sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Informatie Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Al3x90 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 03-January 12

Scris 03 January 2012 - 03:08 AM

As avea si eu o intrebare in legatura cu laptopurile astea si sper sa ma puteti ajuta. In caz ca donwlodezi foarte des de pe internet tot felul de aberatii (filme,muzica,etc,prin wirless... asta iti poate afecta calculatorul ? Acum cateva zile am avut o problema cu laptopul meu, mi se deconecta tot timpul de la internet si mai nou nici nu se mai alimenteaza bine, se inchidea din 2 in 2 minute (uneori rezista mai mult) asta doar dak tin si bateria in el ... dak o tin nu se mai inkide ca intra pe baterie dar observ ledul de la calc cum se inkide si se deschide! asta a inceput acum vreo 2 luni de zile de cand mi`am schimbat firma de internet. Oricum, acum mi`am cumparat alt calc nou de 2 zile si la fel si asta am observat o singura data cand downlodam un film ca aveam 2 pinguri bune si 3 requesturi time out! dupa ce am pus pauza la film era totul ok ... Specific ca amandoua laptopurile sunt de la HP din italia ca locuiesc aici de ceva vreme.

Mersi, sper sa primesc vreun raspuns bun :P
0

#2 Utilizator online   Paul Brahtl 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 25-July 07

Scris 03 January 2012 - 09:54 AM

Se pare ca cei de la firma de internet au dimensionat reteaua pentru un "best effort" mai mic decat nevoia ta de internet.
Ori discuti cu ei sa-ti rezolve problema, ori schimbi furnizorul.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Out of rage
Problema cu monitorul, banuiesc
Blackholesun  2 2.200
Replici noi recuperare date laur2000ad  6 3.235