sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

multifunctional philins ink jet 495 imprimante Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   claudiu_hic 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 16-February 06

Scris 17 February 2006 - 01:31 AM

Am nevoie de un sfat. Mi-am luat un multifunctional philips 495 .A avut 1 cartus color si 1 de alb negru de proba care imi indicau incarcare 50%. Cand a ajuns cel alb negru la 8% nu am mai putut imprima, l-am dus la incarcat dar softul imprimantei imi indica la fel 8% cu toate ca era cartusul plin, si putem sa tiparesc. Cand softul imi indica 0%imi afisa ca nu mai are cerneala cu toate ca in cartus mai era si nu mai puteam tipari. De ce??? La inceput cand am instalat-o am avut un card ca o cartela de telefon cu cip care mi-a cerut-o acum cand introduc acea cartela imi afiseaza ca a expirat.Se pricepe careva la dracovenia asta?????:spiteful:
0

#2 Utilizator offline   Popa Marius 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 06-February 06

Scris 18 February 2006 - 05:29 PM

Vezi postareaclaudiu_hic, la Feb 17 2006, 01:31 AM, a spus:

Am nevoie de un sfat. Mi-am luat un multifunctional philips 495 .A avut 1 cartus color si 1 de alb negru de proba care imi indicau incarcare 50%. Cand a ajuns cel alb negru la 8% nu am mai putut imprima, l-am dus la incarcat dar softul imprimantei imi indica la fel 8% cu toate ca era cartusul plin, si putem sa tiparesc. Cand softul imi indica 0%imi afisa ca nu mai are cerneala cu toate ca in cartus mai era si nu mai puteam tipari. De ce??? La inceput cand am instalat-o am avut un card ca o cartela de telefon cu cip care mi-a cerut-o acum cand introduc acea cartela imi afiseaza ca a expirat.Se pricepe careva la dracovenia asta?????:roll:

Scoate-o din priza cateva ore si apoi incearca din nou, daca nu merge reinstaleaza driverele.
Am si eu una ca a ta dar inca nu s-au golit cartusele (sper sa nu patesc ca tine :D )
Daca reusesti sa o faci spune-mi te rog ca sa stiu pe viitor ce sa-i fac.
0

#3 Utilizator offline   Herr Spiegellman 

• Lustruous Prince of Darkness
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-November 05

Scris 24 February 2006 - 07:13 PM

Ar fi prea simplu sa bage in ea cip-uri de memorie ce se sterg prin lipsa curentului ... cel mai probabil au bagat niste cip-uri de memorie similare celor de pe flash-uri, pe care poti tu sa le tot lasi fara curent ca nu te ajuta cu nimic... so... trebuie "spart" cip-ul imprimantei... succes.
0

#4 Utilizator offline   claudiu_hic 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 16-February 06

Scris 12 April 2006 - 09:47 PM

Am scos-o din priza si am pus cardul dar degeaba. Cred ca tre sa iau un alt cartus si e al dracu de scump, la Domo e 1 mil 700 mii si se vinde cu un card al lui. Stiti cumva mai ieftin sau cum pot sa sparg cardul asta nenorocit sa ma lase sa reancarc cartusul?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi configurare router asus wl520gc mezu  1 3.153
Replici noi surse
pt cei buni
alexeevyci  3 2.596