Stil de viata sanatos ce-o fi oare?
Scris 26 February 2012 - 09:54 AM
Scris 26 February 2012 - 10:40 AM
The Unknown, la 26 February 2012 - 02:00 AM, a spus:
da...este foarte buna pentru detoxifierea ficatului
Simt aer de primavara.....de abia astept sa apara urzica, spanacul proaspat, ceapa verde, capsunii, ciresele........toate legumele cu gust pe care iarna nu le gasesti
Mi-am cumparat niste mei dar nu stiu cum sa-l gatesc....stiu doar o reteta simpla cu mei fiert si lapte la micul dejun.
Mei
Considerat de chinezi regele cerealelor, meiul a fost detronat, în Europa, de venirea porumbului, după descoperirea Americii.
În ultimele sute de ani, seminţele de mei au fost trecute la munca de jos, adică la hrana păsărilor. Recent, a fost repus în drepturi, considerat de specialiști ca fiind extrem de sănătos. De ce?
1. Conţine substanţe nutritive care previn și tratează indigestia cronică, gazele, balonările, greaţa, ulceraţiile stomacale, respiraţia urât mirositoare și hiperaciditatea.
2. Este o sursă excelentă de fier, vitamine din complexul B și fibre.
3. Nu are gluten.
4. Conţinutul bogat de minerale, printre care magneziul organic, îl face indispensabil pentru femeile care-și doresc un păr bogat și sănătos.
Aceasta postare a fost editata de Equilibrium Girl: 26 February 2012 - 10:49 AM
Scris 26 February 2012 - 11:24 AM
Scris 03 March 2012 - 10:47 AM
Scris 03 March 2012 - 01:47 PM
The Unknown, la 03 March 2012 - 01:29 PM, a spus:
Tocmai am mancat un bol de mei fiert, cu lapte, un pic de zahar (sau mai bine miere dar momentan nu am in casa) si scortisoara.....e foarte bun.
Scris 03 March 2012 - 01:54 PM
Equilibrium Girl, la 03 March 2012 - 01:47 PM, a spus:
E foarte bun, dar nu e foarte sanatos. Cerealele ( naturale,integrale sau prelucrate) nu se mananca cu lapte. Cu apa sau suc de fructe. Si punand zahar , ai exclus si ultima bruma de fibre, vitamine si elemente esentiale care mai puteau fi asimilate de corpul tau.
Scris 03 March 2012 - 01:58 PM
A devenit à la mode si acest praf ... de Curry, imi place gustul intr-un fel preparat numai, nu stiu cum m-as obisnui cu ea desi am pierdut mirosul.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Anomalii medicale | i0an | 6 | 1.159 |
|
Experiment: rujul si inelul de aur
demonstratie ca rujul contine plumb |
AzulaFirePrincess | 7 | 2.478 |
|
Regim alimentar postoperatoriu