AndreiCTR, la 02 January 2012 - 09:22 PM, a spus:
nici nu stiu cum sa incep....
cam acum 1 an de zile am cunoscut o tipa... toate bune si frumoase ,dragoste mare pana cand distanta ne-a despartit. Prin distanta tin sa precizez ca eu am fost plecat cam 1 luna de zile in alta tara iar cand m-am intors nu mai eram aceeasi persoana , pur si simplu de la fata care o iubeam , nu ma mai atragea nimic la ea si nu mai vroiam nimic de la ea. Era virgina cand am luat-o , am fost primul.... si de vreo 10 luni ne-am despartit ....a plans si a suferit enorm dupa mine , e o fata de nota 10 dar dragoste cu sila nu se poate . Ma rog , sunt aici sa cer sfatul fetelor care probabil au trecut prin asa ceva , de ce nu puteti sa va uitati prima "dragoste" ? O simt ca si acum ma iubeste dupa felul cum se comporta... am ramas prieteni foarte buni , inca iesim impreuna cu altii ptr ca avem prieteni comuni si nu putem evita asta... Vreau sa fac ceva sa poata sa ma uite , m-am saturat sa ma priveasca de fiecare data cu ochi reci cand afla ca sunt impreuna cu altcnv sau ceva asemanator .... De ex acum curtez o fata care e prietena buna cu ea , stiu ca e ciudat si putin "interzis" dar si fata respectiva ma place insa nu poate sa se obisnuiasca cu ideea ca prietena ei a suferit atat dupa mine si inca nu m-a uitat...
deci fetelor.... ce e asa special la primul de nu-l puteti uita ? poate ma considerati un insensibil sau mai stiu eu ce , dar tare as vrea sa stiu cum pot sa o fac sa ma considere doar un prieten si nimic mai mult !
Ai cerut numai sfatul fetelor, asta arata din start oarece prejudecata, trecem peste.
Te intrebi intr-un fel de umanism barbatesc poate, ce sa faci tu ca sa tge uite ea, din cauza ca armasarul tau te face sa nu mai simti nimic fata de consumatia trecuta, la nivel cuantic parut falus, vrei prospatura.
Da' de ce nu te intrebi 'talica, ce sa faci ca sa o placi iar?
Auzi nazbatia dreak, dupa o luna sa racit de ia/ngetat iubire-n creieri.
Eu sunt barbat, ba inteleg extraordinar de bine ce animal am in mine, cum iubeste el tot ce nu a avut inca, am o mare libertate de gandire in privinta relatiilor dintre un barbat si o femeie (celelalte sunt discutabile de la caz la caz) si consider ca monogamia e o prostie ce are si ea partile ei pozitive.
Eu nu spun sa nu iubesti cate femei vrei (ba sa le-o tragi cat poti), dar nu inteleg in ruptul capului, cum tu renunti la o
Citeaza
, numai dupa o luna de despartire.
Uite ce zic eu, faci ce vrei, deja spui ca te-ai incurcat cu alta tipa.
Stai de vorba cu fata ca intre doi adulti, spune si spuneti-va unul altuia tot ce aveti pe suflet, vorbeste din adancul inimii tale, nu ca un fatarnic si fandosit.
Spune-i tot, si cum sta treaba cu iubirea ta ce s-a fasait ca o basina, si cu scula ta naravasa, si tot.
Daca nu vei gasi cale comuna cu ea, desi vei vroi cu tot dinadinsul, asta e, renunta, dar: Nu lasa orgoliul si vanitatea, pofta sexuala si placerea, sa distruga fara sa faci nimic, ceva ce a fost
Citeaza
Cu simpatie!