ELENA UDREA NIMFA SAU AMAZOANA
Scris 14 February 2006 - 08:29 PM
Unde ati incadra-o pe doamna Elena Udrea:
1. in categoria "Nimfa" sau "Diva" o femei vulnerabila la intrigile barbatiilor?
2.in categoria "Amazoana" ,o perfida intriganta care ii face pe barbati victime, asemenea Cleopatrei Ptolemeos sau Zenobiei din Palmira?
1. in categoria "Nimfa" sau "Diva" o femei vulnerabila la intrigile barbatiilor?
2.in categoria "Amazoana" ,o perfida intriganta care ii face pe barbati victime, asemenea Cleopatrei Ptolemeos sau Zenobiei din Palmira?
Scris 15 February 2006 - 10:50 AM
A dat mult din ..... si a ajuns sus
Doar nu e prima care a facut asta
Doar nu e prima care a facut asta
Scris 15 February 2006 - 11:22 AM
da are voie sa treaca asa de la un partid la altul?
de la PNL la PD? dupa cum bate vantu? 
de fapt voie o avea da tine totusi de bunul simt....
de fapt voie o avea da tine totusi de bunul simt....
Scris 15 February 2006 - 06:17 PM
Nu cred ca ar trebui sa vorbim asa despre dna Udrea. Poate ca este o victima...fiind manipulata de mafia rusa coordonata de Vitali Usturoi din Basarabia.Ea fiind doar o inocenta papusa blonda , este manevrata fara scrupule de mafia rusa din CSI.Poate ca are nevoie de un protector... care sa o zmulga din gheara lui Usturoi?
Scris 15 February 2006 - 07:12 PM
Iolelei ! Eu cred ca e mai degraba... spioana angajata de... presedintele Norvegiei !
)))))) (Remember?)
Scris 15 February 2006 - 07:31 PM
(aproape) off-topic:
Eu am o problema cu definitiile. Nu mi se pare ca nimfele si divele sunt asa vulnerabile la intrigile barbatilor... (invers e discutabil
)
Si nici pe amazoane nu prea le consider intrigante perfide. Alea obtineau ce vroiau cu arma in mana, nu prin susoteli de alcov
Iar Cleopatra.... hm... a fost o tipa inteligenta care a incercat sa mentina in picioare un imperiu maret care se clatina si a mai avut si tupeul sa se puna cu romanii care vroiau un os de ros... Ce perfidie!
Sorry, nu m-am putut abtine. Am incercat...
Eu am o problema cu definitiile. Nu mi se pare ca nimfele si divele sunt asa vulnerabile la intrigile barbatilor... (invers e discutabil
Si nici pe amazoane nu prea le consider intrigante perfide. Alea obtineau ce vroiau cu arma in mana, nu prin susoteli de alcov
Iar Cleopatra.... hm... a fost o tipa inteligenta care a incercat sa mentina in picioare un imperiu maret care se clatina si a mai avut si tupeul sa se puna cu romanii care vroiau un os de ros... Ce perfidie!
Sorry, nu m-am putut abtine. Am incercat...
Scris 15 February 2006 - 07:32 PM
Elena Udrea???E o inculta si nus ce cauta la cotroceni!!sunt de acord cu Catalin!la categoria lui tre incadrata!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ce ziceti de el?? |
Andreyvrj | 123 | 22.427 |
|
Jurnalisti romani rapiti in Irak | Giorgio | 21 | 11.644 |
|
Iliescu a dat gratieri la sfirsit de mandat !!!!!!! | Maru | 16 | 8.051 |
|