Forever - asa de bun precum se zice?
Scris 29 December 2011 - 01:29 PM
Ce stiti despre produsele Forever? In afara ca se promoveaza in stil MLM si ca sunt exceptional de bune si ca nu stiu ce ratez daca nu-mi dau banii pe ele.
Astept pareri.
Multumesc
Scris 01 January 2012 - 11:07 AM
as zice ca sunt totusi o clasa superioara vitaminelor low cost care sunt pe toate gardurile.
Scris 01 January 2012 - 11:09 AM
Scris 01 January 2012 - 11:23 AM
samsara, la 01 January 2012 - 11:09 AM, a spus:
sa nu exageram. sunt produse bunicele totusi. si prea scumpe nu sunt.
este drept ca-i mai bine sa folosesti ceaiuri si tincturi..insa pentru a te trata cu acestea ai nevoie totusi de o anumita educatie si nu toata lumea o are.
Scris 01 January 2012 - 01:17 PM
si sunt scumpe, chiar f scumpe pentru bugetul nostru si mai ales cand poti gasi ceva mult mai ieftin si poate chiar mai eficient, printre produsele noastre
Scris 11 April 2012 - 12:58 AM
Nu intentionez sa le cumpar, prefer tratamentele traditionale, dar imi doresc sa stiu ce e de ele.
Scris 12 April 2012 - 08:03 PM
Artemis_Dida, la 11 April 2012 - 12:58 AM, a spus:
Nu intentionez sa le cumpar, prefer tratamentele traditionale, dar imi doresc sa stiu ce e de ele.
eu cred ca parerea personala poate deriva si din autodocumentarea de pe site-ul firmei,aici sunt doar pareri neavizate sau avizate,dar pot parea necredibile.
Deep4w, la 01 January 2012 - 11:23 AM, a spus:
este drept ca-i mai bine sa folosesti ceaiuri si tincturi..insa pentru a te trata cu acestea ai nevoie totusi de o anumita educatie si nu toata lumea o are.
nu doresc polemici pe aceasta tema,insa as dori sa stiu cum pot compara aloe vera cu o alta planta de pe la noi?si da,chiar se pot demonstra de ce sunt "asa scumpe",gasiti dumneavoastra un produs simil;ar mai ieftin si putem chiar discuta pe marginea a ceea ce contine si cat costa.
Multumesc.
Aceasta postare a fost editata de petreflp: 12 April 2012 - 08:00 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Accidentul vascular
mai sunt si altii in aceeasi situatie? |
pushica | 1 | 4.629 |
|
Contributie din mana la Casa Nationala de Sanatate?
se poate daca nu esti angajata? |
gabimok | 0 | 1.688 |
|
Circulatia cerebrala deficitara
Simptome ? |
LăutarulDinBeci | 6 | 2.652 |
|
Pui de somn | tahionic | 7 | 6.235 |
|
Calculul retroactiv al alcoolemiei | benny82 | 6 | 8.224 |
Contact
Facebook