Pagina 1 din 1
multifunctional philins ink jet 495 imprimante
Scris 17 February 2006 - 01:31 AM
Am nevoie de un sfat. Mi-am luat un multifunctional philips 495 .A avut 1 cartus color si 1 de alb negru de proba care imi indicau incarcare 50%. Cand a ajuns cel alb negru la 8% nu am mai putut imprima, l-am dus la incarcat dar softul imprimantei imi indica la fel 8% cu toate ca era cartusul plin, si putem sa tiparesc. Cand softul imi indica 0%imi afisa ca nu mai are cerneala cu toate ca in cartus mai era si nu mai puteam tipari. De ce??? La inceput cand am instalat-o am avut un card ca o cartela de telefon cu cip care mi-a cerut-o acum cand introduc acea cartela imi afiseaza ca a expirat.Se pricepe careva la dracovenia asta?????
Scris 18 February 2006 - 05:29 PM
claudiu_hic, la Feb 17 2006, 01:31 AM, a spus:
Am nevoie de un sfat. Mi-am luat un multifunctional philips 495 .A avut 1 cartus color si 1 de alb negru de proba care imi indicau incarcare 50%. Cand a ajuns cel alb negru la 8% nu am mai putut imprima, l-am dus la incarcat dar softul imprimantei imi indica la fel 8% cu toate ca era cartusul plin, si putem sa tiparesc. Cand softul imi indica 0%imi afisa ca nu mai are cerneala cu toate ca in cartus mai era si nu mai puteam tipari. De ce??? La inceput cand am instalat-o am avut un card ca o cartela de telefon cu cip care mi-a cerut-o acum cand introduc acea cartela imi afiseaza ca a expirat.Se pricepe careva la dracovenia asta?????
Scoate-o din priza cateva ore si apoi incearca din nou, daca nu merge reinstaleaza driverele.
Am si eu una ca a ta dar inca nu s-au golit cartusele (sper sa nu patesc ca tine
Daca reusesti sa o faci spune-mi te rog ca sa stiu pe viitor ce sa-i fac.
Scris 24 February 2006 - 07:13 PM
Ar fi prea simplu sa bage in ea cip-uri de memorie ce se sterg prin lipsa curentului ... cel mai probabil au bagat niste cip-uri de memorie similare celor de pe flash-uri, pe care poti tu sa le tot lasi fara curent ca nu te ajuta cu nimic... so... trebuie "spart" cip-ul imprimantei... succes.
Scris 12 April 2006 - 09:47 PM
Am scos-o din priza si am pus cardul dar degeaba. Cred ca tre sa iau un alt cartus si e al dracu de scump, la Domo e 1 mil 700 mii si se vinde cu un card al lui. Stiti cumva mai ieftin sau cum pot sa sparg cardul asta nenorocit sa ma lase sa reancarc cartusul?
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
configurare router asus wl520gc | mezu | 1 | 3.153 |
|
surse
pt cei buni |
alexeevyci | 3 | 2.596 |
|