Paul Brahtl, la 16 January 2012 - 09:21 AM, a spus:
Daca se reseteaza contoarele la fiecare oprire a imprimantei, inseamna ca firmware-ul nu este cel original.
Avertisment: Mesajul postat in acest topic este suficient pentru serviciul promovat. Orice topic nou deschis cu acelasi scop se considera spam si va fi sanctionat cu BAN permanent.
Crezi ca Samsung ar posta undeva firmware original fara a mai da eroare de chip!!!??????
Ei doar trimit update de firmware pentru a combate si asi face interesul de vanzari de cartuse si chipuri(odata dat ok la update de (firmware versiune noua) iti anuleaza versiunea actuala, nu pentru a inbunatati functia imprimantei pentru a se proteza pentru vanzarea in continuare de chip si cartuse!!!!(daca ati resetat imprimanta nu dati update la imprimanta)!!!!
Sa o luam logic: Sunt baietii destepti care va ajuta sa nu cheltuiti in plus cu cartusele resetand total imprimanta fara a afecta aceasta imprimanta.Pe de alta parte sunt cei care va vor banii pe chip si cartuse noi.Dumneavoastra ce alegeti?????(un chip poate sa ajunga si la 50 lei)Daca incarcati un cartus la 2 sap o luna chiar si 2 luni si schimbati si chip ul unde ajungeti asa???!!!Va spun eu calcul simplu: la fiecare incarcare dati bani si pe chip ceea ce inseamna ca intr un an numai banii pe chip va duc undeva la costuri enorm de mari (aproape 2imprimante noi in 2 ani)
Intrebarea mea este : OARE SE MERITA RESETAREA IMPRIMANTELEOR ORI ASTEPTAM SA CADA DROBUL DE SARE!!!!??????
EDIT
Aceasta postare a fost editata de Darianna: 24 January 2012 - 01:51 AM
Motiv editare: edit link reclama