Ma gandeam la un plan.Oare va merge? (desigur alta minciuna gogonata) Adevarul ca chiar imi doresc sa merg la aceasta petrecere de Reevelion.Probabil ca suna trist ca il fac acasa dar chiar vreau sa ma duc sa ma distrez.Probabil ca e ceva in ultimul moment dar...oare merita sa ma risc?Nu stiu daca mama ma va lasa...cred ca e si putin suparata pe mine.Si ca tot veni vorba de acel plan,e destul de calculat.Sa o pun pe o prietena sa vorbeasca cu mama,pare destul de credibila situatia si chiar cred ca (probabil) ar cadea in mica capcana.Deci...in concluzie...daca o mint,as avea sanse sa ma lase,dar daca nu...atunci e clar NU pentru ca nu stie exact cu cine merg.As pretinde ca sunt la o petrecere la care crede ea ca sunt,iar in schimb ma-s duce acolo unde nu ma lasa.Va rog un mic sfat...sunt destul de indecisa :-S
Pagina 1 din 1
Vreau neaparat sa merg! un moft care trebuie implinit
Scris 31 December 2011 - 01:29 PM
Nu prea cred ca inteleg, pacatele mele 
De ce nu te lasa la petrecerea aia ? Mergi cu cineva cu care nu ar trebui sa mergi ?
De ce nu te lasa la petrecerea aia ? Mergi cu cineva cu care nu ar trebui sa mergi ?
Scris 31 December 2011 - 02:03 PM
Pai ii spui tu limpede, si va intelege (sau nu) 
Mai bine spui adevarul, daca nu e ceva riscant. Daca pentru ei pare ceva riscant, dar tu crezi ca e nevinovat, atunci inventeaza o scuza ceva, mai mestereste niste cuvinte, etc
Mai bine spui adevarul, daca nu e ceva riscant. Daca pentru ei pare ceva riscant, dar tu crezi ca e nevinovat, atunci inventeaza o scuza ceva, mai mestereste niste cuvinte, etc
Scris 31 December 2011 - 02:45 PM
Daca nu mergi acum mergi la anu', n-au intrat anii in sac. Important e sa nu umbli cu cioara vopsita.
Dar incearca, spune-i cu cine mergi, nume prenume, chiar daca nu-i cunoaste, sa vada ca ii stii macar tu.
Dar incearca, spune-i cu cine mergi, nume prenume, chiar daca nu-i cunoaste, sa vada ca ii stii macar tu.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Contact
Facebook
Twitter
RSS