Acum o luna, cand nu mi-am dat seama , sistemul meu de operare s-a modificat in urma unui update automat. Cand am deschis PC-ul disparusera toate scurtaturile in afara de Recycle Bin (deduc ca mi-au fost mutate programele in alta parte).
Problema cea mai mare este cu continutul din Libraries, ca nu mai gasesc nimic, poze, documente word, clipuri, muzica. Nu s-au sters, exista in continuare undeva, pt ca muzica o pot accesa prin Windows Media Player. Sunt ascunse, am dat right click pe o melodie de plida si am selectat open file location, m-a dus la music library, cea noua, unde nu apare nimic.
Am citit pe net ca totul s-ar afla intr-un folder numit Windows.old sau ceva de genul, nu am gasit asa ceva.
Stiu ca totul e acolo dar vreau sa pot vedea si utiliza orice oricand si nu stiu cum.
Si de asemenea as vrea sa intreb daca exista vreo maniera de a ma asigura ca un lucru atat de intrusiv si enervant nu se va mai repeta pe viitor fara stirea mea.
Multumesc anticipat.
LE : Am gasit clipurile tot prin media player si se pare ca ar trebui sa fie tot acolo unde erau , C:/Users/..... numai ca acel fisier pur si simplu nu se gaseste acolo, nu se vede. Muzica si clipurile macar pot fi accesate, dar imaginile si documentele nu le gasesc deloc, nu stiu cum sa le accesez daca am nevoie de ele.
Aceasta postare a fost editata de Finnian: 16 December 2011 - 03:22 AM
Contact
Facebook
Twitter
RSS