D-zeu se satura de toti -renunta,o ia de la capat
Scris 11 September 2004 - 08:15 AM
Scris 11 September 2004 - 08:54 PM
Scris 06 November 2004 - 02:10 PM
Ce-ar fi daca de-ZEU ar inta in somaj?
Am trai intr-o lume utopica ,de nevisat in aceste zile pe Pamant.
Dorinta de a arata altora ce grozavi suntem ne face sa abandonam orice ,oricand chiar daca sunt lucruri de nepretuit ptr altii.
Rezidurile din aceasta lume se pot'' recicla'' ,sau''arde'';si noi putem ajuta sa le ''reciclam''.Trebuie doar putina dragoste ptr cel de langa tine ,indiferent cine e acela!
Daca ar fi sa distruga aceasta lume cineva , sa fiti siguri ca aceia vom fi noi oamenii(?
Lumea aceasta e asa cum ne-o dorim?Cred ca da.Uitati-va cum ne facem singui viata grea,si ne facem noua si altora probleme fara sa ne gandim daca facem bine sau rau.
Numai noi putem face viata mai buna si mai frumoasa;daca ...de-Zeu ne iubeste...si sa stiti ca ne iubeste ,dar noi nu stim sa apreciem asta.
Scris 07 November 2004 - 05:42 PM
Scris 22 October 2006 - 11:19 AM
ondydyu, la Sep 11 2004, 09:15 AM, a spus:
cand vorbesti de divinitate, cred ca e "cuminte" sa folosesti un vocabular mai "ortodox" (ma refer la sictireste)
.... in primul rand ca asta nu s-ar intampla! Dumnezeu nu se satura si nu abandoneaza pe nimeni. el face ceea ce trebuie sa faca. are grija de noi si ne da la fiecare dupa faptele noastre. uneori ne pune si la incercari grele iar noi, in cele mai multe cazuri, Il parasim... Dumnezeu nu e capabil de rautati... noi suntem cei care gresim...
Scris 24 October 2006 - 07:12 PM
Acum vad ca e deja mutat. Dar de ce s-o fi pastrat copia?
Aceasta postare a fost editata de Alethia: 24 October 2006 - 07:15 PM
Scris 25 October 2006 - 12:32 AM
ondydyu, la Sep 11 2004, 09:15 AM, a spus:
Si daca ne saturam noi de D-zeu?Si incepem sa gandim?Sa scapam de limitarea asta?
s
Scris 28 October 2006 - 02:59 PM
nu e deschis si - si; l-am mutat aici, dar la discutii diverse a ramas trimiterea catre topic, sa il regaseasca lumea.
Alethia, la Oct 24 2006, 08:12 PM, a spus:
Acum vad ca e deja mutat. Dar de ce s-o fi pastrat copia?
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis