Esti o fire tare, si stiu ca ti-ai iubit cu adevarat sotul si ca inca o faci. In caz ca nu te-ai hotarat ce sa-i scrii pe piatra funerara, sa fie ceva simplu, ce concretizeaza afectiunea ta pentru el.
Daca v-ar muri jumatatea, ce ati scrie pe piatra funerara? ajutor
Scris 11 January 2012 - 08:00 PM
Angie, unii nu inteleg durerea ta, cum bine au si zis unii, mai bine prefera sa nu aiba emotii, decat sa treaca prin asta. Fii tare si cauta sprijin acolo unde oamenii sunt dispusi sa-l dea. Lucrurile astea le inteleg doar cei care trec prin ele...ceilalti doar critica si judeca, acuza, etc.
Esti o fire tare, si stiu ca ti-ai iubit cu adevarat sotul si ca inca o faci. In caz ca nu te-ai hotarat ce sa-i scrii pe piatra funerara, sa fie ceva simplu, ce concretizeaza afectiunea ta pentru el.
Scris 11 January 2012 - 08:04 PM
Am dat cu ghiocul
Ce intrebare e asta ?
I-a murit sotul la putin timp dupa nunta. Ce crezi ca incearca sa gaseasca pe acest topic ? Eu cred ca intelegere si compasiune. Altfel, daca nu-i pasa, la ce ar fi adus vorba de asta ?
Cum vine o tipa care-si inseala sotul, toti sariti sa o compatimiti
Asta da solidaritate...
Fratilor, nu va pasa de durerea ei, lasati-o in durerea ei. Nu va place poza ei, nu postati ca sa o amarati si mai tare decat e. Asa le place unora sa zgandare rahatul.
Ce intrebare e asta ?
Cum vine o tipa care-si inseala sotul, toti sariti sa o compatimiti
Fratilor, nu va pasa de durerea ei, lasati-o in durerea ei. Nu va place poza ei, nu postati ca sa o amarati si mai tare decat e. Asa le place unora sa zgandare rahatul.
Aceasta postare a fost editata de Typhon: 11 January 2012 - 08:06 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Paideuma
Hyperboreea - tara lui Zamolxis |
Sarah N.... | 0 | 2.080 |
|
|
bidiu | 116 | 28.162 |