Pfoai da ce ati capiat saracul om...a intrebat si el o intrebare simpla...zic eu: care-i treaba cu prima chakra...
Si ati sarit pe el ca rechinii sa il invatati cum sa isi schimbe viata prin viziuni despre Dumnezeu si cum asa si pe dincolo ...
Ajung sa cred ca lumea in ziua de azi a uitat ca poate fi totul simplu in viata noastra.
Si sa ma intorc la topicul mult discutat in care defapt nu i-ati raspuns decat poate 10% la ce si-ar fi dorit defapt sa afle:
Intradevar prima chakra este deschisa pentru toate vietatile deoarece fara ea nu exista viata; este chakra care se mai numeste si chakra radacina.
Aceasta chakra este foatre legata de locul in care ne-am nascut, astfel ca multi se intorc in orasul in care s-au nascut pentru a-si revitaliza chakra muladhara.
Cel mai bun filmulet care iti explica cu ce se mananca chakrele dar si ajuta la energizarea si echilibrarea lor este: Iluminated Chakras a lui Anodea Judith -
Mai bun zic eu decat orice carte despre subiectul acesta.
Si pentru a nu ma considera nimeni un paria care din primul post se da corect

o sa extrapolez si eu dar doar unpic

Ceea ce ai mentionat mai tarziu in acelasi post despre punctele calde parerea mea este ca vorbesti despre canale de energie care la tine sunt deschise si comunica foarte bine cu exteriorul.
PM daca vrei sa vbm mai mult despre subiect.
Va salut cu respect si imi cer scuze daca am deranajat pe cineva, nu asta mi-a fost intentia.