imi vorbeste calculatorul
Scris 11 December 2011 - 11:01 PM
Am observat azi ca s-a instalat singur un joc Cake Mania. Nu sunt amatoare de jocuri deci clar nu am avt de ce sa ma interesez de el si mai ales sa-l downloadez.
Bon... l-am dezinstalat. Nu stiu daca are legatura cu aparitia aceasta dubioasa a jocului dar calculatorul a inceput sa vorbeasca.
Am dat scan ( am F-Secure si McAfee Security Scan Plus ) si nu a aparut niciun virus. De ce vorbeste ?????
Am observat ca vorbeste cand accesez internetul: daca intru pe Facebook imi zice in engleza ca am intrat pe site-ul asta, daca intru pe google imi zice ce am intrat pe google si sa adaug text, cand scriu un cuvant pe google mi-l citeste pe litere, cand ascult youtube vorbeste intruna X( si toooooooot asa.
Va rog frumos spuneti-mi ce sa fac ca devine deja terorizanta vocea asta!
Multumesc anticipat!
Scris 11 December 2011 - 11:04 PM
Aceasta postare a fost editata de Olivier Djidzi: 11 December 2011 - 11:05 PM
Scris 11 December 2011 - 11:19 PM
Jadd, la 11 December 2011 - 11:01 PM, a spus:
Va rog frumos spuneti-mi ce sa fac ca devine deja terorizanta vocea asta!
Eu când am un virus sau ceva asemănător, fac şi eu ca George Bush: nu negociez cu teroriştii, adică cu viruşii, ci reinstalez sistemul de operare din nou, şi dispare orice urmă de virus.
Însă, vreau să fac o remarcă: dacă tu spui că maşinăria vorbeşte când intri pe Google sau pe alt website, sau dacă îţi citeşte un text, eu aş fi în culmea fericirii, pentru că aş face cunoscut tuturor că am "inventat" un program care ar putea fi folositor nevăzătorilor sau celor care nu aud. Poate că există astfel de programe, dar aş zice că eu am inventat unul mai bun.
Scris 11 December 2011 - 11:23 PM
Incearca asa: in stanga jos, ai start, o sa iti apara o casuta jos, unde scrii narrator, dai click pe ce apare.
Acum o sa ai o optiune cu albastru jos de tot "control wether the narrator starts when i log on" da click pe optiunea aia cu albastru, daca iti apare o casuta unde este bifat turn on narrator, debifeaz-o, apasa ok si cam asta e tot.
Da restart dupa ce faci toate astea.
lupini, la 11 December 2011 - 11:19 PM, a spus:
Vezi ca exista programul asta in windows de vreo 5-6 ani.
Aceasta postare a fost editata de Pharrell24: 11 December 2011 - 11:29 PM
Scris 12 December 2011 - 06:59 PM
Olivier Djidzi, la 11 December 2011 - 11:04 PM, a spus:
Hey, nu te supara imi poti spune unde le gasesc p-astea in calculatorul meu? Am dat search si run si nu am gasit. Te rog frumos!
Pharrell24, la 11 December 2011 - 11:23 PM, a spus:
Incearca asa: in stanga jos, ai start, o sa iti apara o casuta jos, unde scrii narrator, dai click pe ce apare.
Acum o sa ai o optiune cu albastru jos de tot "control wether the narrator starts when i log on" da click pe optiunea aia cu albastru, daca iti apare o casuta unde este bifat turn on narrator, debifeaz-o, apasa ok si cam asta e tot.
Da restart dupa ce faci toate astea.
Vezi ca exista programul asta in windows de vreo 5-6 ani.
Am incercat dar nu gasesc aceasta optiune de care vorbesti, m-as fi bucurat enorm sa scap odata:)))
Din pacate nu pot sa atasez, dar: incerc....
[quote name='Jadd' timestamp='1323708803' post='1060762757']
Hey, nu te supara imi poti spune unde le gasesc p-astea in calculatorul meu? Am dat search si run si nu am gasit. Te rog frumos!
Of....
Utility Manager : Start - Stop ( pus pe stop )
start automatically when i log in
start automatically when i lock my desktop ( nu merge deloc)
start automatically when utility manager starts
nu am bifat niciuna
Narrator : e bifat doar Announce events on screen
read typed characters
move mouse pointer to the active item
start narrator minimized
si am jos 3 casute : help, voice, exit
la voice: Microsoft Sam si 3 casute pt a seta viteza, volumul si pitch
Nu merge nik
Scris 12 December 2011 - 08:25 PM
Scris 26 January 2012 - 11:28 PM
Impartaseste acest subiect: