Acest topic este despre cat de mare este si daca are vre-o limita , incompetenta la RDS.
Unii angajati sunt mai mult decat 'nepregatiti' ca sa nu zic imbecili ca vine anul nou .
Acum 8-9 luni frumoase. The Mighty RDS a facut ceva modernizari la centrala, ( in perioada aceea nu am avut net deloc ) . Sapt. urmatoare NAT ( Network address translation ) a inceput sa apara ba Moderate ba STrict. Si in final a ramas STRICT.
Am gautat tot world wide web-ul si am gasit solutii numai pentru cei cu un router. Eu nu am asa ceva.
Precizez ca si 2 prieteni din cartier au la fel si in acelas timp ca mine.
De atunci, am schimbat placa de baza. palca de retea ba chiar am incercat si pe pc-uri diferite.
Peste tot NAT STRICT. Antivirusul nu mai isi face update de mult desi este original ,am trimis un e-mail la compania producatoare si mi-au zis ca daca nu am router sa imi sun 'internet provider' si am sunat . O doamna simpatica imi raspunde si de aici in colo mai avea un pic si urla la mine ca sunt eu ala cu probleme la mansarda.
I-am explicat simplu ca eroarea se manifesta la 3 pers. diferite pe sisteme de operare diferite. Mac OS, Windows 7 si Vista.
I-am zis una si buna ca am incercat cu laptop , cu una mie mufe si placi de retea , si nimic.
Intr-un final mi-a zic ca ea nu stie de aceasta eroare deoarece ea are acasa internet de la Rom Telecom. Eu i-am zis clar ca eroarea nu tine de furnizor la care doamna aceasta, mi-a zis clar ca nu e de la RDS si sa fac pasi la altcineva daca nu imi convine mie la ei .
Bun..
Sunt a doua oara , si de data aceasta o domnisoara cred ca cu 7 ani mai mare ca mine. Aceasta domnisoara atotstiutoare , dupa un timp si-a ridicat tonul de privighetoare la mine si mi-a zis clar ca nu e prob. ei atata timp cat eu pot intra pe net.
Bun...
Mai sun odata, si imi raspunde un domn, si el mai calm , imi zice ca nu stie de eroarea asta si ca nu e de la RDS.
Eu le-am spus celor 3 ca am vorbit cu un student la MIT si mi-a zis CLAR, ca nu e de la mine..
Dar ei nu ca e ..la mine.
Acum eu zic.. o fii de la mine ?
si cum naiba de sunt paralelii astia angajati la rds?
Contact
Facebook
Twitter
RSS