru a nu ma considera nimeni un paria care din primul post se da corect :P o sa extrapolez si eu dar doar unpic :)
Ceea ce ai mentionat mai tarziu in acelasi post despre punctele calde parerea mea este ca vorbesti despre canale de energie care la tine sunt deschise si comunica foarte bine cu exteriorul.
PM daca vrei sa vbm mai mult despre subiect.

Va salut cu respect si imi cer scuze daca am deranajat pe cineva, nu asta mi-a fost intentia.
0

#30 Utilizator offline   i0an 

• .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-April 10

Scris 16 February 2012 - 06:34 PM

Vezi postareaDelush, la 16 February 2012 - 04:02 PM, a spus:

Pfoai da ce ati capiat saracul om...a intrebat si el o intrebare simpla...zic eu: care-i treaba cu prima chakra...
Si ati sarit pe el ca rechinii sa il invatati cum sa isi schimbe viata prin viziuni despre Dumnezeu si cum asa si pe dincolo ...
Ajung sa cred ca lumea in ziua de azi a uitat ca poate fi totul simplu in viata noastra.
Si sa ma intorc la topicul mult discutat in care defapt nu i-ati raspuns decat poate 10% la ce si-ar fi dorit defapt sa afle:
Intradevar prima chakra este deschisa pentru toate vietatile deoarece fara ea nu exista viata; este chakra care se mai numeste si chakra radacina.
Aceasta chakra este foatre legata de locul in care ne-am nascut, astfel ca multi se intorc in orasul in care s-au nascut pentru a-si revitaliza chakra muladhara.
Cel mai bun filmulet care iti explica cu ce se mananca chakrele dar si ajuta la energizarea si echilibrarea lor este: Iluminated Chakras a lui Anodea Judith
Mai bun zic eu decat orice carte despre subiectul acesta.
Si pentru a nu ma considera nimeni un paria care din primul post se da corect :P o sa extrapolez si eu dar doar unpic :)
Ceea ce ai mentionat mai tarziu in acelasi post despre punctele calde parerea mea este ca vorbesti despre canale de energie care la tine sunt deschise si comunica foarte bine cu exteriorul.
PM daca vrei sa vbm mai mult despre subiect.

Va salut cu respect si imi cer scuze daca am deranajat pe cineva, nu asta mi-a fost intentia.

E vreo legatura intre chraka radacina si prostata, nu de alta dar mi-a scos peri albi.

Aceasta postare a fost editata de i0an: 16 February 2012 - 06:34 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente As vrea sa imi educ capacitatile paranormale lizandia  54 18.863
Replici noi Legea atractiei! Rolly_love  9 2.164
Hot Topic (New) Este posibil? Peitho A  39 6.610
Hot Topic (New) Senzatie ciudata Kirodut  27 2.145
Hot Topic (New) Experiente, ganduri, intrebari
pareri, fara luat peste picior
inger26  32 5.369