A doua mi-a placut mai mult decat prima. Dar sunt OK amandoua. Nu ascult frecvent genul asta de muzica, deci nu pot sa iti dau sfaturi avizate.
Ce am observat ca tendinta, in general, in lume, e ca artistii incearca sa devina vizibili, sa iasa din obscuritate, sa devina cunoscuti. Asa ca isi ofera muzica gratuit pe torrente, pe tube, pe site-uri specializate, pe care le stii si tu, nu vrea sa fac acum reclama la ele... Odata ce devii cunoscut si iti faci un mic cerc de fani, poti sa mai faci pasi mici... O seara la un club, intr-un oras mare, o deschidere de concert... Baby steps... Chiar si marii asa au inceput, cel mai adesea. Poate si tu esti mare, si nu imi dau eu seama, acum. Cred ca nu ti-am spus nimic nou, dar am spus ceva.
Eu iti doresc succes.
LE: le-am reascultat. La a doua, care spuneam ca imi place mai mult, imi place ritmul si tonusul ei.
A doua... hmm... nu e genul meu. Tine din nou de ritm, nu de performanta solistei, sau de partea instrumentala. A doua e pur si simplu mai inspirata. Dar ma rog, parerea mea...
Aceasta postare a fost editata de nu vreau: 12 December 2011 - 11:56 PM