sau Inregistrare

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

carente sexuale sublimarea prin arta dupa Freud Evaluare topic: - - - - -

#51 Utilizator offline   Brukner 

• I am large, I contain multitudes.
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 15-December 10

Scris 20 January 2012 - 06:18 PM

Pippo, la 16 January 2012 - 11:06 PM, a spus:

De fapt energia sexuala poate fi transformata, nu este necesar sa fie eliminata. Dealtfel, continenta este necesara pt dezvoltarea perceptiilor (peste un anumit prag) spirituale si tocmai dezvoltarea creativitatii si cresterea vigorii. Continenta implica doar renuntarea la orgasm. Astfel senzatiile si trairile se amplifica, actul in sine devenind cu totul mai mult decat orgasmic prin sensibilitate - precum la primele atingeri. Tensiunea se elibereaza (mai corect spus se transforma) intr-o stare de relaxare creativa in placere si putere amplificata, si nu de detensionare prin epuizare.

Bineinteles, lucrurile astea trebuiesc experimentate, deoarece pare paradoxal si imposibil la prima vedere.

Foarte interesant. Te rog, poti explica mecanismul prin care se realizeaza aceasta transformare?

Aceasta postare a fost editata de Blackthorn: 20 January 2012 - 06:25 PM

2

#52 Utilizator offline   Fiero 

• sukha
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 26-December 10

Scris 20 January 2012 - 10:55 PM

Blackthorn, la 20 January 2012 - 06:18 PM, a spus:

Foarte interesant. Te rog, poti explica mecanismul prin care se realizeaza aceasta transformare?

http://www.yogaesote...em=1698&lang=RO
1

#53 Utilizator offline   Brukner 

• I am large, I contain multitudes.
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-December 10

Scris 21 January 2012 - 12:04 AM

P r o z a c, la 20 January 2012 - 10:55 PM, a spus:

Multumesc frumos! Din pacate n-am inteles nimic. Dar e foarte probabil ca asta sa se datoreze nivelului scazut de dezvoltare spirituala.

Oricum, este un pas inainte. La cautarea pe Google a termenilor "continenta sexuala abstinenta energii spirituale" am primit doar rezultate de genul "Cum sa pari inteligent si misterios atunci cand explici amicilor ca esti frustrat sexual".
3

#54 Utilizator offline   Fiero 

• sukha
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 26-December 10

Scris 21 January 2012 - 12:17 AM

Blackthorn, la 21 January 2012 - 12:04 AM, a spus:

Multumesc frumos! Din pacate n-am inteles nimic. Dar e foarte probabil ca asta sa se datoreze nivelului scazut de dezvoltare spirituala.

Oricum, este un pas inainte. La cautarea pe Google a termenilor "continenta sexuala abstinenta energii spirituale" am primit doar rezultate de genul "Cum sa pari inteligent si misterios atunci cand explici amicilor ca esti frustrat sexual".

N-ai pt. ce sa-mi multumesti, despre continenta sexuala am auzit mai demult ca o practicau japonezii, ei reuseau sa atinga implinirea sexuala fara sa ajunga la ejaculare. :blink: Nici eu n-am priceput prea tare cum se poate intampla asta, insa n-am exclus ca poate fi posibil, chiar daca eu n-am nici macar puterea sa-mi imaginez asa ceva. Apoi, am o parere preconceputa, nu cred ca extazul se poate atinge prin exercitiu. Dar, cum spuneam, e o parere preconceputa, foarte posibil sa fie gresita. N-am avut niciodata de-a face cu vreun yoghin.

Aceasta postare a fost editata de P r o z a c: 21 January 2012 - 12:19 AM

1

#55 Utilizator offline   Aseneth 

• cetate de refugiu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 01-December 10

Scris 23 January 2012 - 12:57 AM

sarah12, la 03 January 2012 - 10:11 PM, a spus:

"Ridicati mana" cei care va recunoasteti,sau daca sunteti prea timizi puteti sa ma punctati.

nu te-a punctat nimeni, se pare ca nu avem timizi pe roportal, iar de ridicat mana n-avem cum, o mana o tinem pe mouse si cu cealalta tinem libidoul
3

#56 Utilizator offline   Sarah N.... 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 07-July 06

Scris 30 January 2012 - 12:05 PM

Si totusi... Viata omului are multe aspecte. Nu putem face sex toata viata. Orice om normal are si alte griji. Viata e o serie lunga de probleme. Exista si artisti care au avut o viata boema, plina de iubite, si au si creat, deci... :stars:
2

#57 Utilizator offline   InPing 

• ocupat
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 08-September 11

Scris 30 January 2012 - 12:46 PM

Sarah N...., la 30 January 2012 - 12:05 PM, a spus:

Si totusi... Viata omului are multe aspecte. Nu putem face sex toata viata. Orice om normal are si alte griji. Viata e o serie lunga de probleme. Exista si artisti care au avut o viata boema, plina de iubite, si au si creat, deci... :stars:

Deci...nu-nteleg ce rspuns astepti.Imagine amplasata
Sa-ti spunem daca nu cumva e mai bine sa nu ne-o mai tragem?
Cum sa ma bag in pat langa o femeie care se unduieste ca pisica si sa-i spun ca-s artist?Imagine amplasata Sa-si puna pofta-n cui, deaorece arta mea, sau activitatile mele sunt mai importante decat starea ei ...
P-aia cu continenta am si experimentat-o, pana nu mai puteam sta pe scaun.Cand m-am razgandit...cred ca i-am provocat leziuni.
0

#58 Utilizator offline   sarah12 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 15-May 11

Scris 31 January 2012 - 09:32 AM

InPing, la 30 January 2012 - 12:46 PM, a spus:

Sa-ti spunem daca nu cumva e mai bine sa nu ne-o mai tragem?
Cum sa ma bag in pat langa o femeie care se unduieste ca pisica si sa-i spun ca-s artist?Imagine amplasata Sa-si puna pofta-n cui, deaorece arta mea, sau activitatile mele sunt mai importante decat starea ei ...
P-aia cu continenta am si experimentat-o, pana nu mai puteam sta pe scaun.Cand m-am razgandit...cred ca i-am provocat leziuni.

regret,dar chiar nu ai inteles NIMIC.
0

#59 Utilizator offline   InPing 

• ocupat
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 08-September 11

Scris 31 January 2012 - 11:05 AM

sarah12, la 31 January 2012 - 09:32 AM, a spus:

regret,dar chiar nu ai inteles NIMIC.

Dar tu ai inteles ca eu am spus ca nu inteleg?...Exact asta am spus:

Citeaza

Decat sa regreti, mai bine ai explica ce vroiai sa exprimi in ciudata-ti elaborata-ti formulare.

0

#60 Utilizator offline   sarah12 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 15-May 11

Scris 01 February 2012 - 01:05 AM

InPing, la 31 January 2012 - 11:05 AM, a spus:

Dar tu ai inteles ca eu am spus ca nu inteleg?...Exact asta am spus:
Decat sa regreti, mai bine ai explica ce vroiai sa exprimi in ciudata-ti elaborata-ti formulare.

mai cresti...
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic