sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Windows 7 Update Mi-a reorganizat totul Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Ruaraidh 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 05-January 09

Scris 16 December 2011 - 02:57 AM

Bua ziua,

Acum o luna, cand nu mi-am dat seama , sistemul meu de operare s-a modificat in urma unui update automat. Cand am deschis PC-ul disparusera toate scurtaturile in afara de Recycle Bin (deduc ca mi-au fost mutate programele in alta parte).
Problema cea mai mare este cu continutul din Libraries, ca nu mai gasesc nimic, poze, documente word, clipuri, muzica. Nu s-au sters, exista in continuare undeva, pt ca muzica o pot accesa prin Windows Media Player. Sunt ascunse, am dat right click pe o melodie de plida si am selectat open file location, m-a dus la music library, cea noua, unde nu apare nimic.
Am citit pe net ca totul s-ar afla intr-un folder numit Windows.old sau ceva de genul, nu am gasit asa ceva.
Stiu ca totul e acolo dar vreau sa pot vedea si utiliza orice oricand si nu stiu cum.

Si de asemenea as vrea sa intreb daca exista vreo maniera de a ma asigura ca un lucru atat de intrusiv si enervant nu se va mai repeta pe viitor fara stirea mea.

Multumesc anticipat.

LE : Am gasit clipurile tot prin media player si se pare ca ar trebui sa fie tot acolo unde erau , C:/Users/..... numai ca acel fisier pur si simplu nu se gaseste acolo, nu se vede. Muzica si clipurile macar pot fi accesate, dar imaginile si documentele nu le gasesc deloc, nu stiu cum sa le accesez daca am nevoie de ele.

Aceasta postare a fost editata de Finnian: 16 December 2011 - 03:22 AM

0

#2 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 16 December 2011 - 03:38 AM

Incearca sa folosesti functia de cautare de fisiere pe intreg discul. Cauti parti din numele pe care-ti amintesti ca le aveau fisierele pe care nu le gasesti.

Ca sa nu mai ai surprize automate, poti dezactiva "automatic updates", sau cel mai indicat sa setezi sa te intrebe daca le vrei si care din ele le vrei inainte de a le face.

-------------------

Nu ma intreba de windows 7 pe unde sa gasesti chestiile ca nu stiu din memorie. :) Windows 7 pentru mine e oribil, e o amestecatura de inutilitati si o pierdere de timp cu complicatii prostesti care adauga tone de clickuri inutile si enervante, si incerc sa-l folosesc cat mai putin.

Aceasta postare a fost editata de Pippo: 16 December 2011 - 03:39 AM

1

#3 Utilizator offline   Ruaraidh 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 16 December 2011 - 03:59 AM

Da, deja stiu unde sunt, teoretic, acolo unde fusesera inainte, in C:/Users/ , numai ca atunci cand deschid acele locatii imi spune ''This folder is empty'' :blink:

Asa e, Windows 7 e o porcarie, cum recuperez tot imi va instala cineva Linux.
Mi-a placut o perioada pt ca parea mai simplu, pentru de-astia ca mine.
Nu stiam nici ca un update poate sa cauzeze asemenea schimbari fara permisiunea cuiva.

Aceasta postare a fost editata de Finnian: 16 December 2011 - 03:59 AM

1

#4 Utilizator offline   S.R. 

• Steaua Nordului
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 27-August 08

Scris 16 December 2011 - 10:50 AM

Vezi daca ai system restore si foloseste-l. Daca nu, nasol, fa-ti scurtaturile din nou.
Daca lucrezi mult cu calculatorul iti recomand sa inveti sa il demontezi si sa il montezi la loc singura, si sa iti instalezi si sa iti dezinstalezi singura programele necesare, mai ales sistemul de operare.
Update-ul nu iti inlocuieste sistemul actual de operare, e doar un update. Folderul Windows.old apare doar daca instalezi din nou S.O., dar alta versiune, sa daca nu il instalezi peste cel vechi. Altfel, evident nu vei avea acel folder.
Exista posibilitatea sa dezactivezi Windows Update.
Windows 7 este momentan cel mai rapid S.O. din seria Windows si este aproape la fel de stabil ca XP-ul.
Am Windows 7 cu licenta si update-ul activat si niciodata nu mi-a facut ce descrii tu. Prin urmare, trebuie sa cercetezi atent sa vezi unde este problema. Update-ul nu cauzeaza asemenea probleme si in general W7 iti cere permisiunea cam pentru orice prostie imaginabila, daca nu bifezi "never ask again".
De asemenea iti recomand ca periodic sa iti faci backup.
0

#5 Utilizator offline   Saharian 

• fost
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 03-November 06

Scris 16 December 2011 - 11:13 AM

Nici eu nu am patit-o (inca)

:soc:
0

#6 Utilizator offline   Fluturel 

• Kwisatz Haderach
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 01-February 06

Scris 16 December 2011 - 01:55 PM

eu am windowsul tot pe automatic update si nu mi-a facut niciodata nimic din ce zici tu. Si am asa de la XP , VISTA si 7 ... deci de app 8-9 ani.
ce zici tu eu nu cred ca e "mana" windowsului :)
0

#7 Utilizator offline   Ruaraidh 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 16 December 2011 - 02:27 PM

Sa fi fost vreun virus atunci?
Dar stiu sigur ca in noaptea respectiva a avut loc un update cand nu eram acolo, apoi am gasit totul schimbat.
Nu stiu ce a fost, sunt complet pe dinafara in domeniul asta, dar sper sa se poata rezolva.

Aceasta postare a fost editata de Finnian: 16 December 2011 - 02:28 PM

0

#8 Utilizator offline   Fluturel 

• Kwisatz Haderach
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 01-February 06

Scris 16 December 2011 - 03:17 PM

crede-ma ca am update-urile la zi. Totul merge perfect, nici un update nu iti sterge fisierele tale personale.
0

#9 Utilizator offline   Ruaraidh 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 16 December 2011 - 03:31 PM

Nu le-a sters, doar a restructurat tot ce era acolo si le-a mutat, a modificat sistemul de operare cum ar veni, se cunoaste diferenta. Le pot deschide prin intermediul altor programe daca au mai fost deschise anterior prin acele programe, de pilda imaginile modificate in Paint inca pot fi deschise, dar numai in Paint. Daca s-ar fi sters nu le-as mai putea deschide deloc ca nu ar mai exista.
Desi nu vad de ce nu a restructurat Libraries pastrand continutul din ele. Au fost mutate undeva si nu le pot vedea. Ma gandeam ca poate stie cineva de ce s-a inatmplat asta si unde le-a mutat.
Sau poate sunt ascunse sau ceva de genul.

Aceasta postare a fost editata de Finnian: 16 December 2011 - 03:34 PM

0

#10 Utilizator offline   kisuke_urahara 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 12-March 09

Scris 16 December 2011 - 05:23 PM

S-ar putea ca fisierele sa fie invizibile. Da click pe Start, dute la Control Panel, da click pe Appearance and Personalization si sub Folder Options dai click pe Show hidden files and folders
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Cine stie ceva despre noul Windows
orice