Multumesc frumos pentru raspuns.
O parte din informatii am gasit-o, dar mai apoi s-a complicat foarte rau, o idee in mai multe tratate, creata si rafinata, o armata care de fapt nu este o armata si altele multe si marunte. De numele Havier Solana am auzit eu ante la teveu ,de Catherine Ashton insa niciodata. Sau cu ce manca politica asta.
Dar dincolo de CFSP am zis sa deschid topicul pentru cine ar vrea si ii tenat de lectii despre structura UE. Eu am gasit schema alaturata si ma gandeam ca ar fi minunat ca cei doritori si care stiu sa ne spuna cate ceva despre fiecare institutie, ce face fiecare.....cum ne influenteaza viata, daca si cine ne reprezinta acolo.
Sunt absolut convinsa de cantitatea de informatii ce se afla deja online, fara vreo pretentie didacticistica,eu sper ca citind aici despre institutii, om retine mai usor si datorita limbajului informal, al cercului de amici virtuali. Din cauza ca deseori imi permit prea multe, am crezut ca a face un topic cumva didacticist ar fi fun,plus ca eu admit a fi foarte limitata in tema UE.....insa se pare ca nu o sa am mult succes.
Eu promit sa mai scriu aci, cand ma mai clarific.....in masura in care as putea vreodata sa-mi arog un rol atat de inalt.
Aceasta postare a fost editata de Kilkoana: 18 December 2011 - 06:14 PM