sau Inregistrare

• 30 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Iubire pana la adanci batraneti... Exista? (va dau voie sa fiti si offtopic :) ) Evaluare topic: * * * * -

#21 Utilizator offline   Lucky Luke 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 27-October 05

Scris 14 February 2006 - 09:48 PM

Vezi postareamicalutza, la Feb 14 2006, 08:36 PM, a spus:

Dupa cum am mai spus, nu cred ca "n-am avut noroc", cred ca n-am fost atenta si n-am stiut sa aleg. :flowers:

nu e niciodata prea tārziu :doh:
0

#22 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 14 February 2006 - 10:05 PM

heidy, nu mai fii atat de pesimista. Mai devreme sau mai tarziu soarele straluceste pe strada fiecaruia dintre noi. Daca ai atitudinea asta cu timpul vei ajunge sa crezi ca trupul ne este dat doar ca sa nu se plictiseasca sufletul. Viata e frumoasa si merita traita, dar daca tu nu ii dai o sansa o vei irosi aiurea. E prea scurta ca sa stai incruntata de dimineata pana seara.
Inca ceva si sper sa nu o iei ca pe ceva personal. E valabil pt toti cei care ne dam zmei pe forum: niciodata un adolescent de 17 ani sau un tanar in jurul varstei de 20 de ani nu va avea experienta unui om de 30-40 de ani (evident exista exceptii). Orice varsta ai avea vei fi convins/a ca ai trait mai mult decat altii, ca ai experimentat multe, ca esti mult mai matur/a decat altii, dar trecand prin fiecare etapa a vietii vei realiza ca nu iti ajunge o viata pt a invata tot.

P.S. nu toti cei care fac un bine asteapta ceva in schimb. Cand dai un ban sau o paine cersetorului de la colt astepti ceva?! Invata sa nu mai generalizezi.

Imi cer scuze pt "marele offtopic". Puteam trimite un PM, insa ma adresez tuturor celor care gandesc precum heidy.

#23 Utilizator offline   Lucky Luke 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 14 February 2006 - 10:12 PM

nu cred ca esti deloc offtopic, mai ales ca -prin definitia subiectului acetui topic- asemenea discutii sunt binevenite.
Si cred ca e valabila remarca ta, si mai ales foarte on-topic.
0

#24 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 14 February 2006 - 10:18 PM

Edit la postul meu de mai sus: Cand crezi ca ai experimentat tot te mai loveste ceva. Intotdeauna exista cineva care sufera mai mult ca tine. Adevarat suferinta o traieste AnMar. Nu noi ca am fost singuri de ziua indragostitilor. Sau ca nu am primit cadoul pe care ni-l doream. Din respect pt ea sa ne abtinem macar in seara asta de la ipocrizii.

#25 Utilizator offline   mihaela... 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-January 06

Scris 14 February 2006 - 10:34 PM

Vezi postareaMarlboro, la Feb 14 2006, 10:48 PM, a spus:

nu e niciodata prea tārziu :doh:

Sper ca pana pe la 80 sa invat sa aleg. :D
Sfaturi, sfaturi, sfaturi de la baieti. :flowers:

Aceasta postare a fost editata de micalutza: 14 February 2006 - 10:35 PM

0

#26 Utilizator offline   Lucky Luke 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 14 February 2006 - 10:57 PM

Vezi postareamicalutza, la Feb 14 2006, 09:34 PM, a spus:

Sfaturi, sfaturi, sfaturi de la baieti. :doh:

:D pai nu de asta boys will be boys ?
sa va ameteasca pe voi :flowers:
0

#27 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 14 February 2006 - 11:02 PM

Vezi postareaariana2006, la Feb 14 2006, 10:05 PM, a spus:

heidy, nu mai fii atat de pesimista. Mai devreme sau mai tarziu soarele straluceste pe strada fiecaruia dintre noi. Daca ai atitudinea asta cu timpul vei ajunge sa crezi ca trupul ne este dat doar ca sa nu se plictiseasca sufletul. Viata e frumoasa si merita traita, dar daca tu nu ii dai o sansa o vei irosi aiurea. E prea scurta ca sa stai incruntata de dimineata pana seara.
Inca ceva si sper sa nu o iei ca pe ceva personal. E valabil pt toti cei care ne dam zmei pe forum: niciodata un adolescent de 17 ani sau un tanar in jurul varstei de 20 de ani nu va avea experienta unui om de 30-40 de ani (evident exista exceptii). Orice varsta ai avea vei fi convins/a ca ai trait mai mult decat altii, ca ai experimentat multe, ca esti mult mai matur/a decat altii, dar trecand prin fiecare etapa a vietii vei realiza ca nu iti ajunge o viata pt a invata tot.

P.S. nu toti cei care fac un bine asteapta ceva in schimb. Cand dai un ban sau o paine cersetorului de la colt astepti ceva?! Invata sa nu mai generalizezi.

Imi cer scuze pt "marele offtopic". Puteam trimite un PM, insa ma adresez tuturor celor care gandesc precum heidy.

esti suta la suta convinsa ca asa gandesc? ai gresit pe undeva...mai revizuieste postul intrebandu-te mai intai cat de bine ma cunosti.
0

#28 Utilizator offline   mihaela... 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-January 06

Scris 14 February 2006 - 11:02 PM

Vezi postareaMarlboro, la Feb 14 2006, 11:57 PM, a spus:

:P pai nu de asta boys will be boys ?
sa va ameteasca pe voi :flowers:

Eiiiiiiii, unele dintre noi ne-am nascut deja ametite. :doh:
:D Oare mai avem vreo sansa sa ne revenim ? :kiss:
0

#29 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 14 February 2006 - 11:15 PM

Vezi postareaheidy_2005, la Feb 14 2006, 11:02 PM, a spus:

esti suta la suta convinsa ca asa gandesc? ai gresit pe undeva...mai revizuieste postul intrebandu-te mai intai cat de bine ma cunosti.

Asta arati aici pe forum. E treaba ta cum esti in viata reala, dar e grav daca nu corespund personalitatile.
Incearca sa lasi un pic tonul asta arogant. Nu iti vrea nimeni raul. Eu sincer nu am nevoie de respectul tau, dar incearca sa te adresezi in alt mod macar persoanelor care sunt suficient de mature pt a-ti fi parinti.

#30 Utilizator offline   OacOac 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-December 05

Scris 15 February 2006 - 07:13 AM

Vezi postareaheidy_2005, la Feb 14 2006, 07:07 PM, a spus:

Mirela mama, ti-ai pus intrebarea oare daca exista dragostea asta adevarata? :doh:

Draga Heidy am ajuns la concluzia ca exista dragoste adevarata,peste unii vine mai devreme,peste altii mai tarziu.

Vezi postareaMarlboro, la Feb 14 2006, 08:48 PM, a spus:

aaa,noooooo :)
cum ar putea sa fie doar am avut mai mult de 10 ani sa verificam...
probabil ca e falsa, ne prostim, ne jucam de-a iubirea, ca latfel ne-am plictisi de moarte, nu ? :P
poate-mi dai tu definitia, de la īnaltimea vastei tale experiente de 17 ani...
astept.

Ma bucur cand aud persoane care au peste 10 ani d ecasnicie ca sunt fericiti,va doresc la mai multi ani :kiss: si experienta multora de viata ne ajuta pe noi,cei mai tineri,as fi vrut sa ne dea mai multe detalii "cei cu experienta".
Oare existenta unui copil asigura garantia unui cuplu reusit? :D

Ariana,eu ma abtinusem de la comentarii dar e f adevarat ca la 17 ani nu ai cum sa gandesti ca la 30, asa ca sfatul meu e sa mai aplecam urechiusele si la cei mai "batranei" decat noi :flowers:

Aceasta postare a fost editata de mirela83: 15 February 2006 - 07:17 AM

0

Impartaseste acest subiect:

• 30 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atractia sexuala si conceptul de frumusete Cristi din prahova  187 10.411
Replici noi 5 chestii care nu iti plac la ea
Accesoriul preferat al unei femei este... barbatul de langa ea.
bydy  2 2.866
Hot Topic (New) Nu sunt pregatit/a pentru casatorie
Casatoria nu mai are aceeasi valoare si nu mai confera stabilitate.
New Task  206 9.937
Hot Topic (New) Virgina sau nu?
Tu primul sau....
Vas1  115 15.268
Hot Topic (New) Casnicia
Dupa multi ani de casnicie, am ajuns sa nu mai stiu ce sunt.
Laura-laura  111 7.104