Pagina 1 din 1
Prodigy
Scris 14 February 2006 - 11:11 PM
Eu am ascultat si ascult cu placere "Always outnumbered never outgunned"!
Britanicii sunt tari pe felia lor,iar chestia asta am mai spus-o si la topicul cu muzica electro!
Dar cum aici majoritatea sunt metalisti,nu prea asculta ei asa ceva!
Britanicii sunt tari pe felia lor,iar chestia asta am mai spus-o si la topicul cu muzica electro!
Dar cum aici majoritatea sunt metalisti,nu prea asculta ei asa ceva!
Scris 15 February 2006 - 01:21 AM
bai ai fi uimit
uite metalistu` care inca merge la cumparaturi cu tricou` cu music for the jilted generation. aveam fat of the land caseta originala, pacat ca nu mai am ustensila la care s-o ascult. din pacate am ascultat destul de putin in zona asta (am cam luat-o pe goth/darkwave/industrial), dar prodigy still rocks
uite metalistu` care inca merge la cumparaturi cu tricou` cu music for the jilted generation. aveam fat of the land caseta originala, pacat ca nu mai am ustensila la care s-o ascult. din pacate am ascultat destul de putin in zona asta (am cam luat-o pe goth/darkwave/industrial), dar prodigy still rocks
Scris 15 February 2006 - 02:49 AM
ascult si eu ceva piese de la prodigy(firestarter,breathe,smack my bich)dar nu ma declar fan
Aceasta postare a fost editata de Killarescu: 15 February 2006 - 02:49 AM
Scris 15 February 2006 - 08:22 AM
Mai merge din cind in cind.
In 96-97 erau in voga.
Atunci darimau discotecile.
In 96-97 erau in voga.
Atunci darimau discotecile.
Scris 17 February 2006 - 01:34 AM
... de la "Baby's got a temper" lansat prin 2000-2001, ce-i drept, nu s-a mai auzit nici un "semn de viatza" considerabil din partea lor! Cu toate astea...chiar daca muzik lor va deveni clasica, desupeta, de epoca (Doamne Fereste, nici chiar asa) eu tot o sa-i ascult desi nu sunt fan Prodigy! prodigy ramane in continuare mai mult decat o muzik: e o forma de exprimare
Scris 19 June 2009 - 01:55 PM
http://www.monden.info/muzica/festivalul-c...peninsula-2009/
La festivalul "coke live peninsula" de la Targu Mures Prodigy canta duminica seara in 26 iunie la ora 23.
Sa nu-ti vina sa crezi nesimtire din partea organizatorilor.
La festivalul "coke live peninsula" de la Targu Mures Prodigy canta duminica seara in 26 iunie la ora 23.
Scris 22 June 2009 - 06:01 PM
Somesh, la Jun 19 2009, 02:55 PM, a spus:
http://www.monden.info/muzica/festivalul-c...peninsula-2009/
Ce formatia lui peste e aia ?
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Diary of Dreams | catapin | 3 | 3.243 |
|
|
MICRO ICE BOGDAN | 31 | 4.371 |
|