Vesnic Vi s-a intamplat?
Scris 14 December 2011 - 12:35 PM
Scris 14 December 2011 - 12:38 PM
Amarena, la 14 December 2011 - 11:07 AM, a spus:
Is relatiile alea neduse la capat, nu? N-ai cum sa intinzi rufe, ca inca n-ati ajuns sa vi le vedeti, probabil. Sau inca n-au nevoie sa fie spalate.
Pe de alta parte, esti sagetatoare..
Aseara chiar am discutat virtual cu persoana, soclul,da exista, is constienta,insa este amicitie si un pic mai mult.... mai multul ii in feeling.
Acu, este deosebit de greu sa duci o comunicare in zona asta si cum nu se discuta niciodata asta,ramane perioada cam lunguiata in care este cu grija mentinuta si cultivata,pe langa relatia de zi cu zi.
Daca ar fi sa descriu relatia ca dragoste ar fi mult prea mult, daca as descrie-o ca amicitie ar fi un mare understatement. Desi cred ca de partea cealalta nu ma astept decat la a percepe relatia ca o amicitie, deunazi, am feelingul,ca e amicitie si un picutz plus.
Acuma, ce sa inteleg prin neduse la capat? Eu cred ca si-a trait varful si ma asteptam sa moara,dar pana la urma ea a fost dusa la capat,la capatul posibil pentru ea.Eu ma bucur ca nu o sa intindem rufe vreodata,aci posibil ca vor ramane foarte albe toata viata.
Este foarte-foarte complicat.
Pe de alta parte am o relatie cu un om sincer,bun, onest, in care amandoi investim tot.....si sunt foarte fericita si ma face fericita...exista insa si aceasta mica complicitate amicala si un pic in plus....si nu stiu unde sa bag persoana in casutele.
Scris 14 December 2011 - 12:42 PM
Kilkoana, la 14 December 2011 - 12:25 PM, a spus:
Acele adevaruri sint doar o intimplare, am langa computer o carte din 1993 despre Capricorni si inca nu l-am deschis, nu sint curioasa sa aflu ce scrie acolo despre oamenii care se chinuie in aceasta zodie zi cu zi. Nu stiu cine a inventat asta dar avea foarte mult timp si o fantezie ... care numai sub influenta unui drog puternic poti avea.
Kilkoana, la 14 December 2011 - 12:38 PM, a spus:
Pe de alta parte am o relatie cu un om sincer,bun, onest, in care amandoi investim tot.....si sunt foarte fericita si ma face fericita...exista insa si aceasta mica complicitate amicala si un pic in plus....si nu stiu unde sa bag persoana in casutele.
Nu ti se pare ca trisezi ?.....Sau mai bine spus ca joci la doua capete?
VEMANS, la 14 December 2011 - 12:35 PM, a spus:
Aci is doi cozonaci gustosi.....iubitul oficial este foarte important,as spune mai important.Atrage doar mica complicitate,amicitia,inghetata de migdale si tiramisu,faptul ca la o revedere dupa o lunga perioada ii facu placere sa se uite in ochii mei,desi ma jena privirea, aveam impresia ca ma citeste ultima fila.
Noi stim de relatiile noastre, le respectam, nici macar inselat fizic nu exista.
Cand am avut noi e relatie fizica eu nu aveam relatia actuala.
Scris 14 December 2011 - 12:44 PM
romania inedit, la 14 December 2011 - 12:33 PM, a spus:
Of, mama..
Voiam sa zic ca poate nu mereu se intampla sa existe atractie reciproca, poate mie-mi place de unu', dar el n-ar da nici mucii pe mine.
Cum definesc io normalitatea..
Scris 14 December 2011 - 12:45 PM
VEMANS, la 14 December 2011 - 12:42 PM, a spus:
Zau ca nu stiu. scopul topicului este sa ma clarific
Nu ma joc cu niciunul, ambii mi-ar fi fffff importanti, al doilea ramanad doar amic. Cum fizic nu mai e nimik,oare este inselat din perspectiva a ceea ce simt?
Scris 14 December 2011 - 12:53 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
De ce barbatii isi bat joc de un suflet deschis?
a? |
ellla | 210 | 24.932 |
|
.. de Dragoste |
.Goddess. | 171 | 10.647 |
|
Relațiile cu foști/ste | mnezo | 35 | 1.476 |
|
De ce accepta fetele o relatie cu un barbat casatorit?
|
simplu | 857 | 88.194 |
|
Blestemul frumusetii...
Fiecare plateste un pret... |
Malkia | 227 | 20.670 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS