E POSIBIL SA PRIMESTI BAN PE YAHOO MESSENGER? (fiecare cu ce stie, cu ce are...)
Scris 16 February 2006 - 11:47 PM
...Am eu o falsa impresie, e doar un zvon sau chiar se dau ban-uri si utilizatorilor de Yahoo Messenger? Daca DA, i s-a intamplat vreunuia dintre voi asa ceva? Te avertizeaza adminul de la Yahoo! (printr-un mesaj sau ceva de genul) in cazul in care ai fost banat despre ce si cum,etc...? Motivele banarii, nu m-ar interesa pt inceput, decat daca se dau si pt alte motive mai putzin asteptate de majoritatea userilor. Chiar m-ar interesa,pls. Va astept!
Scris 17 February 2006 - 08:24 AM
De asa-numitele "Yahoo booters" am auzit...dar de banuri inca nu.
Scris 17 February 2006 - 09:33 AM
e-X-plorer, la Feb 16 2006, 11:47 PM, a spus:
...Am eu o falsa impresie, e doar un zvon sau chiar se dau ban-uri si utilizatorilor de Yahoo Messenger? Daca DA, i s-a intamplat vreunuia dintre voi asa ceva? Te avertizeaza adminul de la Yahoo! (printr-un mesaj sau ceva de genul) in cazul in care ai fost banat despre ce si cum,etc...? Motivele banarii, nu m-ar interesa pt inceput, decat daca se dau si pt alte motive mai putzin asteptate de majoritatea userilor. Chiar m-ar interesa,pls. Va astept!
Poate se dau ceva asa zise ban-uri pentru spam ... inca nu am auzit pe nimeni sa primeasca...
Mai poti sa-ti floadezi tu contul si atunci sa ti-l dezactiveze pt o perioada de timp (am patit si nu mi-a mers 2 zile)... (cred ca ti-l dezactiveaza ei ... nu sunt sigur)...
Scris 17 February 2006 - 02:00 PM
e-X-plorer, la Feb 16 2006, 11:47 PM, a spus:
N-am auzit nimic.
Scris 17 February 2006 - 02:04 PM
Nici eu , nu cred ca iti poate da cineva BAN pe yahoo messenger. Doar IGNORE, dar asta e alta poveste.
Scris 19 February 2006 - 05:13 PM
Se pot da. Adik la cineva nu i-a mers cateva luni bune contul de Yahoo din cauza asta. Hackerii stiu mai bine.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
De ce messengerul ma arata online cand yo nu sunt? | Sul-Tann | 7 | 6.202 |
|
winamp
plug-in pentru yahoo messenger |
joanna78 | 1 | 14.529 |
|
Yahoo Messenger 8 BETA