Toplessul la mare normal sau nu? Suntem inapoiati neacceptand toplessul in Romania
Scris 15 December 2011 - 11:01 AM
Anul trecut am fost cu sotul la mare,la noi in Romania,impreuna cu 4 familii (una din familii era cumnata cu sotul si copii).Am dus si copii,ca si ceilalti.
A doua zi pe plaja,una din sotii vazind multitudinea de femei topless,si-a dat jos sutienul,chiar la vazul tuturor barbatiilor din grup,barbatii se facea ca nu este nimic "iesit din comun",dupa care toate sotiile au urmat exemplul,cu exceptia mea,care am considerat ca in afara de sot nu au de ce sa se holbeze nimeni la sanii mei,mai ales sotii prietenelor mele.Daca sunt numai in doi cu sotul este foarte Ok toplessul,dar sa arat la toti ma simt jenata.
Sotul este de acord cu mine,nu i se pare corect ca prietenul de la munca sa-mi vada sanii,desi el ca barbat nu refuza sa se uite la sanii colegelor,eu nu-i interzic acest lucru,dac ele se expun,exista riscuri.
Au inceput replicile,si dupa intoarcere,ma considerau inapoiata,Imi spuneau:"Du te draga in evul mediu","Tu nu vezi ca aproape toate fac topless","Moda s-a schimbat,sutienul este de moda veche","Hai cu tu chiar ai ce arata".
Nu sunt impotriva,cine vrea sa se duca pe o plaja separata,alocata,ca in strainatate.Sincer am fost pe alte plaje in strainatate,dar atatea topless ca in Romania nu am mai vazut.Suntem chiar tara toplessului?
Nu stiu ce sa mai cred:Mi se pare o femeie mult mai feminina fiind intr-un costum de baie sexy,plus se poate bronza fara dungi,fie in particular,fie dand jos bretelele sutienului,si daca am ce arata arat numai sotului.
Ma intreb sunt chiar inapoiata?Voi ce parere aveti? De a rfuza toplessul pe plaja este o mentalitate inapoiata?
Multumesc
Gabriela
A doua zi pe plaja,una din sotii vazind multitudinea de femei topless,si-a dat jos sutienul,chiar la vazul tuturor barbatiilor din grup,barbatii se facea ca nu este nimic "iesit din comun",dupa care toate sotiile au urmat exemplul,cu exceptia mea,care am considerat ca in afara de sot nu au de ce sa se holbeze nimeni la sanii mei,mai ales sotii prietenelor mele.Daca sunt numai in doi cu sotul este foarte Ok toplessul,dar sa arat la toti ma simt jenata.
Sotul este de acord cu mine,nu i se pare corect ca prietenul de la munca sa-mi vada sanii,desi el ca barbat nu refuza sa se uite la sanii colegelor,eu nu-i interzic acest lucru,dac ele se expun,exista riscuri.
Au inceput replicile,si dupa intoarcere,ma considerau inapoiata,Imi spuneau:"Du te draga in evul mediu","Tu nu vezi ca aproape toate fac topless","Moda s-a schimbat,sutienul este de moda veche","Hai cu tu chiar ai ce arata".
Nu sunt impotriva,cine vrea sa se duca pe o plaja separata,alocata,ca in strainatate.Sincer am fost pe alte plaje in strainatate,dar atatea topless ca in Romania nu am mai vazut.Suntem chiar tara toplessului?
Nu stiu ce sa mai cred:Mi se pare o femeie mult mai feminina fiind intr-un costum de baie sexy,plus se poate bronza fara dungi,fie in particular,fie dand jos bretelele sutienului,si daca am ce arata arat numai sotului.
Ma intreb sunt chiar inapoiata?Voi ce parere aveti? De a rfuza toplessul pe plaja este o mentalitate inapoiata?
Multumesc
Gabriela
Scris 15 December 2011 - 11:13 AM
Topless doar la nudisti na sau in locuri din astea amenajate. Eu una nu sunt de acord si nu vreau sa-mi fie zgariati ochii in acest mod. Daca au chef, cum am zis sa se faca locuri amenajate, caci am si eu dreptul sa merg la mare, la plaja si sa nu fiu nevoita/ingretosata de toate tataele balabanind libere
Scris 15 December 2011 - 11:16 AM
Nu esti inapoiata. Ceea ce ma deranjeaza sunt femeile cu sanii lasati care fac acest lucru.
Faci ce vrei tu, nu ce zic altii si cat timp sotul tau e de acord cu acest lucru e si mai bine.
Faci ce vrei tu, nu ce zic altii si cat timp sotul tau e de acord cu acest lucru e si mai bine.
Scris 15 December 2011 - 11:19 AM
Le-as intreba daca sunt lesbiene de sunt atat de disperate sa iti vada sanii.
Scris 15 December 2011 - 11:27 AM
spune-le că n-ai vrut să le faci sānge rău soţilor lor, mai ales dacă spui că ai cu ce
Scris 15 December 2011 - 11:31 AM
Diela, la 15 December 2011 - 11:27 AM, a spus:
spune-le că n-ai vrut să le faci sānge rău soţilor lor, mai ales dacă spui că ai cu ce
oare de ce in Romania a prins asa de bine fenomenul? Sau am ramas eu in urma? O fi romancele mai nonconformiste?Aici nu ma refer de a avea sau nu ce arata,la bronz uniform,etc.Ma refer de a se expune in fta copiilor,in fata prietenilor,si de ce nu a barbatiilor straini.Deci repet nu sunt impotriva,cat timp este la locul destinat.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
De ce a scazut rata natalitatii atat de mult? | lorelai1907 | 197 | 13.337 |
|
Sclavagismul modern
capitalismul=slavagism cu TVA |
Ghijoi | 6 | 1.699 |
|
site-uri pt baieti