sau Inregistrare

• 13 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Daca v-ar muri jumatatea, ce ati scrie pe piatra funerara? ajutor Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   Aether. 

• ...infinit...
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 16-August 10

Scris 02 January 2012 - 10:45 AM

Inima mi-e franta
N-am jumatate din ea.
Astept ziua ce-o sa vie
Cand ne-om iubi in vesnicie.

ps. am intrat in starea ta :friends:
3

#12 Utilizator offline   Fiero 

• sukha
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 26-December 10

Scris 02 January 2012 - 10:47 AM

Nu cred ca te asteapta asa curand, tu ai un copil de crescut. El are o eternitate in fata, are rabdare sa-ti ideplinesti datoria de mama, vorbesti prea frumos despre el ca sa-mi inchipui ca ar gandi egoist si ca te-ar vrea pt. el, in dauna copilului. O sa fiti alaturi, dincolo nu e timpul masurat. :)
2

#13 Utilizator offline   i0an 

• .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-April 10

Scris 02 January 2012 - 10:58 AM

Qrice vei scrie, lasa si un spatiu nescris, care sa reflecte cumva, neputinta fiintei umane de a cuprinde ceea ce e de necupris.
Daca el te-a iubit cu adevarat, crede-ma ca "isi doreste", ca tu sa nu experimentezi deprimarea, ci in iubire fata de el sa te bucurii cat pentru amandoi de viata ce a fost in amandoi si acuma e numai in tine, traieste si pt. el, nu in vaduvie zic, ci in plenitudinea tuturor manifestarilor, tririlor fiintiale, care si pe el l-ar fi implinit, iubeste, fi fericita, inaltate si spiritual dar nu numai, nu te insingura prea mult. :flowers:

Aceasta postare a fost editata de i0an: 02 January 2012 - 11:00 AM

4

#14 Utilizator offline   Angie 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-May 07

Scris 02 January 2012 - 11:01 AM

Vezi postareaP r o z a c, la 02 January 2012 - 10:47 AM, a spus:

Nu cred ca te asteapta asa curand, tu ai un copil de crescut. El are o eternitate in fata, are rabdare sa-ti ideplinesti datoria de mama, vorbesti prea frumos despre el ca sa-mi inchipui ca ar gandi egoist si ca te-ar vrea pt. el, in dauna copilului. O sa fiti alaturi, dincolo nu e timpul masurat. :)

Nu am spus ca ma asteapta in curand, pentru el oricum viata ce o mai am eu de trait (oricat ar fi ea), intr-o eternitate, nu inseamna mult.
Nu am un copil de crescut, am fi dorit unul, dar nu ne-a fost dat sa avem nici asta.
Sunt sigura ca nu ma vrea pentru el acum, vreau sa-mi traiesc viata in asa fel incat sa insemne ceva, sa fim impreuna cu familia si prietenii, sa-i pastram vie amintirea in suflete.

Vezi postareaAether., la 02 January 2012 - 10:45 AM, a spus:

Inima mi-e franta
N-am jumatate din ea.
Astept ziua ce-o sa vie
Cand ne-om iubi in vesnicie.

ps. am intrat in starea ta :friends:

Foarte frumos
1

#15 Utilizator offline   Fiero 

• sukha
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 26-December 10

Scris 02 January 2012 - 11:09 AM

Vezi postareaAngie, la 02 January 2012 - 11:01 AM, a spus:

Nu am spus ca ma asteapta in curand, pentru el oricum viata ce o mai am eu de trait (oricat ar fi ea), intr-o eternitate, nu inseamna mult.
Nu am un copil de crescut, am fi dorit unul, dar nu ne-a fost dat sa avem nici asta.
Sunt sigura ca nu ma vrea pentru el acum, vreau sa-mi traiesc viata in asa fel incat sa insemne ceva, sa fim impreuna cu familia si prietenii, sa-i pastram vie amintirea in suflete.

Scuze, imi amintesc ca pe un alt topic cineva descria un caz asemanator. Spunea ca-i murise sotul de curand si ramasese singura, cu copilul. Am crezut ca sunteti una si aceeasi persoana.

Aceasta postare a fost editata de P r o z a c: 02 January 2012 - 11:10 AM

0

#16 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 02 January 2012 - 11:59 AM

Vezi postareaAngie, la 02 January 2012 - 10:42 AM, a spus:

... Dar l-am asteptat in zadar. N-a mai venit. Acum ma asteapta el pe mine.

Ai auzit de Cimitirul Vesel din Sapanta, Maramu'???

Si cei de acolo sint dragi cuiva insa au acceptat veselia amestecata cu tragedia si doliul este mai usor. Te admir!!! daca dupa asa scurt timp deja poti sa te concentrezi pe asta, este tare de tot si tine-te tot asa. Eu n-am asemenea probleme ca in State majoritatea nu ingroapa mortul, il reduc la cenusa si-l risipesc pe de un munte spre vale si adio!!!
Doneaza la o caritate tot ce i-ar aminti de fostul ... vinde si casa, se muta in alt oras si incepe o viata noua. Nici n-a fost nimic :focus:
2

#17 Utilizator offline   Angie 

• Boboc
  • Pip

Scris 02 January 2012 - 12:26 PM

Vezi postareaThe Unknown, la 02 January 2012 - 11:59 AM, a spus:

Ai auzit de Cimitirul Vesel din Sapanta, Maramu'???

Si cei de acolo sint dragi cuiva insa au acceptat veselia amestecata cu tragedia si doliul este mai usor. Te admir!!! daca dupa asa scurt timp deja poti sa te concentrezi pe asta, este tare de tot si tine-te tot asa. Eu n-am asemenea probleme ca in State majoritatea nu ingroapa mortul, il reduc la cenusa si-l risipesc pe de un munte spre vale si adio!!!
Doneaza la o caritate tot ce i-ar aminti de fostul ... vinde si casa, se muta in alt oras si incepe o viata noua. Nici n-a fost nimic :focus:

Am fost la Cimitirul Vesel, mi-a placut.
Eu nu as putea sa ma despart de tot ce am cladit noi impreuna. Vreau sa continui mai departe, sa incerc sa fac lucrurile ce si-ar fi dorit sa le facem impreuna. Nu am realizat prea multe dpdv material, eram doar la inceput de drum ca familie, dar oricum nu lucrurile materiale conteaza cel mai mult in viata aceasta. Totul e trecator, viata e scurta. Conteaza doar daca ai meritat sa fii numit OM
2

#18 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 14-April 07

Scris 02 January 2012 - 12:26 PM

Te voi iubi mereu traind si purtandu-te in inima mea.
1

#19 Utilizator offline   Angie 

• Boboc
  • Pip

Scris 02 January 2012 - 12:29 PM

Vezi postareaLikeThisPoppy, la 02 January 2012 - 12:26 PM, a spus:

Te voi iubi mereu traind si purtandu-te in inima mea.

Da, frumos.
0

#20 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 14-April 07

Scris 02 January 2012 - 12:49 PM

Vezi postareaAngie, la 02 January 2012 - 12:29 PM, a spus:

Da, frumos.

Cred ca cel mai frumos lucru pe care-l poti face in memoria cuiva drag care a trecut in nefiinta, este sa-l cinstesti traind frumos si ducand mai departe prin tine amintirea lui, continuand intr-un fel sa lupti pentru el, pentru ceea ce a facut frumos in viata ta. Oamenii chiar daca disparuti dintre noi fizic, continua sa traiasca in inimile noastre.
3

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 13 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis hello, I'm your mind, giving you someone to talk to ellla  15 4.311
Topic inchis Credeti in blestem? Yvo  156 42.524
Topic inchis 17 septembrie 2007
luati si cititi aici..
Lion79  106 11.081
Topic inchis Atasamente Criss Angel the mindfreak
sa vedem ce pareri avetzy? magie neagra sau ce?
alexa sweet th  20 10.805
Topic inchis Care este superstitia ta? arabela56  79 10.545