A ierta!vrei si nu poti sau nu vrei, nu poti....
Scris 23 December 2011 - 04:56 PM
Scris 23 December 2011 - 05:14 PM
Scris 23 December 2011 - 05:18 PM
Naeema, la 23 December 2011 - 05:14 PM, a spus:
da,problema e ca eu am iertat foarte multe lucruri, umilinte jigniri de exemplu...dupa 6 ani am pus capat relatiei, dupa 5 luni mi am dat seama ca imi lipseste si am incercat sa fim impr numai k el spune ca nu poate sa ierte k ne am desp at...
Scris 23 December 2011 - 05:19 PM
Aceasta postare a fost editata de Aseneth: 23 December 2011 - 05:30 PM
Scris 23 December 2011 - 05:28 PM
dupa ce ne am despartit la luni avea pe altcineva...insa cand am luat leg cu el a lasat o si avenit la mine 2000 de km sa incercam...am mers impreuna in tara cu gandul k incercam, ne mai reprosam din cand in cand, dar au fost si clipe frumoase,dupa 5 zile mi a zis a ne intoarcem la ai mei in Italia, sa facem sarb cu ei....a luat bilet pt mine a vin, k el vine cu masina cu baitii k vor sa cumpere ceva...si a luat decat bilet de ntors din Italia in ROmania in ianuarie...insa eu am plecat si el mi a zis k a facut totul doar k sa fiu cu ei mei de sarb pt k el nu poate sa treaca peste faptul k l am lasat...
Scris 23 December 2011 - 05:33 PM
Te-a inselat, te-a jignit si acum tot el face pe victima. Sunt absolut sigura ca asta e genul de om care vrea sa te puna cu botul pe labe si daca se va impaca cu tine, o sa-ti scoata ochii despre chestia asta pana cand iti va veni acru.
Apropo, te rog eu mult scrie normal, nu mai folosi prescurtari si ortografie de Mirc. E obositor de citit. Pe forum aici toata lumea scrie in limba romana cu se scrie ea. Mersi.
Aceasta postare a fost editata de Naeema: 23 December 2011 - 05:36 PM
Scris 23 December 2011 - 05:41 PM
imi spune ca nu i am demonstrat in astea 2 saptamani ca tin la el, nu asa cum si ar fi dorit el.deci nu stiu ce sa fac...sa mai insist, sa i demonstrez sau sa i las timp.
Scris 23 December 2011 - 05:52 PM
Just-A-Girl, la 23 December 2011 - 05:39 PM, a spus:
Ma vad nevoita sa-ti fac o demonstratie ca vad ca nu intelegi:
Mesajul tau reformulat incat sa fie usor de citit si corect scris :
Citeaza
Si acum inapoi la topic. Deci dupa cum am spus, este un dobitoc care vrea sa te aiba la cheremul lui si un tupeist ordinar prin faptul ca a pus toata vina in spinarea ta. Tu fara unul din asta simti ca nu poti sa traiesti ? Daca da, te compatimesc, sincer. Deci cand erai cu el era bine si aveai incredere ? Pai nu ai zis ca te-a inselat si te-a jignit ? Si ce daca a facut-o la nervi, nu conteaza. Cata incredere mai poti avea in cineva care te-a inselat si cat de bine iti poate fi cu cineva care la nervi te-ar face troaca de porci ? Treaba ta, faci ce vrei. Daca tii musai sa fi cu el in ciuda tuturor acestor chestii, va meritati unul pe altul iar tu iti meriti suferinta si tot cee ce-ti va face pe viitor.
Bafta.
Just-A-Girl, la 23 December 2011 - 05:41 PM, a spus:
Din intrebarea asta mi-am dat seama ca tu vrei sa fii cu el indiferent de ce. Am realizat ca nu te intereseaza sa vezi realitatea, sa-ti dai seama ca nu merita si ca este o lichea. Nu ai pic de mandrie in tine.
Nu stiu, fa ce vrei...insista, nu insista. Nu ma intereseaza. Nu se pot da sfaturi unei persoane care nu poate vedea adevarul. Te lasi umilita in ultimul hal. Bravo. Eu zic sa-i demonstrezi cat de in limba esti dupa el, ca asta vrea. Poate nu ti-ai dat silinta indeajuns. Mai incearca.
Imi dau seama ca esti foarte tanara dar asta nu e o scuza pentru a nu avea demnitate si a nu incerca macar sa gandesti rezonabil, in ciuda faptului ca esti indragostita de un nesimtit. Dar ma rog, pentru tine el e probabil Harap Alb. Cine-s eu sa te contrazic ?
Aceasta postare a fost editata de Naeema: 23 December 2011 - 06:00 PM
Scris 23 December 2011 - 06:06 PM
cand sunt cu el am incredere, deoarece vreau sa am vreau sa fie totul bine pentru ca il iubesc.cand suntem impreuna e totul minunat, de micile gesturi vorbesc,atunci cand nu sunt nervi si reprosuri.sunt total de acord cu tine si nu cred ca merita o lacrima din partea mea si nici macar un mesaj. o sa-si dea seama singur k el a pierdut si o sa fie prea tarziul.greul acum e tot pe umerii mei...
Naeema, la 23 December 2011 - 05:52 PM, a spus:
Ma vad nevoita sa-ti fac o demonstratie ca vad ca nu intelegi:
Mesajul tau reformulat incat sa fie usor de citit si corect scris :
Si acum inapoi la topic. Deci dupa cum am spus, este un dobitoc care vrea sa te aiba la cheremul lui si un tupeist ordinar prin faptul ca a pus toata vina in spinarea ta. Tu fara unul din asta simti ca nu poti sa traiesti ? Daca da, te compatimesc, sincer. Deci cand erai cu el era bine si aveai incredere ? Pai nu ai zis ca te-a inselat si te-a jignit ? Si ce daca a facut-o la nervi, nu conteaza. Cata incredere mai poti avea in cineva care te-a inselat si cat de bine iti poate fi cu cineva care la nervi te-ar face troaca de porci ? Treaba ta, faci ce vrei. Daca tii musai sa fi cu el in ciuda tuturor acestor chestii, va meritati unul pe altul iar tu iti meriti suferinta si tot cee ce-ti va face pe viitor.
Bafta.
am doar 23 de ani.exact la fel ziceam si eu despre cele in situatia mea.stiu ca e o gandire la rece si impersonala, dar stiu ca e realitatea.nu merita nimic, ai dreptate, cum nici eu nu meritam tot ce mi-a facut.
multumesc mult pentru sfaturi si o sa incerc sa fiu tare...
Din intrebarea asta mi-am dat seama ca tu vrei sa fii cu el indiferent de ce. Am realizat ca nu te intereseaza sa vezi realitatea, sa-ti dai seama ca nu merita si ca este o lichea. Nu ai pic de mandrie in tine.
Nu stiu, fa ce vrei...insista, nu insista. Nu ma intereseaza. Nu se pot da sfaturi unei persoane care nu poate vedea adevarul. Te lasi umilita in ultimul hal. Bravo. Eu zic sa-i demonstrezi cat de in limba esti dupa el, ca asta vrea. Poate nu ti-ai dat silinta indeajuns. Mai incearca.
Imi dau seama ca esti foarte tanara dar asta nu e o scuza pentru a nu avea demnitate si a nu incerca macar sa gandesti rezonabil, in ciuda faptului ca esti indragostita de un nesimtit. Dar ma rog, pentru tine el e probabil Harap Alb. Cine-s eu sa te contrazic ?
am doar 23 de ani.exact la fel ziceam si eu despre cele in situatia mea.stiu ca e o gandire la rece si impersonala, dar stiu ca e realitatea.nu merita nimic, ai dreptate, cum nici eu nu meritam tot ce mi-a facut.
multumesc mult pentru sfaturi si o sa incerc sa fiu tare...
Scris 23 December 2011 - 06:10 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
De cate ori iubim? | Sarah N.... | 172 | 22.036 |
|
Norocul in dragoste | eisman | 19 | 2.726 |
|
Aparentele | Cristi din prahova | 35 | 5.344 |
|