sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Fetelor...va cer sfatul Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   DidaJames 

• i am the driving force
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 19-November 07

Scris 03 January 2012 - 05:44 AM

Vezi postareaAndreiCTR, la 02 January 2012 - 09:22 PM, a spus:

nici nu stiu cum sa incep....

De ex acum curtez o fata care e prietena buna cu ea , stiu ca e ciudat si putin "interzis" dar si fata respectiva ma place insa nu poate sa se obisnuiasca cu ideea ca prietena ei a suferit atat dupa mine si inca nu m-a uitat...

De ex, cam asa fac si godacii, ca sa nu zic mai......artistic.

tie ti-ar fi bine sa o vezi cu unul din bunii tai prieteni, la care zici ca nu poti renunta pentru ea?

la tine e doar orgoliul specific masculin si stupid, in acelasi timp, de-a fi fost primul. tu nu poti si nu vrei s-o vezi, s-o stii cu altu, d-aia te tii de capu ei.

onorabil ar fi din partea ta sa discutati civilizat, sa va "eliberati" reciproc si dupa aia sa fiti fiecare cu cine va place.

e urat, tare, tare urat din partea ta sa defilez in fata ei cu alte fete si sa savurazi suferinta ei.
3

#12 Utilizator offline   romania inedit 

• Contabilizez vorbe
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-January 07

Scris 03 January 2012 - 05:47 AM

Vezi postareaDidaJames, la 03 January 2012 - 05:44 AM, a spus:

De ex, cam asa fac si godacii, ca sa nu zic mai......artistic.

tie ti-ar fi bine sa o vezi cu unul din bunii tai prieteni, la care zici ca nu poti renunta pentru ea?

la tine e doar orgoliul specific masculin si stupid, in acelasi timp, de-a fi fost primul. tu nu poti si nu vrei s-o vezi, s-o stii cu altu, d-aia te tii de capu ei.

onorabil ar fi din partea ta sa discutati civilizat, sa va "eliberati" reciproc si dupa aia sa fiti fiecare cu cine va place.

e urat, tare, tare urat din partea ta sa defilez in fata ei cu alte fete si sa savurazi suferinta ei.

Pai cine se joaca si ii face placere sa-si bata joc de sentimentele altora, pana la urma si-o ia rau de tot de la viata, pentru ca daca nu ar exista legea echilibrului universal se ducea dracu Universul pana acuma .
4

#13 Utilizator offline   DidaJames 

• i am the driving force
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 19-November 07

Scris 03 January 2012 - 06:05 AM

Vezi postarearomania inedit, la 03 January 2012 - 05:47 AM, a spus:

Pai cine se joaca si ii face placere sa-si bata joc de sentimentele altora, pana la urma si-o ia rau de tot de la viata, pentru ca daca nu ar exista legea echilibrului universal se ducea dracu Universul pana acuma .

true, true, true

partea nasoala de tot e ca pana ce si-o iau de la viata, porcine d-astea produc multa, multa suferinta.

si mai nasol e ca, din pacate, au si suficienti/e fraieri/e care sa suporte si sa le alimenteze porcismele.

ca daca n-ar fi, nu s-ar povesti, nu?
4

#14 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 03 January 2012 - 06:48 AM

cam acum 1 an de zile am cunoscut o tipa ...

Foarte promitatoare exprimare ... ce sa mai pretinda cineva de la tine!!!
Problema nu este ca nu te poate uita, ceea ce este enervant si o deranjeaza ca n-a vazut mai clar cu cine sta de vorba si nu numai!!! Asta isi reproseaza si dureaza pana-i iese din sistem!!!
3

#15 Utilizator offline   Salvie 

• toxi-infect
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 04-April 10

Scris 03 January 2012 - 09:47 AM

eu zic sa continui sa-i arati cine esti si de ce esti in stare.....ca sigur nu ai aratat tot ce poti...ai nevoie de mult deodorant ca sa maschezi dar sunt sigura ca ea deja stie, e tocmai bine ca o folosesti acum si pe prietena ei pentru ca iti mai arati putin din splendoare...deci faci bine ce faci..continua si garantat prietena ei are alta prietena pana cand vei cunoaste pe cineva care te va strivi si nu zic ca pe un.... ca nu e frumos...
3

#16 Utilizator offline   i0an 

• .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 11-April 10

Scris 03 January 2012 - 10:11 AM

nici nu stiu cum sa incep....

cam acum 1 an de zile am cunoscut o tipa... toate bune si frumoase ,dragoste mare pana cand distanta ne-a despartit. Prin distanta tin sa precizez ca eu am fost plecat cam 1 luna de zile in alta tara iar cand m-am intors nu mai eram aceeasi persoana , pur si simplu de la fata care o iubeam , nu ma mai atragea nimic la ea si nu mai vroiam nimic de la ea. Era virgina cand am luat-o , am fost primul.... si de vreo 10 luni ne-am despartit ....a plans si a suferit enorm dupa mine , e o fata de nota 10 dar dragoste cu sila nu se poate . Ma rog , sunt aici sa cer sfatul fetelor care probabil au trecut prin asa ceva , de ce nu puteti sa va uitati prima "dragoste" ? O simt ca si acum ma iubeste dupa felul cum se comporta... am ramas prieteni foarte buni , inca iesim impreuna cu altii ptr ca avem prieteni comuni si nu putem evita asta... Vreau sa fac ceva sa poata sa ma uite , m-am saturat sa ma priveasca de fiecare data cu ochi reci cand afla ca sunt impreuna cu altcnv sau ceva asemanator .... De ex acum curtez o fata care e prietena buna cu ea , stiu ca e ciudat si putin "interzis" dar si fata respectiva ma place insa nu poate sa se obisnuiasca cu ideea ca prietena ei a suferit atat dupa mine si inca nu m-a uitat...

deci fetelor.... ce e asa special la primul de nu-l puteti uita ? poate ma considerati un insensibil sau mai stiu eu ce , dar tare as vrea sa stiu cum pot sa o fac sa ma considere doar un prieten si nimic mai mult !

Ai cerut numai sfatul fetelor, asta arata din start oarece prejudecata, trecem peste.
Te intrebi intr-un fel de umanism barbatesc poate, ce sa faci tu ca sa tge uite ea, din cauza ca armasarul tau te face sa nu mai simti nimic fata de consumatia trecuta, la nivel cuantic parut falus, vrei prospatura.
Da' de ce nu te intrebi 'talica, ce sa faci ca sa o placi iar?
Auzi nazbatia dreak, dupa o luna sa racit de ia/ngetat iubire-n creieri. :crazy:
Eu sunt barbat, ba inteleg extraordinar de bine ce animal am in mine, cum iubeste el tot ce nu a avut inca, am o mare libertate de gandire in privinta relatiilor dintre un barbat si o femeie (celelalte sunt discutabile de la caz la caz) si consider ca monogamia e o prostie ce are si ea partile ei pozitive.
Eu nu spun sa nu iubesti cate femei vrei (ba sa le-o tragi cat poti), dar nu inteleg in ruptul capului, cum tu renunti la o

Citeaza

dragoste mare
, numai dupa o luna de despartire.
Uite ce zic eu, faci ce vrei, deja spui ca te-ai incurcat cu alta tipa.
Stai de vorba cu fata ca intre doi adulti, spune si spuneti-va unul altuia tot ce aveti pe suflet, vorbeste din adancul inimii tale, nu ca un fatarnic si fandosit.
Spune-i tot, si cum sta treaba cu iubirea ta ce s-a fasait ca o basina, si cu scula ta naravasa, si tot.
Daca nu vei gasi cale comuna cu ea, desi vei vroi cu tot dinadinsul, asta e, renunta, dar: Nu lasa orgoliul si vanitatea, pofta sexuala si placerea, sa distruga fara sa faci nimic, ceva ce a fost

Citeaza

dragoste mare

Cu simpatie!
1

#17 Utilizator offline   Vasi Vlad 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 07-December 11

Scris 03 January 2012 - 06:29 PM

Sa fac o glume :)))) AndreiCTR invata-ma cum sa ma placa fata care vreau eu, sa nu par un amic in fata ei si eu te invat cum sa pari doar un amic in fata acelei fete :))) =))))) ca la asta ma pricep :)))) =)))
0

#18 Utilizator offline   xLolita 

• Forever and one
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 04 January 2012 - 06:37 AM

:) Meriti ars pe rug. Las-o in pace si pe ea si pe prietenasa.
2

#19 Utilizator offline   Family Guy 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 20-December 09

Scris 05 January 2012 - 02:46 PM

Eu nu am inteles . Problema ta care ar fi?? Nu inteleg ce vrea omu acum
0

#20 Utilizator offline   Ildiko3 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 01-February 12

Scris 02 February 2012 - 12:34 AM

Asa este viata.O sa-i treaca.Dar tu ai putea sa eviti intilnirile cu ea deocamdata,stiind ca sufera!Poate ramineti prieteni buni,dar acum are nevoie de spatiu si timp.Iesi cu prietena ei?Hm esti imatur.
0

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Cum as putea sa imi repar greselile? Wynona  86 4.729
Hot Topic (New) Sfaturi pls!
Astept pareri!
Lemonito  53 4.758
Replici noi Cum s-o scot la capat cu durerea? Corre  12 1.904
Replici noi Sacrificiile
sacrificii
Sabynel  8 1.481
Hot Topic (New) Sunt innebunit dupa ea
complicata si vreau sa o cuceresc insa ea nu vrea, ce sa fac?
Shinow  57 7.450