sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Familie vs Prieteni = ....? nu gasesc o solutie la aceasta problma... Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   Lovedealer 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 06-November 11

Scris 02 January 2012 - 11:51 PM

Vezi postareaTyphon, la 02 January 2012 - 11:38 PM, a spus:

Genul ala de parinti ii mananca copti pe copii. Le arata ca pot face ce vor ei, ca sunt buricul pamantului...si mirare...realitatea arata nu ca-i asa. Fii mandra ca ai parinti de bun augur, le vei multumi mai tarziu.

te pot eu contrazice? xcum la o cale de mijloc tot vreau sa ajung pentru ca o pot tine in ritmul asta.sunt genul de persoana careia ii place sa fie inconjurata de multa lume.imi place sa ies...sa socializez...si nu vreau sa renunt la asta acum.
0

#12 Utilizator offline   Renaissance'91 

• Sarpe si Zombie
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 05-July 07

Scris 02 January 2012 - 11:55 PM

Normal ca nu trebuie sa renunti, e o etapa normala din viata, asta prin care treci.
0

#13 Utilizator offline   nu vreau 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-September 11

Scris 02 January 2012 - 11:57 PM

Vezi postareaLovedealer, la 02 January 2012 - 11:28 PM, a spus:

O cale de mijloc e buna intotdeauna... Nu e bine nici sa ii lasi pe tineri de capul lor, dar nici sa ii tiranizezi... Dupa cum prezinti tu lucrurile, cred ca exagereaza putin. Ar trebui sa aiba putin mai multa incredere in tine, sau macar in educatia pe care ti-au dat-o.

Vezi ca poker face inseamna altceva! :P
0

#14 Utilizator offline   Lovedealer 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 06-November 11

Scris 03 January 2012 - 12:06 AM

buna asta cu educatia :-? inca un motiv pe care sa il arunc in fata lor (a mamei)
0

#15 Utilizator offline   nu vreau 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-September 11

Scris 03 January 2012 - 12:13 AM

Ce ti-am scris, a fost si din experienta mea. Nu iti scriu din carti, e ce am trait si eu in mare masura. A trebuit ca la un moment dat sa imi revendic anumite libertati, dar nu am ajuns la inchisoare. Na... Treaba cu educatia, e exact asa, in primii ani se cimenteaza, tinand cont si de materialul genetic, desigur. Rezulatanta lor e foarte greu sau imposibil de schimbat mai tarziu. Daca educatia a fost corecta, nu o iei razna mai tarziu, daca ea nu mai e exercitata.
0

#16 Utilizator offline   Amarena 

• boo!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 03 January 2012 - 12:17 AM

Daca tu nu-i demonstrezi ca poate avea incredere in tine.. cum crezi ca o sa aiba vreodata? Fii mai deschisa, mai transparenta, vorbeste mai mult cu ea, fii sincera, spune ce gandesti, nu "aruncand" in fata motive si argumente de-ale tale ci discutand calm, ca un adult. Relatia pe care o ai acum cu ea, o s-o ai toata viata, daca nu faci tu ceva sa schimbi asta. Calca-ti pe orgoliu si incearca sa-i intelegi ingrijorarea, nu e nejustificata. Nu-ti vrea raul, sa fii convinsa de asta.
0

#17 Utilizator offline   Naeema 

• Dionaea
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 03 January 2012 - 02:22 AM

Vezi postareaLovedealer, la 02 January 2012 - 11:28 PM, a spus:

Si inca un lucru pe care nu il pot intelege niciodata(sau probabil nu mi-a explicat nimeni sau,nu mi s-au dat suficiente motive)de ce naiba aia care au numai probleme la scoala si nu numai,si parintii lor stiu de asta,ii lasa sa faca ce vor ei?! Adica...fumeaza,note proaste,betii.Si va dau un exemplu :am un coleg in clasa care se duce la jocuri de noroc si are numai noate proaste.Odata, a venit mama lui la scoala (el fiind absent dar mama lui stia ca este la scoala) colegii l-au sunat sa vina la scoala de unde este.A venit...mama lui ii daduse o palma de fata cu noi si il mai si certase.A2a zii,acelasi coleg,vine la scoala cu zambetul pe buze.Il intreb: Ce e cu tine asa vesel? el: si-a cerut mama scuze ca mi-a dat palma aia ieri..si mi-a mai si luat un LCD! am ramas : POKER FACE
si situatia mea este:am medii peste 8,nu am nici o problema la scoala,nu lipsesc decat atunci cand am o problema,nu fumez si nici nu beau ca sparta prin cine stie ce bar! in concluzie...cer prea mult oameni buni?

Unii parinti nu sunt stricti si severi cu copii lor mai ales la varste vulnerabile si ii lasa in doru lelii sa faca ce le taie prin cap. S-ar putea spune ca ori sunt mai delasatori, ori nu-i lasa inima sa-si mustre odorurile, sa le faca reguli, sa le tina discursuri,ori ii alinta pea mult, ori pur si simplu nu stiu cum sa-si impuna autoritatea de parinte. Si cu asta nu ma refer nicidecum la impunere prin violenta fizica. Asta nu rezolva nimic.
Sunt parinti care nici macar nu-si intreaba copii despre temele pentru acasa, nu se intereseaza de carnetul de note, nu-i intreba pe copii unde pleaca si cand vor veni acasa, samd. Alti parinti incearca dar nu reusesc si daca mai au parte si de un copil problematic, agresiv, violent...apai noroc bun sa exercite autoritate si sa capete respect. Unii ajung chiar sa fie agresati fizic de catre copii lor. Stiu ei de frica copilului.

Cat despre faza cu colegul tau de clasa, tu stii doar ce a zis el a doua zi. Nu e musai sa fie adevarat. Nu zic ca neaparat nu este adevarat ci ca e posibil sa fi aburit ca sa iasa cu orgoliul salvat. Trebuie sa fie extrem de umilitor mai ales pentru un baiat sa fie palmuit de mamuca in fata colegilor de clasa. Eu una daca e sa cred ceva din ce a zis el, mai degraba as crede doar in posibilitatea ca i-o fi parut rau maica'sii pentru palma aia, nu cred ca si-ar fi cerut femeia scuze in fata lui, dar nu se stie niciodata, si in nici un caz nu cred ca a dat fuga la magazin a doua zi sa-i cumpere lui LCD. :lol:

Aceasta postare a fost editata de Naeema: 03 January 2012 - 02:32 AM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic