Familie vs Prieteni = ....? nu gasesc o solutie la aceasta problma...
Scris 02 January 2012 - 02:09 PM
Scris 02 January 2012 - 04:25 PM
Ai o mare incredere ca nu poti sa gresesti, ba se poate fiindca esti tanara si nu le stii pe toate in lumea asta, tocmai de aceea ai nevoie de familie si de prieteni, pentru sprijin si indrumare. Cand viata ne ia prin surprindere, e bine daca putem apela la cineva apropiat si de incredere.
Nu stiu ce sa te sfatuiesc, trebuie sa iti castigi increderea prin felul tau de a fi si nu sa ii jonglezi/fentezi. Comunicarea e cheia, dar iti poti pastra si micile tale secrete, e dreptul tau.
Scris 02 January 2012 - 06:47 PM
Athmy, la 02 January 2012 - 04:25 PM, a spus:
Ai o mare incredere ca nu poti sa gresesti, ba se poate fiindca esti tanara si nu le stii pe toate in lumea asta, tocmai de aceea ai nevoie de familie si de prieteni, pentru sprijin si indrumare. Cand viata ne ia prin surprindere, e bine daca putem apela la cineva apropiat si de incredere.
Nu stiu ce sa te sfatuiesc, trebuie sa iti castigi increderea prin felul tau de a fi si nu sa ii jonglezi/fentezi. Comunicarea e cheia, dar iti poti pastra si micile tale secrete, e dreptul tau.
Multumesc mult pentru sfat.ce faci cand increderea e pierduta?cum o recastigi?mama si-a pierdut increderea in mine si acesta este si motivul pentru care a devenit si suspicioasa (neavand ce ce)
Scris 02 January 2012 - 07:08 PM
Ceea ce ti-am spus, nu e o cale usoara, dar nu e ceva imposibil de facut. E totusi cea mai corecta atitudine fata de tine. E esential sa ai incredere in tine, dar in situatia in care esti tu, aceasta iti este putin subminata.
Aceasta postare a fost editata de nu vreau: 02 January 2012 - 07:17 PM
Scris 02 January 2012 - 07:31 PM
Si da, uneori trebuie sa fortezi putin nota si sa te impui, fiindca altfel parintii sunt de moda veche si intarzie sa te aprecieze chiar daca meriti, ei tot au dubiile lor si dreptatea lor.
Scris 02 January 2012 - 09:00 PM
Lovedealer, la 02 January 2012 - 02:09 PM, a spus:
Stai linistita ca nu ai personalitati multiple.
Citeaza
E imposibil ca tu la cei 17 ani ai tai sa ai mai multa experienta si cunoastere a vietii si a oamenilor in general, decat mama ta. Ma indoiesc oarecum ca experientele alea sunt deja de pe acum de ordinul miilor.
Orice mama normala ar sta cu grija daca fata ei de 17 ani umbla pe afara si nu-i raspunde la tel cand o suna si vine acasa la ore tarzii.
Nu ai cum sa o asiguri pe mama ta ca nu vei pati nimic, pentru simplu fapt ca nici tu insuti nu ai de unde sti ce se poate intampla oricand oriunde. Nimeni nu stie ce poate aduce ceasul urmator sau ziua de maine. Mama ta stie lucrul asta. Tu esti tanara si vezi lucrururile altfel. Asa e la varsta aia, ai impresia ca stii mai multe decat stii si ca nimic nu ti se poate intampla.
Nu mai fi tu asa sigura, sa nu regreti amarnic intr-o buna zi.
Iar faza prin care treci tu acum cu mama sau ambii parinti este ceva comun tuturor adolescentilor. Esti la varsta rebela, la care apar ciocnirile cu parintii in modul de gandire si actiuni. Ei fac parte din alta generatie, au vazut si trait atatea la viata lor, iar tu abia incepi. Dupa cum ti sa spus, fa compromisuri. Primul ar trebui sa fie orele alea tarzii la care ajungi tu acasa.
Aceasta postare a fost editata de Naeema: 02 January 2012 - 09:05 PM
Scris 02 January 2012 - 11:28 PM
si situatia mea este:am medii peste 8,nu am nici o problema la scoala,nu lipsesc decat atunci cand am o problema,nu fumez si nici nu beau ca sparta prin cine stie ce bar! in concluzie...cer prea mult oameni buni?
Scris 02 January 2012 - 11:38 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS