sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Cantec De Gheata Si Foc ( A Song Of Ice And Fire ) de George R.R. Martin Topic pentru fani Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   Brukner 

• I am large, I contain multitudes.
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 15-December 10

Scris 04 January 2012 - 07:42 PM

Sunt de acord cu tine. Si mie mi-ar fi placut mai mult fara dragoni si poate si fara Daenerys, cu toate ca povestirea ei a fost una din cele mai apreciate (din cate stiu episoadele ''Daenerys'' au fost publicate separat, obtinand premiul Hugo). Da, asta e partea high-fantasy. Poate ca ajungeau misteriosii Ceilalti si zombies lor. Bine ca s-a abtinut de la elfi, cu toate ca am putea face o paralela intre ei si Copiii Padurii. Dar fantasy-ul lui Martin, chiar in forma sa high (nu va ganditi la altceva), e mai dark, complet diferit de al lui Tolkien, unde exista o separatie consistenta intre ''bine'' si ''rau'', unde personajele erau bonome, amintind de Good Ol' England. Poate si din cauza viziunii diferite, stiut fiind faptul ca Tolkien era un catolic fervent, in timp ce Martin pare sa priveasca cu un totul alt ochi crestinismul si religia per ansamblu (R'hllor si fanaticii sai discipoli par a fi intruchiparea zeului crestin si a crestinismului, iar Stannis ma face sa ma gandesc la Constantin).
1

#12 Utilizator offline   Aseneth 

• cetate de refugiu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 01-December 10

Scris 02 April 2012 - 03:24 PM

A inceput sezonul 2 din Game of thrones.

1

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi sa vorbim despre balzac Ghijoi  3 431
Replici noi AMBASADORUL de Floriana Juncan kataramas  18 21.168