sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Mihail Gorbaciov Poate nu e prea tarziu sa ii pupam calcaiele ... fara el ... Evaluare topic: - - - - -

#41 Utilizator offline   Stressmanforeverr 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 18-December 11

Scris 25 February 2012 - 12:48 AM

Vezi postarealynxul_negru, la 21 February 2012 - 06:35 PM, a spus:

Desigur, chiar asa s-a si intamplat vreme de vreo cateva zile. La Timisoara incepand din 16 decembrie si la Bucuresti in 21 decembrie oamenii au fost omorati, batuti, arestati ... Iar Romania nu era plasata in continentul african si nu a putut reactiona chiar cum il taia capul pe Ceasca.

In al doilea rand, "mana aia de oameni" cum zici tu s-a transformat in dimineata zilei de 22 decembrie in cateva zeci de mii. In jurul orei 10.30 - 11 in Piata palatului au intrat probabil peste 70.000 de oameni, pe toate partile. Daca n-ai vazut cu ochii tai, cauta documentarele cu filmarile de atunci si imaginile, sa vezi cata multime se adunase. Desigur, se pune problema cine a mobilizat de exemplu in dimineata de 22 decembrie muncitorii de pe platformele industriale 23 August, IMGB, Pipera, IOR etc etc.

Aici ajungem la punctul doi al schemei. Revolta oamenilor, care a existat si este foarte reala, a fost ajunsa din urma si "calarita" de comunistii din esalonul doi, care erau pregatiti sa sara pe un asa val, fiindca vazusera ce se intamplau si in alte tari din lagarul comunist. In lipsa acestei dorinte a comunistilor dornici de reciclare revolta oamenilor ar fi ramas in istorie ca cea de la Brasov, de fapt mai sangeroasa, dar pe aceeasi schema (revolta - represiune - stingere).

Dar sa vezi rusi peste tot este paranoia curata.

la brasov a fost doar o mica repetitie .......
0

#42 Utilizator offline   MaxJuve 

• Colonel
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-December 07

Scris 09 March 2012 - 03:24 PM

Vezi postareaDiela, la 27 January 2012 - 10:15 AM, a spus:

dreptul la liberă circulaţie (în ţară şi în afara ei)

dreptul la liberă exprimare (inclusiv de a spune bancuri pe seama politicienilor şi de a-i numi javre ordinare)

dreptul de a protesta pentru orice

libertate religioasă

dreptul la educaţie (cei care aveau origini nesănătoase erau şutaţi afară din şcoli, mai ales din cele superioare)

dreptul a avea afacerea proprie

dreptul de a-ţi cumpăra 150 pâini, 100 litri de lapte, 2000 litri de benzină, 3 porci şi ce-ţi mai trece prin cap la orice oră din zi şi din noapte

dreptul de a avea apă (şi la robinetul roşu şi la cel albastru), curent şi căldură la orice oră din zi şi din noapte

dreptul de petrece ziua naţională în faţa tv-ului cu sticla-n mână şi nu în poziţie de drepţi în piaţa oraşului cântând imnuri

şi ar mai fi
unele dintre ele, vorba reclamei, sunt nepreţuite, pentru celelalte există mastercard
acu problema e că nu toată lumea are mastercard, dar asta nu anulează faptul că aceste drepturi există azi şi nu existau acum 23 de ani

doamne mare, mai aud mult bocete după epoca de aur?!!

Ok si kare din aceste libertati sunt reale pentru omul de rind? pentru marea prostime , sau marea masa electorala? sau nu cumva aceste drepturi si liberatti sunt pur declarative insa imposibil de realizat din cauza factorului economic? in aceasta ordine de idei care e diferenta intre lipsa acestor libertati, si prezenta lor actuala care este fictiva? pentru ca sa fim sinceri, marea masa a populatiei nu-si poate permite nici cei 200 de litri de benzina, si nici acea libera circulatie in europa cu scopuri turistice etc....
0

#43 Utilizator offline   Aurum 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 02-April 12

Scris 05 April 2012 - 09:55 PM

Vezi postareaSaharian, la 30 December 2011 - 06:17 AM, a spus:

Eu unul nu am nici o ezitare - fara Mihail Gorbaciov acum il realeageam pe Nicu Ceausescu - la al Enshpelea Congres ... si asta dupa ce terminam doliul national pentru Kim_Ir-I don't_give_a_postfood_cum_Nord_Coreean_Big_Shit
Cel mai bun lucru intamplat in generatia noastra Damboviteana a fost MIHAIL GORBACIOV :hi:
Pentru care ii multumesc !
:ro: :notworthy:

Eu locuiesc în Rusia. Nu-mi place Gorbaciov. El a ruinat ţara.(Gorbaciov cu Elţin)
În Rusia, multi oameni condamna Gorbaciov şi Elţin.. :dwarf: :nep:
0

#44 Utilizator offline   Naeema 

• Dionaea
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 05 April 2012 - 10:17 PM

Vezi postareaAurum, la 05 April 2012 - 09:55 PM, a spus:

Eu locuiesc în Rusia. Nu-mi place Gorbaciov. El a ruinat ţara.(Gorbaciov cu Elţin)
În Rusia, multi oameni condamna Gorbaciov şi Elţin..

Lasa ca va merge mult mai bine sub Putin. Imagine amplasata

Iar pentru astia care duceti dorul fostelor vremuri comuniste, s-a mai spus : portile spre Coreea de Nord va sunt deschise. Ce mai asteptati ? Invitatie speciala ?

Aceasta postare a fost editata de Naeema: 05 April 2012 - 10:19 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Să luptăm pentru democrație? Nikos_01  19 6.644
Replici noi Gaz mai scump după scandalul “Spionul”? Calu_balan  0 1.002
Hot Topic (New) Tratatul de la Lisabona Kahila  110 29.577
Hot Topic (New) USL noua alianta marinaru  20 4.971
Hot Topic (New) "Antenele" , Realitatea vs B1 * * * * *
denaturare, mesaje subliminale, indoctrinare, alterarea realitatii.
New Task  423 54.951